Τα έξι καλύτερα παιχνίδια που παίξαμε τον Αύγουστο στο Android


Η αγάπη του Doctor για τα puzzle game στο Android είναι δεδομένη και δεν μπορούμε να σταματήσουμε να δοκιμάζουμε συνεχώς ότι καινούριο βγαίνει στο Play Store. Τον Αύγουστο που είναι ο κατ' εξοχήν μήνας για λιώσιμο, παίξαμε ένα σωρό και καταφέραμε να ξεχωρίσουμε τα έξι που μας άρεσαν περισσότερο. Ρίξτε μια ματιά στη λίστα μας παρακάτω.

Deus Ex GO 

Το τρίτο παιχνίδι της σειράς GO, η οποία μπλέκει γνωστά παιχνίδια κονσόλας με ένα στυλ επιτραπέζιου παιχνιδιού είναι γεγονός και είναι αφιερωμένο στο Deus Ex. Η πολύ έξυπνη ιδέα της Square Enix καταφέρνει να μας δώσει μία γεύση από το κανονικό παιχνίδι, μέσα από ένα χειρισμό ο οποίος είναι οικείος σε όλους μας. Όπως και στο Lara Croft GO και το Hitman GO, προσπαθούμε να ξεπεράσουμε την κάθε πίστα λύνοντας γρίφους και ακολουθώντας την ιστορία του Deus Ex. Το concept φυσικά είναι ίδιο, αλλά οι αντίπαλοι που πρέπει να ξεπεράσουμε κινούνται διαφορετικά, οπότε μιλάμε για μία νέα εμπειρία με νέα ιστορία.

Κοστίζει 4.99€ στο Play Store.Maestria 

Το Maestria είναι από αυτά τα ιδιαίτερα puzzle παιχνίδια που λατρεύεις να έχεις στη συσκευή σου για μία ώρα βαρεμάρας. Έχει την αισθητική του Monument Valley και ο σκοπός του είναι πάρα πολύ απλός. Σε κάθε πίστα υπάρχουν χρωματιστές καμπάνες, τις οποίες πρέπει να τοποθετήσεις με τέτοιο τρόπο, ώστε να χτυπήσουν με τη σειρά που πρέπει. Είναι από αυτά τα παιχνίδια που σε βάζουν να σκεφτείς και είτε θα σε εκνευρίσει ή θα σου δώσει τη χαρά της επιτυχίας.

Θα το βρείτε δωρεάν στο Play Store.Liyla & the shadows of war

Το Liyla είναι ένα αντιπολεμικό παιχνίδι το οποίο προσπαθεί να μας δείξει την αγωνία των ανθρώπων που ζουν σε μία πόλη που βομβαρδίζεται και προσπαθούν να προστατέψουν την οικογένειά τους. Σκοπός μας είναι να βγάλουμε την οικογένειά μας με ασφάλεια από στην εμπόλεμη ζώνη, ξεπερνώντας εμπόδια όπως ρουκέτες, κατεστραμένα κτίρια και άλλους ανθρώπους. Το παιχνίδι έχει την αισθητική του Limbo και του This war of mine, ενώ από άποψη χειρισμού είναι απλό και εύκολο.

Κυκλοφορεί δωρεάν στο Play Store.Ultraflow 2 

Το Ultraflow είναι από αυτά τα παιχνίδια που προσπαθείς να πας από το Α στο Β και μοιάζει πάρα πολύ στο εξαιρετικό Okay?. Σκοπός μας είναι λοιπόν να στείλουμε το αντικείμενο που χειριζόμαστε στον προορισμό του, ξεπερνώντας διάφορα εμπόδια, από τα οποία το καθένα έχει τις δικές του ιδιότητες. Βάλτε και στην εξίσωση ότι όλα πρέπει να γίνουν με συγκεκριμένες κινήσεις και έχετε ένα ωραιότατο puzzle game για δύσκολους λύτες.

Θα το βρείτε δωρεάν στο Play Store.Mekorama 

Το Mekorama συνδυάζει την αισθητική του Monument Valley και του Minecraft, σε ένα παιχνίδι όπου προσπαθείς να βοηθήσεις ένα ρομποτάκι να βρει την έξοδο σε κάθε πίστα. Σκοπός είναι να δημιουργήσουμε το δρόμο μέσα από το οποίο θα περάσει το ρομποτάκι μας, με το χειρισμό να είναι πανεύκολος ακόμη και για μικρά παιδιά. Ενδείκνυται για μικρές ηλικίες αλλά και για μεγάλους που θέλουν απλά να χαλαρώσουν.

Θα το βρείτε δωρεάν στο Play Store.Perchang 

Το Perchang είναι από αυτά τα παιχνίδια στα οποία δεν χρειάζεται απλά να βρεις τη λύση, αλλά θα πρέπει και η εκτέλεσή σου να είναι σωστή για να περάσεις την κάθε πίστα. Στα επίπεδα που περιλαμβάνει βλέπουμε μηχανήματα και πολλές μπίλιες να κινούνται σε διάφορες κατευθύνσεις. Σκοπός μας είναι να στείλουμε τις μπίλιες στον προορισμό τους, χρησιμοποιώντας γέφυρες, ανεμιστήρες, μαγνήτες και ότι άλλο έχουμε στη διάθεσή μας. Εύκολο να βρεις τη λύση αλλά δύσκολο να το εκτελέσεις.

Θα το βρείτε δωρεάν στο Play Store.


Διαβάστε επίσης...

Sharp Aquos Crystal: Το smartphone που ψάχνουμε μόλις δημιουργήθηκε από τη Sharp

Android | Ποιος είναι ο σωστός τρόπος για να διαγράψω τα δεδομένα μου πριν πουλήσω το παλιό μου τηλέφωνο;

Επισκευή LED τηλεόρασης | Η LG μου ζήτησε 250 ευρώ, την έφτιαξα μόνος μου με μόλις 60 ευρώ!

Πέντε τρόποι για να ξεκλειδώσεις τη συσκευή σου αν έχεις ξεχάσει το Μοτίβο ή το PIN

Xiaomi Robot Vacuum review | Η ρομποτική σκούπα της Xiaomi είναι ο καλύτερος φίλος του τεμπέλη!

3D Printing | Γιατί οι εκτυπώσεις μου βγαίνουν χάλια και πώς μπορώ να τις διορθώσω;

Οδηγός αγοράς | Τα καλύτερα Android smartphone του 2018 για το 2019

OnePlus 7 Pro | Εξαιρετικό σε όλα του, αλλά το παίρνεις με 700 ευρώ;

Galaxy Fold | Το αναδιπλούμενο smartphone της Samsung είναι πανέμορφο αλλά καθόλου πρακτικό

3D Printing | Κάνε τον εκτυπωτή σου ασύρματο και χειρίσου τον μέσω Wi-Fi από το κινητό σου με το Geeetech 3DWiFi module