Diamond Kodi Build | Το καλύτερο addon για τους Έλληνες χρήστες του Kodi


Το Kodi έχει αποδείξει μέσα από την πορεία του όλα αυτά τα χρόνια, ότι είναι το νούμερο ένα media center σε όλα τα λειτουργικά συστήματα, έχει όμως ένα πολύ σημαντικό ψεγάδι. Είναι πολύπλοκο! Οποιονδήποτε οδηγό και να κάτσεις να διαβάσεις για να προσθέσεις τα αγαπημένα σου addon, θα φας αρκετή ώρα όταν το ιδανικό θα ήταν να βλέπεις ήδη την ταινία σου. Εδώ έρχεται το Diamond Build, το οποίο όχι μόνο σου εγκαθιστά μία πληθώρα πηγών με μεγάλο περιεχόμενο, αλλά έχει και ένα τρομερά καλαίσθητο γραφικό περιβάλλον!

Τα build υπάρχουν εδώ και χρόνια στο Kodi, φτιάχτηκαν για να αυτοματοποιούν την όλη διαδικασία και το καθένα διαθέτει τα δικά του προεγκατεστημένα addon. Το Diamond όμως έχει φτιαχτεί από Έλληνες, οπότε περιλαμβάνει όλα όσα χρειάζεται ο Έλληνας χρήστης και έχει όπως είπαμε ένα πολύ όμορφο γραφικό περιβάλλον. Το κακό με τα build βέβαια είναι ότι δεν ξέρεις τι περιλαμβάνουν και μπορεί να σου εγκαταστήσουν πηγές με παράνομο και πειρατικό περιεχόμενο, κάτι που υπάρχει και στο Diamond και δεν προτείνουμε φυσικά να χρησιμοποιήσετε.

--Διαφήμιση--

Αντί λοιπόν να ψάχνεσαι στο σχεδόν αντιπαθητικό πλέον theme του Kodi και να ανοιγοκλείνεις τα addon σου για να βρεις αυτό που θέλεις να παρακολουθήσεις, το Diamond σου έχει ήδη ξεχωρίσει το περιεχόμενο σε κατηγορίες όπως ξένες και ελληνικές ταινίες, σειρές και κανάλια τηλεόρασης. Έτσι δεν έχει σημασία πλέον η πηγή, αλλά το περιεχόμενο, όπως δηλαδή έπρεπε να είναι φτιαγμένο το media center εξ' αρχής. Εξίσου σημαντικό είναι ότι κατά την εγκατάστασή του, ενεργοποιούνται και οι ελληνικοί υπότιτλοι, οι οποίοι εμφανίζονται αυτόματα σε ότι και αν θελήσεις να παρακολουθήσεις.

Προσωπικά νομίζω ότι δε χρειάζεται κάτι άλλο για να έχεις το τέλειο media center και το κορυφαίο από όλα είναι ότι αν θέλεις να το εγκαταστήσεις ξανά, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να προσθέσεις μία πηγή και να κατεβάσεις ένα μόνο addon. Όλα τα υπόλοιπα γίνονται μόνα τους.

Το βρήκαμε στο Cerebrux.net όπου υπάρχουν και λεπτομερέστατες οδηγίες εγκατάστασης.

Δείτε επίσης:


Δείτε επίσης...

Φεύγω από την Google (μέρος 15) | ''Ξηλώνουμε'' τα Google apps από το Android

Android | Γιατί δε θα αγόραζα ποτέ smartphone της OnePlus

Ιδιωτικό απόρρητο | Το αφελές επιχείρημα του ''Δεν έχω τίποτα να κρύψω''

Docker (μέρος 7) | Στήνουμε έναν reverse proxy για τα container μας με το Traefik

Μάθε παιδί μου Linux (μέρος 11) | Δίσκοι, κατατμήσεις και σύστημα αρχείων (filesystem)

Android | Περιόρισε την παρακολούθηση των εφαρμογών και κόψε τις διαφημίσεις με το TrackerControl

Ubuntu Touch 2020 review | Μια πραγματική mobile GNU/Linux διανομή έτοιμη για καθημερινή χρήση

Docker (μέρος 1) | Τι είναι και πώς το εγκαθιστούμε στον υπολογιστή μας;

Απόρρητο | ''Μπερδεύουμε'' τον αλγόριθμο Google και Facebook με ψεύτικες πληροφορίες

Android | Βάλε στην ''απομόνωση'' τις εφαρμογές που δεν εμπιστεύεσαι με το Shelter