Πέμπτη, 5 Ιουνίου 2014

To Google Street View έφτασε επιτέλους και στην Ελλάδα


Δεν έχετε παράπονο! Η Google μας έχει στα ώπα ώπα από τα μέσα του 2013 και μετά, καθώς είδαμε να ενεργοποιούνται ένα σωρό υπηρεσίες της στην Ελλάδα μεταξύ των οποίων, τα Βιβλία, η Μουσική, η Πλοήγηση στους Χάρτες αλλά και οι πωλήσεις ελληνικών εφαρμογών στο Play Store. Μία από τις υπηρεσίες που είχαμε καημό να δούμε και στα μέρη μας ήταν το Street View και από σήμερα έγινε και αυτό πραγματικότητα.

Αν επισκεφτείτε σήμερα το Google Maps από τον υπολογιστή ή την Android συσκευή σας και αναζητήσετε κάποια τοποθεσία, θα δείτε σε αυτή και την επιλογή "Street View" με την οποία μπορείτε να την επισκεφτείτε εικονικά. Οι εικόνες είναι από το 2011 σε ορισμένες (ή τις περισσότερες) περιοχές αλλά είναι αντιπροσωπευτικές και η κάλυψη της ελληνικής επικράτειας θεωρείται ικανοποιητική καθώς εκτός των μεγάλων πόλεων, περιλαμβάνονται και οι περισσότεροι επαρχιακοί δρόμοι της ηπειρωτικής Ελλάδας.


Ιδιαίτερη μνεία γίνεται φυσικά και για την προστασία των προσωπικών μας δεδομένων, καθώς πρόσωπα ανθρώπων και πινακίδες αυτοκινήτων έχουν σβηστεί, ενώ έχουμε τη δυνατότητα να επισημάνουμε και άλλες διορθώσεις στη Google μέσω της εφαρμογής ή της ιστοσελίδας. Ένα ακόμη στοιχείο που αξίζει να αναφέρουμε είναι ότι η Google θα συμπεριλαμβάνει τις Photo Sphere φωτογραφίες που ανεβάζουμε στο Google Maps μέσω της εφαρμογής Google Camera, έτσι μπορούμε να βοηθήσουμε να αναπτυχθούν και άλλες περιοχές ή να διαφημίσουμε την επιχείρησή μας μέσω της υπηρεσίας.Και πού είσαι Google... Το επόμενο ας είναι η αγορά Nexus συσκευών από το ελληνικό Play Store.

10 στο: "To Google Street View έφτασε επιτέλους και στην Ελλάδα"