Η Sony μετονομάζει το Xperia Z4 σε Xperia Z3+ και ξεκινάει την παγκόσμια διάθεσή του


Δε θα το δούμε τελικά το Xperia Z4 στην Ελλάδα, καθώς όπως αποδεικνύεται η Sony το προόριζε μόνο για την αγορά της Ιαπωνίας, θα δούμε όμως το Xperia Z3+, που είναι ακριβώς η ίδια συσκευή με διαφορετική ονομασία! Αν και είναι λιγότερο εμπορική η ονομασία, ταιριάζει περισσότερο στη συγκεκριμένη συσκευή καθώς η αναβάθμιση από το original Xperia Z3 δεν είναι εντυπωσιακή, βάσει όμως των χαρακτηριστικών παραμένει μία από τις καλύτερες συσκευές της χρονιάς. Για να μη λέμε πάλι τα ίδια όμως, παραθέτουμε το δελτίο τύπου της Sony που ομολογουμένως το αναδεικνύει.

Δελτίο Τύπου


Η Sony παρουσιάζει μία premium προσθήκη στην σειρά Xperia™ Z3, το νέο Xperia™ Z3+

  • Κομψό με άψογο στυλ και αδιάβροχη σχεδίαση, όμορφα λεπτό (6.9mm) και ελαφρύ (144γρ) 
  • Τραβήξτε εξαιρετικές φωτογραφίες και βίντεο, ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού με την κύρια φωτογραφική μηχανή (20.7MP) και την εμπρόσθια (5MP).
  • Απολαύστε πανίσχυρη απόδοση με τον πάρα πολύ γρήγορο οκταπύρηνο 64-bit Qualcomm® επεξεργαστή Snapdragon™ 810 και διάρκεια μπαταρίας 2 ημερών, για να σας κρατάει συνδεδεμένους σε υψηλές ταχύτητες περισσότερο διάστημα. 
  • Η εξαιρετική οθόνη της Sony, ο High-Res ήχος και οι τεχνολογίες παιχνιδιών του PlayStation®4 προσφέρουν εντυπωσιακές εμπειρίες διασκέδασης.

Λονδίνο, 26η Μαΐου 2015 – Η Sony Mobile Communications (“Sony Mobile”) σήμερα παρουσιάζει μία premium προσθήκη στη σειρά ναυαρχίδα των Xperia™ Z3 smartphones με το Xperia Z3+, έναν κομψό, στυλάτο και με εξαιρετικές επιδόσεις premium smartphone.

Το Xperia Z3+ σας βοηθάει να τραβήξετε τις καλύτερες φωτογραφίες με την εξαιρετική τεχνολογία της Sony στις φωτογραφικές μηχανές που είναι πλέον ενσωματωμένη τόσο στην κύρια κάμερα όσο και στην εμπρόσθια. Η εντυπωσιακή διάρκεια μπαταρίας του smartphone καθώς και η επίδοσή της θα σας κρατήσουν συνδεδεμένους για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα και σε μεγάλες ταχύτητες, είτε το χρειάζεστε για δουλειά είτε για παιχνίδι. Επιπλέον, η μοναδική υπογραφή της Sony σε αδιάβροχο σχεδιασμό εγγυάται ότι μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε, κάτω από οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες.


Πανέμορφη σχεδίαση, καλύτερη από ποτέ

Λεπτότερο (6.9mm), ελαφρύτερο (144γρ) και με προσοχή στη λεπτομέρεια, το Xperia Z3+ συνεχίζει διακριτικά την παράδοση της Sony στη σχεδίαση, προσθέτοντας εντυπωσιακές βελτιώσεις. Δεν είναι μόνο αδιάβροχο και με αντοχή στη σκόνη (IP65/68) ιδανικό για χρήση κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες, αλλά επιπλέον είναι και σχεδιαστικά βελτιωμένο. Το Z3+ διαθέτει μία θύρα USB  χωρίς καπάκι κάτι που καθιστά ευκολότερη και πιο βολική την φόρτιση του τηλεφώνου σας. Επιπλέον η μαγνητική βελόνα φόρτισης έχει αφαιρεθεί, προσφέροντας συνολικά μία πιο ομαλή και μινιμαλιστική σχεδίαση. Με ένα γυαλιστερό φινίρισμα στο  μεταλλικό πλαίσιο, γυαλί και στρογγυλεμένες άκρες το Xperia Z3+ είναι όμορφο και άνετο από όποια οπτική και αν το κρατήσετε.

Το Z3+ θα είναι διαθέσιμο σε τέσσερα εξελιγμένα χρώματα τα οποία καλύπτουν κάθε γούστο και στυλ. Στο κλασικό μαύρο και λευκό προστίθενται και νέες αποδόσεις του Copper και του Aqua Green.


Τέλειες φωτογραφίες κάθε στιγμή

Το Z3+ συνεχίζει να προσφέρει ότι καλύτερο σε Sony σε Cyber-shot & Handycam τεχνολογία, εξασφαλίζοντας την ανώτερη απόδοση της κάμερας και επεκτείνει την εξέλιξη όχι μόνο στην κυρίως αλλά και στην εμπρόσθια κάμερα. Τώρα μπορείτε να απολαύσετε κορυφαίες φωτογραφίες, ακόμα και σε χαμηλό φωτισμό, τόσο από την κυρίως όσο και από την εμπρόσθια κάμερα. Είτε πρόκειται για φωτογράφηση τοπίου είτε για selfie, η φωτογραφία σας θα είναι εξαιρετική κάτω από οποιοδήποτε φωτισμό.

Η εξαιρετική κυρίως κάμερα 20.7MP ενισχύεται με τον αισθητήρα Exmor RS™ για κινητά, από τη μηχανή επεξεργασίας BIONZ™ για κινητά, και από το 25mm ευρυγώνιο φακό G lens. Δημιουργήστε τα καλύτερα πλάνα από την πρώτη φορά, με τη βελτιωμένη λειτουργία Superior Auto- η οποία βελτιστοποιεί αυτόματα τις ρυθμίσεις προσφέροντας σας την καλύτερη δυνατή εικόνα, ενώ μπορεί να αναγνωρίζει έως και 52 διαφορετικά σενάρια. Επιπλέον, με τη νέα λειτουργία Gourmet, οι φωτογραφίες του φαγητού σας θα δείχνουν εξαιρετικές. Προσθέστε περισσότερη διασκέδαση και δημιουργικότητα στις φωτογραφίες σας με τις τελευταίες εφαρμογές της Xperia κάμερας, συμπεριλαμβανομένης της Style portrait και της AR mask. Τραβήξτε και την πιο μικρή λεπτομέρεια ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, χάρη στην ευαισθησία αποτύπωσης ISO12800 με τον μεγάλο αισθητήρα εικόνας 1/ 2.3. Πετύχετε εξαιρετικές φωτογραφίες ακόμα και σε συνθήκες ισχυρού φωτισμού στο περιβάλλον, με HDR στις φωτογραφίες και στο βίντεο. Διατηρήστε και απολαύστε τις πιο σημαντικές στιγμές με εκπληκτική ανάλυση 4K για βιντεοσκόπηση και προβολή της δημιουργίας σας.

Η νέα εμπρόσθια κάμερα 5MP με αισθητήρα Exmor R™ για κινητά, σας δίνει τη δυνατότητα να τραβήξετε τις καλύτερες selfies κάτω από οποιοδήποτε φως. Ο ευρυγώνιος φακός των 25mm είναι ιδανικός για selfies με όλη την παρέα σας. Η λειτουργία Superior Auto αντιλαμβάνεται το περιβάλλον της φωτογραφίας και προσαρμόζει αυτόματα τις ρυθμίσεις για να δείχνετε υπέροχοι κάθε φορά. Το Full HD 1080p είναι ιδανικό τόσο για video chat όσο και για selfie video ενώ η τεχνολογία  SteadyShot™ και η λειτουργία Active Mode εκτιμούν τις κινήσεις με αποτέλεσμα να παράγουν καλύτερο βίντεο. 


Ισχυρή απόδοση και διάρκεια μπαταρίας 2 ημερών

Το Xperia Z3+ έρχεται με ενσωματωμένο έναν εξαιρετικά γρήγορο οκταπύρηνο 64-bit  επεξεργαστή  Snapdragon 810² που σας επιτρέπει να περιηγηθείτε πιο γρήγορα από ποτέ και με την καλύτερη επίδοση γραφικών. Είτε ''τρέχετε'' πολλές εφαρμογές μέσω Wi-Fi είτε χρησιμοποιείτε 4G δίκτυο, το Xperia Z3+ θα σας προσφέρει την ταχύτητα που χρειάζεστε. Το LTE Cat 6 με την υποστήριξη Wi-Fi MIMO σας δίνει μεγαλύτερες ταχύτητες σύνδεσης ακόμα και από μεγάλη αποστάση και  εμπειρία σύνδεσης έως και 300Μbps δεδομένα LTE ενώ είστε σε κίνηση (η πραγματική ταχύτητα μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τα δίκτυα του κάθε χειριστή)³. Κατεβάστε email με συνημμένα αρχεία σε δευτερόλεπτα και απολαύστε  βίντεο streaming χωρίς καμία καθυστέρηση ή ανεπιθύμητο buffering.

Τα ισχυρά χαρακτηριστικά του smartphone χρειάζονται και έξυπνη διαχείριση ενέργειας. Το Xperia Z3+ είναι εξοπλισμένο κατάλληλα ώστε να μπορείτε να απολαμβάνετε ότι σας αρέσει περισσότερο στο μέγιστο. Η απίστευτη μπαταρία διάρκειας 2 ημερών συνδυάζεται με τις καινοτόμες τεχνολογίες εξοικονόμησης ενέργειας για να δώσουν μια εξαιρετική απόδοση και εκτεταμένη λειτουργία χρήσης στο κινητό σας. Επιπλέον, τώρα μπορείτε να χρησιμοποιείτε το κινητό σας για μία ολόκληρη μέρα με μόλις 45 λεπτά φόρτιση χρησιμοποιώντας το πιστοποιημένο φορτιστή Qualcomm® Quick Charge™ 2.0, όπως ο UCH10 (μόνο για τις συσκευές Single SIM).


Απεριόριστη  διασκέδαση

Το Xperia Z3+ διαθέτει μία εξαιρετικά φωτεινή Full HD 5.2” έξυπνα προσαρμοζόμενη οθόνη η οποία παρέχει αυξημένη φωτεινότητα και αντίθεση, χωρίς να χάνει όμως σε απόδοση. Η οθόνη της Sony TRILUMINOS™ για κινητά με το Live Colour LED και X-Reality εξασφαλίζει ευκρινέστερα και πιο ζωντανά χρώματα. Η διαισθητική ενίσχυση της αντίθεσης προσφέρει τη βέλτιστη εμπειρία θέασης ακόμη και σε έντονη ηλιοφάνεια.

H πλούσια τεχνογνωσία της Sony στις τεχνολογίες ήχου σας επιτρέπει να απολαμβάνετε απίστευτα λεπτομερή και καθαρό ήχο. Η τεχνολογία High-Res Audio αναπαράγει υψηλές συχνότητες ήχου δίνοντας την ποιότητα ενός studio. H τεχνολογία DSEE HXTM αναβαθμίζει την πιστότητα ήχου των υφιστάμενων MP3 ή AAC κομματιών σας σε σχεδόν ποιότητα ήχου High-Res. Και για υψηλής ποιότητας ασύρματη ακρόαση μουσικής, ο νέος κωδικοποιητής της Sony LDACTM μεταδίσει δεδομένα τρεις φορές πιο αποτελεσματικά από την τεχνολογία Bluetooth.

Για εκείνες τις στιγμές που θα χρειαστεί να αποκλείσετε τους εξωτερικούς θορύβους, το Xperia Z3+ υποστηρίζει την ψηφιακή εξάλειψη του θορύβου και συνδέεται με τα ακουστικά MDR-NC31EM, μειώνοντας τους θορύβους μέχρι και 98%. Επιπλέον, τώρα μπορείτε να απολαύσετε τις βέλτιστες ρυθμίσεις ήχων όταν συνδέετε οποιοδήποτε σετ ακουστικών, καθώς το Z3+ ανιχνεύει τόσο το είδος όσο και το ύφος του ακουστίκου και προσαρμόζει αυτόματα τις ρυθμίσεις του ήχου ανάλογα, προσφεροντάς σας την πιο δυνατή εμπειρία ήχου.

Συνεχίστε να παίζετε τα αγαπημένα σας PlayStation®4 (PS4™) παιχνίδια όπου κι αν βρίσκεστε μέσα στο σπίτι με το PS4 Remote Play. Απλά συνδέστε το Xperia Z3+ στο PS4 σας μέσω του οικιακού Wi-Fi και χρησιμοποιήστε το ασύρματο χειριστήριο DUALSHOCK®4 διασφαλίζοντας ότι δεν θα χάσετε ποτέ ούτε ένα λεπτό απο τη δράση, σε όποιο δωμάτιο και αν βρίσκεστε.

Και για να διασφαλίσουμε οτι θα συνεχίσετε να απολαμβάνετε τις πιο δυνατές εμπειρίες που προσφέρει η Sony, όλοι οι χρήστες του Xperia Z3+ θα επωφεληθούν από την πρόσβαση στο Xperia Lounge Gold, το οποίο φέρνει τον κόσμο της Sony Entertainment στα χέρια σας. Αποκτήστε πρόσβαση σε αποκλειστικούς διαγωνισμούς και προσφορές, δοκιμάστε πρώτοι τις νέες εφαρμογές και απολαύστε τις τελευταίες ταινίες, επεισόδια τηλεοπτικών σειρών καθώς και μουσική τα οποία θα συνοδεύουν τη συσκευή σας


Διαθεσιμότητα και προδιαγραφές

Η διάθεση του  Xperia Z3+ θα ξεκινήσει παγκοσμίως τον Ιούνιο 2015 τόσο στην έκδοση Sinlge SIM όσο και σε Dual SIM παραλλαγή.  Για τις πλήρεις προδιαγραφές του Xperia Z3+ επισκεφθείτε:

www.sonymobile.com/global-en/products/phones/xperia-z3-plus/specifications

Σχόλια

  1. Σωτήρης Μποταΐτης26 Μαΐου, 2015 19:08

    Θα το δοκιμάσω.
    Πάντως στη συγκεκριμένη κατηγορία είναι και το NTC της Nike δωρεάν για πάντα με πολύ πλούσιο ασκησιολόγιο το οποίο επίσης συνδέεται με chromecast και fit.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Πες την άποψή σου ή κάνε την ερώτησή σου ελεύθερα, ακολουθώντας όμως τους στοιχειώδεις κανόνες ευγένειας.

Δείτε επίσης...

Android | Γιατί δε θα αγόραζα ποτέ smartphone της OnePlus

Φεύγω από την Google (μέρος 15) | ''Ξηλώνουμε'' τα Google apps από το Android

Ιδιωτικό απόρρητο | Το αφελές επιχείρημα του ''Δεν έχω τίποτα να κρύψω''

Docker (μέρος 7) | Στήνουμε έναν reverse proxy για τα container μας με το Traefik

Μάθε παιδί μου Linux (μέρος 11) | Δίσκοι, κατατμήσεις και σύστημα αρχείων (filesystem)

Ubuntu Touch 2020 review | Μια πραγματική mobile GNU/Linux διανομή έτοιμη για καθημερινή χρήση

Απόρρητο | ''Μπερδεύουμε'' τον αλγόριθμο Google και Facebook με ψεύτικες πληροφορίες

Android | Περιόρισε την παρακολούθηση των εφαρμογών και κόψε τις διαφημίσεις με το TrackerControl

Docker (μέρος 1) | Τι είναι και πώς το εγκαθιστούμε στον υπολογιστή μας;

Android | Βάλε στην ''απομόνωση'' τις εφαρμογές που δεν εμπιστεύεσαι με το Shelter