Wind Vision | Ένας πανέξυπνος συνδυασμός συνδρομητικής τηλεόρασης και Android TV!


Οι εταιρίες κινητής τηλεφωνίας έχουν μπει για τα καλά στο χώρο της τηλεόρασης, προσπαθώντας να μας προσφέρουν όσο το δυνατόν πιο ολοκληρωμένα πακέτα επικοινωνίας και διασκέδασης. Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορείς εύκολα να φτιάξεις σήμερα μία υπηρεσία που θα σε διαφοροποιήσει από τους άλλους, αλλά η Wind τα καταφέρνει συνδυάζοντας τη συνδρομητική τηλεόραση με το Android TV!

Όσοι είναι συνδρομητές στις γνωστές μέχρι σήμερα υπηρεσίες αυτού του τύπου, έχουν συνηθίσει να λαμβάνουν έναν αποκωδικοποιητή από τον οποίο βλέπουν απλά τα κανάλια που παρέχονται. Και η Wind το ίδιο πράγμα κάνει, με τη διαφορά όμως ότι χρησιμοποιεί ως "αποκωδικοποιητή" ένα Android TV-Box, το οποίο μπορείς να λειτουργήσεις όπως εσύ θέλεις!

Διαφήμιση


Τι προσφέρει;

Έχουμε λοιπόν τα ίδια 60 και πλέον κανάλια της Nova που βρίσκονται και στο Vodafone TV, συν τα κανάλια Novasports για όσους θέλουν να παρακολουθούν αθλητικά. Το TV-Box τρέχει επίσημο Android TV, όμοιο με αυτό που έχουμε δει στο Xiaomi Mi Box 3S, απλά η Wind έχει προσθέσει τον δικό της launcher για ευνόητους λόγους.


Αυτό σημαίνει ότι μπορείς να κατεβάσεις όποια εφαρμογή θέλεις από το Play Store και να απολαύσεις για παράδειγμα τη μουσική σου με το Spotify ή το TuneIn Radio, να νοικιάσεις ταινίες  από το (ακριβό) Google Play Movies ή να στήσεις το Kodi για ακόμη πιο... βαρβάτη εμπειρία. Για να εμπλουτίσει το περιεχόμενο και να κάνει τη διαφορά, η Wind προσφέρει στους συνδρομητές της και κάποιους μήνες δωρεάν συνδρομής στο Netflix, το οποίο είναι της μόδας στις μέρες μας και όχι άδικα.

Στο TV-Box της Wind μπορείς επίσης να συνδέσεις το δικό σου σκληρό δίσκο, για να απολαύσεις την προσωπική σου βιβλιοθήκη βίντεο και μουσικής και μάλιστα στην υψηλότερη ποιότητα καθώς υποστηρίζει αναπαραγωγή σε 4K και HDR10. Μπορείς επίσης να το μετατρέψεις σε παιχνιδομηχανή, κατεβάζοντας όποιο παιχνίδι θέλεις μέσω του Play Store και συνδέοντας ένα χειριστήριο μέσω Bluetooth. Αν είσαι εντελώς καμένος με τα συνδρομητικά, μπορείς να εγκαταστήσεις και το Cosmote TV GO, για να συνδυάσεις τις δύο υπηρεσίες! Τέλος επειδή τρέχει επίσημο Android TV, αυτό σημαίνει ότι λειτουργεί και ως Chromecast, οπότε μπορείς να του στείλεις από το κινητό σου ότι περιεχόμενο θέλεις!


Μιλάμε λοιπόν για μία πολύ έξυπνη ιδέα, η οποία χρησιμοποιεί το ίδιο σχεδόν περιεχόμενο με τον ανταγωνισμό, αλλά διαφοροποιείται προσφέροντας ένα πολύ καλύτερο μέσο. Διατίθεται σε δύο εκδόσεις με τη μία να είναι πολύ συμφέρουσα, καθώς με 10 ευρώ το μήνα σου προσφέρει συνδρομητική τηλεόραση, Android TV και Chromecast, αλλά όχι τα κανάλια Novasports.

Αν ενδιαφέρεστε μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα στην επίσημη σελίδα της Wind.

Σημείωση:
Η εγγραφή αυτού του άρθρου έγινε γιατί πιστεύουμε γνήσια ότι το Wind Vision είναι μία έξυπνη και καινοτόμα ιδέα. Δεν έχουμε έρθει σε επαφή με τη Wind για να τη διαφημίσουμε.

Δείτε επίσης...

Φεύγω από την Google (μέρος 15) | ''Ξηλώνουμε'' τα Google apps από το Android

Android | Γιατί δε θα αγόραζα ποτέ smartphone της OnePlus

Ιδιωτικό απόρρητο | Το αφελές επιχείρημα του ''Δεν έχω τίποτα να κρύψω''

Docker (μέρος 7) | Στήνουμε έναν reverse proxy για τα container μας με το Traefik

Android | Περιόρισε την παρακολούθηση των εφαρμογών και κόψε τις διαφημίσεις με το TrackerControl

Μάθε παιδί μου Linux (μέρος 11) | Δίσκοι, κατατμήσεις και σύστημα αρχείων (filesystem)

Ubuntu Touch 2020 review | Μια πραγματική mobile GNU/Linux διανομή έτοιμη για καθημερινή χρήση

Απόρρητο | ''Μπερδεύουμε'' τον αλγόριθμο Google και Facebook με ψεύτικες πληροφορίες

Docker (μέρος 1) | Τι είναι και πώς το εγκαθιστούμε στον υπολογιστή μας;

Android | Βάλε στην ''απομόνωση'' τις εφαρμογές που δεν εμπιστεύεσαι με το Shelter