Πέμπτη, 12 Φεβρουαρίου 2015

Limbo: Το σκοτεινό παιχνίδι αριστούργημα ήρθε να μας μαγέψει και στο Android


Πριν διαβάσετε τι έχουμε να πούμε για το Limbo, ακυρώστε το σημερινό καφεδάκι και κρατήστε τα χρήματα γιατί πρόκειται για "must have" εφαρμογή στο Android. Από την ημέρα που κυκλοφόρησε στο PlayStation και το Xbox μόνο καλά πράγματα ακούγονται για αυτό, ενώ έχει σαρώσει και τα βραβεία της χρονιάς που εκδόθηκε, κάτι που αποδεικνύει ότι δεν είναι τυχαία όλα αυτά.

Πρόκειται λοιπόν κατά κάποιο τρόπο για ένα σκοτεινό Super Mario, όπου καλούμαστε να βοηθήσουμε ένα παιδί να ξεφύγει από τους κινδύνους του δάσους στο οποίο βρέθηκε. Το παρομοιάζουμε με το Super Mario γιατί έχει παρόμοιο χειρισμό, ενώ ο ήρωάς μας κινείται σε ένα 2D περιβάλλον, αλλά είναι περισσότερο ένα θρίλερ, παρά ένα παιδικό παιχνίδι. Αυτό που κάνει το συγκεκριμένο παιχνίδι τόσο αξιόλογο είναι το καταπληκτικό ασπρόμαυρο περιβάλλον του, στο οποίο κάθε σκιά μπορεί να κρύβει και από μία παγίδα.


Είναι μικρό σε διάρκεια αλλά θα το ευχαριστηθείτε και θα το παίξετε ξανά και ξανά. Συμβουλή μας είναι να φορέστε και ακουστικά για μία πιο "γεμάτη" εμπειρία. Θα το βρείτε στο Play Store με 4,23€ και δε θα το μετανιώσετε σίγουρα. Πάρτε μια γεύση:

5 στο: "Limbo: Το σκοτεινό παιχνίδι αριστούργημα ήρθε να μας μαγέψει και στο Android"