Δευτέρα, 21 Δεκεμβρίου 2015

Lara Croft GO: Οι περιπέτειες της Lara σε ένα από τα καλύτερα puzzle game στο Android


Το Lara Croft GO αποτελεί τη δεύτερη προσπάθεια της εξαιρετικής Square Enix, να μετατρέψει ένα βαρβάτο τίτλο του PlayStation και του Xbox σε ένα παιχνίδι που έχει νόημα να το παίξεις στο κινητό σου. Μετά το Hitman GO λοιπόν που ήταν πρωτότυπο μεν αλλά όχι τόσο καλό σε εκτέλεση, έρχεται το Lara Croft GO να απογειώσει την ιδέα της εταιρίας.

Πρόκειται για άλλη μία περιπέτεια σε στυλ puzzle-επιτραπέζιο όπου κινούμε το χαρακτήρα μας βήμα προς βήμα, με τους αντιπάλους να κινούνται ομοίως. Στόχος μας είναι να βοηθήσουμε τη Lara να εξερευνήσει τα ερείπια στα οποία έχει βρεθεί, περνώντας τα εμπόδια που θα βρει μπροστά της και μαζεύοντας παράλληλα όλα τα μυστικά δωράκια της κάθε πίστας.


Τα γραφικά του είναι πανέμορφα και συνδυάζονται τέλεια με το soundtrack, διαθέτει και αυθεντικές κινήσεις της Lara όπως το ανέβασμα σε βράχο με κατακόρυφο στο τέλος (μαγικό), ενώ η όλη περιπέτεια διαρκεί 101 ολόκληρες πίστες, στις οποίες πρέπει να στίψουμε το μυαλό μας για να κρατήσουμε τη Lara ζωντανή.


Έχει κυκλοφορήσει εδώ και αρκετό καιρό, αλλά τώρα που βρίσκεται σε προσφορά αποφασίσαμε να το παρουσιάσουμε. Θα το βρείτε λοιπόν με 0,99€ στο Play Store για περιορισμένο χρονικό διάστημα. Αν είναι να αγοράσετε ένα παιχνίδι φέτος στις γιορτές, αυτό είναι μια καλή επιλογή που θα απολαύσετε.


0 στο: "Lara Croft GO: Οι περιπέτειες της Lara σε ένα από τα καλύτερα puzzle game στο Android"