Smuggle Truck: Ένα τρελό παιχνίδι οδήγησης που θα λατρέψετε!


Η ζωή στο Μεξικό είναι σκληρή. Ανεργία, φτώχεια και καταπίεση. Κάποιοι άνθρωποι αναγκάζονται να αναζητήσουν ένα καλύτερο μέλλον στις διπλανές ΗΠΑ και ο μόνος στη γειτονιά, που μπορεί να τους βοηθήσει είσαι εσύ! Φόρτωσέ τους στο αγροτικό και πέρνα τους από τα σύνορα, με προσοχή όμως μην τους αδειάσεις σε κανένα χαντάκι! Αυτό είναι στο τρελό σενάριο του Smuggle Truck, ενός εθιστικού παιχνιδιού που θα λατρέψετε και θα σας κρατήσει για ώρες κολλημένους.


Σκοπός είναι να οδηγήσουμε γρήγορα αλλά και με ασφάλεια καθώς είναι πολύ εύκολο να αρχίσουν να πέφτουν ένας ένας από την καρότσα. Το έδαφος είναι ο μεγαλύτερος εχθρός στην αποστολή μας, καθότι για να περάσεις τα σύνορα, θα πας από τα χωράφια και όχι από την άσφαλτο. Οδηγήστε σε απίστευτες διαδρομές που θυμίζουν τρενάκι λούνα παρκ και φέρτε όλους τους επιβάτες σώους και ασφαλείς στον προορισμό τους. Το κόλπο είναι να γυρίζουμε τη συσκευή μας μπρος πίσω όταν κάνουμε άλματα για να έχουμε ομαλή προσγείωση, αλλά όχι μόνο. Κάθε τόσο όλο και κάποιο παιδάκι φεύγει από την αγκαλιά της μαμάς του και πρέπει να μειώσουμε ταχύτητα για να το ξαναπιάσουμε (καλά, πού το σκέφτηκαν αυτό;)!

Είναι ένα όμορφο παιχνίδι δύο διαστάσεων με μικρές και δύσκολες πίστες, που προσφέρει "σφηνάκια" αδρεναλίνης και γέλιου. Η κάθε πίστα τελειώνει με τα βραβεία που κερδίζουμε, ανάλογα με το χρόνο που κάναμε και το πόσοι μας έπεσαν στο δρόμο. Βέβαια για να φτάσετε ως το τέλος θα συναντήσετε από ταράνδους μέχρι δυναμίτη για να σας χαλάσει την αποστολή. Αν ποτέ το βαρεθείτε, διαθέτει και λειτουργία δημιουργίας νέων επιπέδων για να φτιάξετε τις δικές σας. Συνολικά είναι πολύ έξυπνο, γρήγορο και εθιστικό αλλά δυστυχώς ακριβό.

Θα το βρείτε με κόστος 3,02 € στο Google Play Store.
Διατίθεται και μια έκδοση με ζώα αντί ανθρώπων επίσης στο Play Store.

Σχόλια

Δείτε επίσης...

Φεύγω από την Google (μέρος 15) | ''Ξηλώνουμε'' τα Google apps από το Android

Android | Γιατί δε θα αγόραζα ποτέ smartphone της OnePlus

Ιδιωτικό απόρρητο | Το αφελές επιχείρημα του ''Δεν έχω τίποτα να κρύψω''

Docker (μέρος 7) | Στήνουμε έναν reverse proxy για τα container μας με το Traefik

Android | Περιόρισε την παρακολούθηση των εφαρμογών και κόψε τις διαφημίσεις με το TrackerControl

Μάθε παιδί μου Linux (μέρος 11) | Δίσκοι, κατατμήσεις και σύστημα αρχείων (filesystem)

Ubuntu Touch 2020 review | Μια πραγματική mobile GNU/Linux διανομή έτοιμη για καθημερινή χρήση

Docker (μέρος 1) | Τι είναι και πώς το εγκαθιστούμε στον υπολογιστή μας;

Απόρρητο | ''Μπερδεύουμε'' τον αλγόριθμο Google και Facebook με ψεύτικες πληροφορίες

Android | Βάλε στην ''απομόνωση'' τις εφαρμογές που δεν εμπιστεύεσαι με το Shelter