Τρίτη, 18 Ιουλίου 2017

Remix OS | Σταματάει η εμπορική διάθεση της πιο έξυπνης Android ιδέας των τελευταίων ετών


Από όλες τις custom ROM που έχουν δημιουργηθεί στο Android, το Remix OS είναι η πιο σύγχρονη, η πιο ελπιδοφόρα και σίγουρα η πιο ενδιαφέρουσα από όλες. Η σκέψη και μόνο να χρησιμοποιείς το Android στον υπολογιστή σου είναι φανταστική και μόνο η Jide έχει καταφέρει να μας προσφέρει μια αξιοπρεπή λύση. Το όνειρο λοιπόν τελείωσε καθώς η εταιρία σταματάει την εμπορική του διάθεση και ακυρώνει όλες τις συσκευές της!

Μπορεί να είναι κακό για εμάς τους καταναλωτές, αφού δε θα δούμε ποτέ ένα από τα καλύτερα TV-Box, το εξαιρετικό Remix IO, αλλά για την εταιρία είναι ένα μεγάλο βήμα μπροστά, καθώς απέκτησε τόσους εταιρικούς πελάτες που πλέον στρέφει την προσοχή της σε αυτούς, για να αναπτυχθεί περαιτέρω. Αυτό αναφέρει η ανακοίνωση στην επίσημη σελίδα της, με την οποία ευχαριστούν όσους πίστεψαν στο Remix OS και μας ενημερώνουν για τη διακοπή όλων των project.

Το χειρότερο από όλα είναι δυστυχώς ότι δε θα δούμε επίσης το Remix Singularity, την απόλυτη ROM η οποία μετατρέπει το smartphone μας σε υπολογιστή αλλά και TV-Box, ανάλογα με την οθόνη στην οποία θα συνδέσουμε το κινητό μας. Ευτυχώς όμως έχουμε ήδη βρει τις εναλλακτικές μας στο Maru OS και το Taskbar, που μπορούν να μας προσφέρουν παρόμοια εμπειρία χρήσης.

0 στο: "Remix OS | Σταματάει η εμπορική διάθεση της πιο έξυπνης Android ιδέας των τελευταίων ετών"