Espier Launcher HD: Ο launcher του iPad τώρα και στο Android


Όλα τα πράγματα στη ζωή είναι θέμα επιλογών. Κάθε φορά που πρέπει να πάρουμε μια απόφαση, υπάρχουν τουλάχιστον δύο από αυτές για να επιλέξουμε. Για παράδειγμα: iPad ή Android tablet; Αν πάρεις το πρώτο, οι επιλογές σου σταματούν εκεί. Πήρες το iPad. Τέλος. Θα το χρησιμοποιήσεις όπως προστάζει η Apple. Αν πάρεις το δεύτερο όμως, έχεις την επιλογή ακόμα και να το κάνεις... iPad! Είπαμε και στο παρελθόν οτι με τόσα κοστούμια δεν το βαριέσαι ποτέ το Android και σήμερα παρουσιάζουμε τον Espier Launcher HD, έναν κλώνο του launcher του iPad με προηγμένες δυνατότητες. Προς Θεού, δε ζηλεύουμε απλά το κάνουμε γιατί μπορούμε.


Ότι ξέρατε για το iPad υπάρχει και εδώ. Όμορφα τετράγωνα εικονίδια, ταχύτητα στη μετάβαση μεταξύ επιφανειών και πολύ animation. Διαθέτει όλα τα στοιχεία του αυθεντικού iPad launcher με την προσθήκη και άλλων στοιχείων που δεν υπάρχουν στον πρωτότυπο. Μπορούμε δηλαδή να κάνουμε αναδιάταξη εικονιδίων με τον κλασσικό τρόπο, να τραβήξουμε τη μπάρα προς τα πάνω και να μας εμφανίσει τις τελευταίες εφαρμογές που χρησιμοποιήσαμε, να δημιουργήσουμε φακέλους και άλλα πολλά. Μπορούμε όμως να τοποθετήσουμε και γραφικά στοιχεία (widget) στην επιφάνεια, κάτι που δε διαθέτει το iOS! Τέλος στην πρώτη οθόνη από τα αριστερά βρίσκεται το Spotlight, η λειτουργία αναζήτησης του iOS, όπως και στην πραγματικότητα.

Είναι πολύ γρήγορος, για να λέμε την αλήθεια όχι καλύτερος από αυτόν του Android 4 ICS αλλά είναι μια καλή εναλλακτική αν για λίγο καιρό θέλετε να βλέπετε κάτι άλλο. Αν δεν μπορείτε να το εγκαταστήσετε  στη συσκευή σας (Asus Transformer), καθώς υποστηρίζει συγκεκριμένες αναλύσεις οθόνης, κατεβάστε το από κάποια άλλη συσκευή, κάντε το backup και στείλτε το στην πρώτη. 

Μπορείτε να το αποκτήσετε δωρεάν στο Google Play Store.
Διαθέτει και απλή έκδοση για κινητά επίσης δωρεάν στο Google Play Store.

Σχόλια

  1. Εαν "αποδεχθεις" την android συσκευη που εχεις,αποφασιζοντας να μεινεις μαζι της για κανα 2αρι χρονια,χρησιμοποιωντας το μεγαλυτερο μερος των δυνατοτητων του,τοτε το ιδιο το android και οι developers σε κανουν να μην το βαρεθεις ποτε.Το παραπανω,ειναι ενας απο τους λογους που εγινε τοσο αγαπητη και διασημη η πλατφορμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Πες την άποψή σου ή κάνε την ερώτησή σου ελεύθερα, ακολουθώντας όμως τους στοιχειώδεις κανόνες ευγένειας.

Δείτε επίσης...

Φεύγω από την Google (μέρος 15) | ''Ξηλώνουμε'' τα Google apps από το Android

Android | Γιατί δε θα αγόραζα ποτέ smartphone της OnePlus

Ιδιωτικό απόρρητο | Το αφελές επιχείρημα του ''Δεν έχω τίποτα να κρύψω''

Docker (μέρος 7) | Στήνουμε έναν reverse proxy για τα container μας με το Traefik

Android | Περιόρισε την παρακολούθηση των εφαρμογών και κόψε τις διαφημίσεις με το TrackerControl

Ubuntu Touch 2020 review | Μια πραγματική mobile GNU/Linux διανομή έτοιμη για καθημερινή χρήση

Μάθε παιδί μου Linux (μέρος 11) | Δίσκοι, κατατμήσεις και σύστημα αρχείων (filesystem)

Docker (μέρος 1) | Τι είναι και πώς το εγκαθιστούμε στον υπολογιστή μας;

Απόρρητο | ''Μπερδεύουμε'' τον αλγόριθμο Google και Facebook με ψεύτικες πληροφορίες

Android | Βάλε στην ''απομόνωση'' τις εφαρμογές που δεν εμπιστεύεσαι με το Shelter