Σάββατο, 23 Αυγούστου 2014

Hitman Go: Ένα διαφορετικό επιτραπέζιο παιχνίδι για τους φανατικούς του Agent 47


Το Hitman ήταν και παραμένει ένα από τα ωραιότερα και πιο συναρπαστικά franchise στη βιομηχανία του gaming, με τον Agent 47 να βρίσκει πάντα τον τρόπο να κάνει αθόρυβα τη δουλειά του. Η Square Enix μας φέρνει το Hitman και στο Android σε ένα εναλλακτικό επιτραπέζιο παιχνίδι.

Η λογική του είναι ίδια με το video game καθώς ο σκοπός μας είναι να μπούμε όσο το δυνατόν πιο αθόρυβα σε κάθε πίστα, να φτάσουμε στο θύμα μας και φυσικά να το... "καθαρίσουμε". Ο Agent 47 διαθέτει πολλά από τα γνωστά τρικ που μας έχει μάθει, όπως τον αντιπερισπασμό, τα hiding spot και τις μεταμφιέσεις που θα τον βοηθήσουν να αποφύγει τους φρουρούς ή να τους τη φέρει από πίσω. Φυσικά κουβαλάει μαζί του το sniper αλλά και τα μυθικά Silverballers.Όλα αυτά σε ένα πανεμορφο ρετρό 3D επιτραπέζιο παιχνίδι οπου κινούμε τον ήρωά μας σαν πιόνι επάνω στο ταμπλό, προσπαθώντας εκτός από το να τελειώσουμε την πίστα, να εκπληρώσουμε και τα challenge της. Διαθέτει μέχρι στιγμής έξι μοναδικές πίστες, με περισσότερες να έρχονται σύντομα.

Κοστίζει 1,79 ευρώ στο Play Store, μόνο για αυτό το Σαββατοκύριακο και είναι ότι πρέπει για τους φαν του Hitman αλλά και των puzzle game.

0 στο: "Hitman Go: Ένα διαφορετικό επιτραπέζιο παιχνίδι για τους φανατικούς του Agent 47"