LG G Flex 2 review: Η ιδιαίτερη ναυαρχίδα της LG που τα έχει όλα


Πολλοί από εμάς δεν αρκούνται στην αγορά ενός απλού smartphone και θέλουν να κρατούν στα χέρια τους το καλύτερο. Πως ξεχωρίζεις όμως το καλύτερο από το υπόλοιπο μπούγιο που κυκλοφορεί στα καταστήματα; Πιστεύω ότι οι τρεις βασικοί παράγοντες είναι τα κορυφαία χαρακτηριστικά, η πολύ καλή κάμερα και ο ιδιαίτερος σχεδιασμός και το LG G Flex 2 είναι η συσκευή που τα τα έχει όλα για φέτος!

Μπορεί η LG να προωθεί περισσότερο το G4 ως τη φετινή της ναυαρχίδα, κυρίως λόγω του ντόρου που έχει προκαλέσει ο Snapdragon 810, αλλά το G Flex 2 είναι αυτό που ξεχωρίζει φέτος και μαζί με το Galaxy S6 Edge της Samsung, νομίζω ότι είναι οι πιο ενδιαφέρουσες συσκευές της χρονιάς.

Χαρακτηριστικά

  • Επεξεργαστής: Οκταπύρηνος Qualcomm Snapdragon 810 @ 1.5GHz A53 & 2.0GHz A57 
  • GPU: Adreno 430 
  • Μνήμη: 2GB RAM - 16GB αποθήκευση (microSD) 
  • Οθόνη: Κυρτή P-OLED 5.5" @ 1920 x 1080p (403ppi) 
  • Κάμερα: Πίσω 13ΜP με laser autofocus και διπλό LED flash - Μπροστά 2.1MP 
  • Συνδεσιμότητα: 4g, WiFi ac, Bluetooth 4.1, GPS (Glonass), NFC, IR, FM radio, microUSB 2.0 (Host) 
  • Μπαταρία: 3000mAh 
  • Διαστάσεις: 149.1 x 75.3 x 9.4mm - 152g 
  • Λειτουργικό σύστημα: Android 5.0.1 Lollipop


Ξεκινώντας από τα χαρακτηριστικά δε χωράει αμφιβολία ότι το G Flex 2 βρίσκεται στην κορυφή. Φοράει τον τελευταίο επεξεργαστή της Qualcomm, για τον οποίο έχουν ακουστεί προβλήματα υπερθέρμανσης, αλλά σας εγγυώμαι ότι δε ζεσταίνεται περισσότερο από το G3 και το Nexus 6, διαθέτει δύο εκδόσεις με διαφορετική χωρητικότητα στη RAM, για να καλύπτει όλα τα γούστα και από συνδεσιμότητα διαθέτει κυριολεκτικά τα πάντα!

Η οθόνη του είναι 5.5 ιντσών με ανάλυση 1080p που είναι ότι πρέπει για το μέγεθός του. Πραγματικά, οποιοδήποτε τηλέφωνο και να χρησιμοποίησα μέχρι σήμερα με 2K οθόνη, δεν μπόρεσα να βρω κάποιο τρόπο να εκμεταλλευτώ την έξτρα ευκρίνεια. Απλά δεν κάνει καμιά διαφορά στο μάτι, ενώ ανεβάζει θερμοκρασία και ξοδεύει τη μπαταρία χωρίς λόγο. Η απόδοσή της είναι πολύ καλή με το κοντράστ να είναι αρκετά κοντά στις Amoled οθόνες, ενώ τα χρώματα είναι πολύ ζωντανά και ακριβή, κάτι που θα καταλάβετε άμεσα αν έρχεστε από μία συσκευή με IPS οθόνη.

Design & ποιότητα κατασκευής

Το βασικό χαρακτηριστικό του G Flex 2 και αυτό που το κάνει να ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες συσκευές, είναι φυσικά το κυρτό του design. Η LG μας λέει ότι η κλίση του δεν είναι τυχαία, καθώς αποσκοπεί στην καλύτερη προβολή βίντεο όταν το κρατάμε οριζόντια αλλά και στην καλύτερη ομιλία, αφού το μικρόφωνο είναι πιο κοντά στο στόμα. Η πραγματικότητα όμως είναι ότι δεν προσφέρει κάτι περισσότερο στην καθημερινή μας χρήση, εκτός από το γεγονός ότι αισθάνεσαι πως κρατάς στα χέρια σου ένα ξεχωριστό τηλέφωνο, που θα θέλεις να επιδείξεις στους φίλους σου.


Στο μπροστινό μέρος δεν υπάρχει κανένα φυσικό πλήκτρο και έτσι σχεδόν όλος ο χώρος καλύπτεται από την οθόνη. Το G Flex 2 είναι από τις συσκευές με τη μεγαλύτερη αναλογία οθόνης έναντι μεγέθους, που φτάνει περίπου στα τρία τέταρτα (75%) και έτσι η LG έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα από τα μικρότερα τηλέφωνα με τέτοιο μέγεθος οθόνης. Αυτό λοιπόν το κάνει εύκολο στο χειρισμό και ευχάριστο στο κράτημα.


Στο πίσω μέρος έχουμε όλα τα πλήκτρα, το συνηθίζει η LG αυτό τα τελευταία χρόνια, την κάμερα και το ηχείο το οποίο απορρίπτεται άσχετα αν βγάζει καλό ήχο. Δε γίνεται να έχει η HTC το One με διπλό ηχείο στο μπροστινό μέρος και η Motorola να έχει υιοθετήσει το ίδιο πράγμα σε όλη τη σειρά της, συμπεριλαμβανομένου του Nexus 6 και εσύ να παραμένεις με ένα ηχειάκι από πίσω. Το καλό όμως είναι ότι λόγω της κυρτότητας, το ηχείο δεν καλύπτεται αν το αφήσουμε σε ένα τραπεζάκι, ένα πρόβλημα που είχαν οι περισσότερες συσκευές από τις πρώτες που κυκλοφόρησαν.


Αξίζει τέλος να μιλήσουμε και για το ιδιαίτερο πίσω μέρος το οποίο εξαφανίζει τις γρατσουνιές. Πρόκειται για μία επικάλυψη πλαστικού σε τρεις στρώσεις οι οποίες έχουν ελαστικότητα και έτσι μπορούν και επαναφέρουν τον εαυτό τους στο αρχικό τους σχήμα. Αυτό λοιπόν έχει τη δυνατότητα να εξαφανίζει τις γρατσουνιές, αλλά μόνο τις πολύ μικρές. Αν για παράδειγμα πάρεις ένα μαχαίρι και το χαράξεις, δεν πιέζεις απλά τις στρώσεις αλλά τις καταστρέφεις και έτσι δεν μπορούν να επανέλθουν και να καλύψουν τη ζημιά.


Λογισμικό

Όσον αφορά το λογισμικό τώρα, η LG έχει ρίξει πολλή δουλειά από το G2 και ύστερα και μου αρέσει που έχει ένα δικό της στυλ, χωρίς όμως να διαφοροποιείται πολύ από το κλασικό του Android.


O launcher της ο οποίος ψιλοσερνότανε στο G3, έχει βελτιωθεί αρκετά και τα λογισμικά της LG ζουν και βασιλεύουν με το "Knock Code" που μας δίνει τη δυνατότητα να ξεκλειδώσουμε τη συσκευή με χτυπήματα και το "Glance View" που μας επιτρέπει να δούμε βασικές πληροφορίες χωρίς να την ξεκλειδώσουμε, να είναι τα πιο ενδιαφέροντα. Προσθέστε σε αυτά το έξυπνο πληκτρολόγιο "Smart Keyboard" που αλλάζει μέγεθος, τον προσωπικό βοηθό "Smart Notice" και το "Knock On" με το οποίο κλειδώνουμε και ξεκλειδώνουμε την οθόνη με διπλό χτύπημα, κάτι που είναι απαραίτητο αφού το "Power" βρίσκεται στο πίσω μέρος και έχουμε ένα ολοκληρωμένο σετ βοηθητικών υπηρεσιών.



Οι υπόλοιπες ρυθμίσεις είναι τυπικές αλλά υπάρχει "Λειτουργία διπλού παραθύρου"  για να ανοίγουμε ταυτόχρονα δύο εφαρμογές στην οθόνη, κάτι που είναι πολύ εξυπηρετικό, οι αρκετά προχωρημένες ρυθμίσεις για χειρισμό με χειρονομίες και οι ρυθμίσεις παραμετροποίησης της θήκης "Quick Circle".


Κάμερα

Το G Flex 2 διαθέτει όμως και μία εξαιρετική κάμερα η οποία συνοδεύεται από το laser autofocus, που θα έπρεπε να έχει ήδη γίνει στάνταρ στις περισσότερες ναυαρχίδες. Το laser μετράει στη στιγμή την απόσταση των αντικειμένων και έτσι το focus γίνεται εξαιρετικά γρήγορα, επιτρέποντας να βγάζουμε πάντα καθαρές φωτογραφίες, ακόμα και σε αντικείμενα που κινούνται. Από εκεί και πέρα αναλαμβάνει ο φακός των 13MP, ο οποίος συνοδεύεται από το "Optical Image Stabilization Plus" (OIS+) που σκοπό έχει να μας βοηθήσει με τους κραδασμούς που μπορεί να δημιουργεί το χέρι μας.

Γενικά η κάμερα είναι πολύ μπροστά σε σχέση με όσα έχουμε δει μέχρι σήμερα και η μόνη συσκευή που θα την ξεπεράσει θα είναι μάλλον το LG G4 που πραγματικά έχει ξεφύγει στο συγκεκριμένο τομέα. Μερικά δείγματα από την κάμερα (πλήρες μέγεθος):



Επιδόσεις & αυτονομία

Ο Snapdragon 810 δε χρειάζεται λόγια, τα νούμερα μιλάνε από μόνα τους. Όπως θα δείτε όμως είναι λιγάκι πεσμένα και σε αυτό πιθανότατα φταίει η έκδοση του Android που φοράει.



Πρέπει να πούμε όμως δυο λόγια για την μπαταρία, η οποία ευτυχώς είναι στα 3000mAh και βγάζει άνετα μια ολόκληρη μέρα ακόμη και με βαριά χρήση. Ακόμα όμως και αν καταφέρουμε και την ξεζουμίσουμε, με 40 λεπτά στην πρίζα θα τη φορτίσουμε στο 50% της χωρητικότητάς της, χάρη στην τεχνολογία "Fast Charge" της Qualcomm. Τρομερά βολικό και εξυπηρετικό για δύσκολες μέρες.

Το πόρισμα

To LG G Flex 2 λοιπόν είναι ένα κινητό που τα έχει όλα:

  1. Κορυφαία και mainstream χαρακτηριστικά που εγγυώνται επιδόσεις, αντοχή στο χρόνο αλλά και αναβαθμίσεις.
  2. Τρομερή κάμερα που θα αφήσει ευχαριστημένους τους πάντες.
  3. Πρωτότυπο design και ποιότητα κατασκευής που σε κάνει να νιώθεις ότι απέκτησες κάτι ξεχωριστό και που άξιζε τα λεφτά του.

Προσωπικά θα το αγόραζα με κλειστά μάτια και ζηλεύω όσους πρόλαβαν την προσφορά προ μηνός όπου πωλήθηκε στα 300 ευρώ από γνωστό πάροχο (που δε θυμάμαι αυτή την στιγμή ποιος ήταν). Δε θα σχολιάσω το marketing plan της LG, η οποία φρόντισε να εξαντλήσει το απόθεμα με εκείνη την προσφορά, για να κάνει χώρο για το επερχόμενο LG G4, αλλά σίγουρα κάτι περισσότερο γνωρίζουν, αυτό που μπορώ όμως σίγουρα να πω είναι ότι σαν καταναλωτές μας συμφέρει, γιατί η τιμή του θα γκρεμοτσακιστεί πολύ γρήγορα και έτσι θα έχουμε στη διάθεσή μας ένα εξαιρετικό τηλέφωνο κοντά σε αυτή την τιμή.

Υστερόγραφο:
Ευχαριστούμε πολύ την LG για την παροχή της συσκευής, αλλά είναι λιγάκι αργά να κάνεις review ένα τηλέφωνο που δεν κυκλοφορεί πλέον στα γνωστά καταστήματα. Βουρ λοιπόν στο Skroutz.

Σχόλια

  1. Πολύ ωραία συσκευή όντως, σχετικά με τον επεξεργαστή τώρα είναι ένα θέμα, οι απόψεις διίστανται φέτος, πολλές και καλές συσκευές που αξίζουν τα λεφτά τους αλλά από την άλλη υπάρχει προβληματισμος στο να πάρεις μια συσκευή και να έχεις αυτού του τύπου τα προβλήματα άκρη δεν βρίσκεις άλλοι λένε έχουν πρόβλημα και άλλοι καθόλου, βέβαια οι εταιρείες συνεχίζουν και τον χρησιμοποιούν που βάση λογικής σημαίνει δεν έχει, το τοπίο είναι θολό γύρω από αυτό το θέμα και δεν βλέπω να ξεκαθαριζεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το είδα στο video Chris..Τι ωραία οθόνη πραγματικά.. Πότε πρόλαβε και γρατζουνιστηκε πίσω??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν πρόκειται να μάθουμε την αλήθεια και νομίζω δε χρειάζεται. Σε έξι μήνες θα έχουμε άλλους επεξεργαστές να συζητάμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν τίθεται αμφιβολία για την συγκεκριμένη συσκευή. Απλά LG θα πω εγώ και τέλος. Εγγύηση σε όλα του. Αν θα την αγόραζα? Δεν θα την αγόραζα, εμένα η καρδιά μου ανήκει πλέον στο Edge γιατί απλά είναι edge. Έφαγα αρκετά στη μάπα το LG ui του G2, μου φτάνει. Περιμένω να πέσουν οι τιμές βέβαια στο Edge γιατί, όπως τονίζεις και στο βίντεο, 900€ για κινητό μόνο κάτι κορόιδα (βλέπε iPhone) τα δίνουν.

    Αυτά από μένα. Ευχαριστούμε για την παρουσίαση γιατρέ. Ciao ciao.

    Υ.Γ. Στο βίντεο νόμιζα ότι έβλεπα το Android Authority μεταγλωττισμένο στα ελληνικά. Thumbs up.

    Υ.Γ. Στις ρυθμίσεις της κάμερας υπάρχουν τα manual settings όπως και στο G4?




    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κανονικά πρέπει να έχεις έναν δεύτερο για τέτοιες περιπτώσεις που εκκινεί αυτόματα. Για να αποφύγεις την επαναφορά εργοστασιακών δεδομένων, μπορείς να τον περάσεις μέσω adb.

    Δεν ξέρουμε όμως αν είναι όντως αυτό το πρόβλημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ευχαριστώ για το feedback Κώστα, είναι πάντα ευπρόσδεκτο. Επιτέλους να γίνουν λίγο ποιοτικά τα βίντεο γιατί δε μου άρεσαν.

    Αν είχα και τις manual ρυθμίσεις του G4 θα ήταν τρομερό αλλά υπάρχει εφαρμογή στο Play Store που μπορεί να το προσφέρει αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σωστα chris..Πλεον σε kitkat η lollipop ενας δευτερος launcher στη συσκευη μπορει να μας βγαλει από δυσκολη θεση σε καποιο λαθος απροοπτο που μπορει να συμβει.Απο ότι ειδα όμως πριν λιγο κι αν προκειται για MT-65xx το πρόβλημα αυτό το εχουν πολλοι και από ότι καταλαβα δημιουργείται από τη στιγμη που προσπαθησει καποιος να στειλει εφαρμογες στην sd η κατι παρομοιο με καποια μεταφορα η μετατροπή εφαρμογης.Δεν γνωριζω αν προκειται για τον Vindictus η τον TW..Μαλλον η εγκατασταση ενός δευτερου launcher θα δωσει λυση [ πρεπει να τον ορισει default και ισως είναι καποιο bug εργοστασιακο τελικα,καθολου απιθανο, αν και δεν ξερουμε σιγουρα όπως λες]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Γεια σας.Ευχαριστω για την βοηθεια.Μηπως μπορεις να γινεις πιο λεπτομερης?Ζητω συγνωμη αλλα οι γνωσεις μου στο θεμα ειναι μηδαμινες.Ευχαριστω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Φιλε μου σε ευχαριστω.Ομως το καρβουνο δεν ανοιγει για να παω play stores.Οτν το ανοιξω, η οθονη το μονο που βγαζει ειναι ο φωτισμος μονο.Ουτε applications Ουτε αλλα εικονιδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο browser λειτουργεί?Χτύπα στο ψαχτηρι Google launcher και κατέβασε τον απο το internet..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Φιλε μου δεν με καταλαβαινεις.Το πραμα δεν βγαζει τιποτα, παρα μονο φως.Ειναι σαν κενο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Η συσκευή μπαίνει σε recovery mod ο κόσμος να χαλάσει (99%) απλά δεν ξέρεις πως ενω σου εξηγησα πως γίνεται..1:ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΣΥΣΚΕΥΗΣ2: κρατημενα το κεντρικό πλήκτρο+πλήκτρο έντασης up(σε ορισμένες & διαφορετικά).3:Πάμε εκεί που γράφει(με το πλήκτρο έντασης κινούμαστε όπως σε ενα ραδιόφωνο πανω κάτω) wipe data/factory reset και πατάμε επιλέγοντας ναι με το κεντρικό πλήκτρο. 4:Περιμένουμε 2-3 λεπτα & κανει reboot ..Τέλος..Είναι όπως ηταν τη πρωτη μέρα που το αγορασες ..Υπαρχουν & χιλιάδες video στο YouTube να δεις πρωτα πως ακριβως γίνεται.. Δεν μπορω να σε βοηθήσω πιο πολύ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μετα απο την 3 κινηση μου βγαζει αυτο: Yes--delete all user data.Εκει παταω το Υes.Aφου κανει την διαγραφη με βγαζει παλι στο στο πρωτο πινακακι που εχει και εχει αυτες τις επιλογες. reboot system now, apply update from ADB.apply apdate from sdcard, apply apdate fromcache, wipe data/factory reset, wipe cache partition, backup user data, restore user data. Αυτα, τι κανω?Ευχαριστω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μονο reboot system τίποτα άλλο μην πατήσεις!!! για να κανει επανεκκίνηση και να ανοίξει η συσκευή..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Φιλε μου σε ευχαριστω .Παντως το καρβουνο παραμενει με φωτισμενη κενη οθονη τιποτα αλλο.Κατα πασα πιθανοτητα ο προκατοχος εχει διαγραψει τα παντα και μαλον χρειαζεται εγκατασταση νεας Ρομ.Δυσκολα τα πραγματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αν δεν υπήρχε ROM δεν θα διεγραφε και θα σου έλεγε no data(σου είχε τέτοια προειδοποίηση?)..Κάτι άλλο συμβαίνει που αν δεν δω δεν μπορω να καταλάβω.. Καλό θα ηταν να εβρισκες την stock ROM και να έκανες ενα reflash ..Το πρόβλημα αυτό στο έκανε στα ξαφνικα ή εσβησες κάποιο αρχείο η εφαρμογή τις τελευταίες μέρες κατα λάθος? Να εσβησες τον launcher δεν γίνεται γιατί είναι εφ.συστηματος και χρειαζεται root αλλά ίσως κάποιο αρχείο?? Δεν είναι φυσιολογικό να μη ξεκινάει συσκευή μετα απο hard reset..Δωστο σε κάποιον με γνώσεις γιατί αυτό έχει mediatek επεξεργαστή και θέλει γνώσεις σε αυτό (με mtk tools &flash tool) ..Αφού ανοίγει σε recovery mod φτιάχνεται 100%..Πάντως μπαίνοντας σε ξένα site's είδα πως το πρόβλημα αυτό με το launcher στη συγκεκριμένη συσκευή το έχουν πάρα πολλοί αρα είναι εργοστασιακό bug & δεν εξηγείται αλλιώς..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Φιλε μου το κινητο το αγορασα μεταχειρισμενο οπως ειναι τωρα.Ισως ο προκατοχος να εκανε πειραματα με το κινητο.Παντως σε ευχαριστω για ολα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Οκ..Να ξέρεις πάντως πως συσκευή που μπαίνει σε recovery & download mod φτιάχνεται 100% και ποτέ δεν τη πετάμε. Απλά χρειάζονται κάποιες γνώσεις..Βρες κάποιον με γνώσεις &θα το φτιάξει σίγουρα αν και μπορείς να φλασαρεις μόνος σου τη stock ROM η μια custom και να τελειωνεις..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Φιλε μου για να το κανω αυτο θα πρεπει να κανω εντατικα μαθηματα για ενα μηνα τουλαχιστον για να μαθω τα πολυ απλα.Δεν εχω γνωσεις για αυτα τα θεματα .Ντιπ.Πως τις βρισκεις αυτες τις Rom?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Θα σε ρωτησω κατι.Μήπως τη συσκευή τη πήρες απο αλλοδαπό σου έδειξε πως δουλεύει με τη κάρτα του,μετα την αφαίρεσε και στο έδωσε κι έφυγε??Την είχες πριν μέρες και δούλευε κανονικά η συσκευή? Όσο για ROM βρίσκεις στο internet αλλά χωρίς γνώσεις δε θα τα καταφέρεις..Βρες κάποιον να στο φτιάξει.. Απλα κι επειδή δεν ξέρω τίποτα για τη συσκευή, αναρωτιέμαι μήπως είναι κλειδωμένη η συσκευή τελικά..Τη δουλευες εσύ με τη κάρτα σου πριν κανονικά?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Γεια σου φιλε hercules604 .Πρωτα σε ευχαριστω για τη βοηθεια.Την συσκευη την πηρα οπως ακριβως ειναι απο δικο μας.Εγω δεν την εχω δουλεψει καθολου.Θα δω μηπως βρω κανενα να με βοηθειση με τη Rom.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Κατάλαβα.. Αφού δέν τη δουλεψες καθόλου τότε η είχε πρόβλημα και στην έδωσε η μπορεί να μην έχει πρόβλημα (δεν το πολυπιστευω πλέον) και ίσως είναι απλά κλειδωμένη η sim(αλλά με εντελώς κενή οθόνη?)..Βρες αν γίνεται αυτον που στην έδωσε και δωστη του να την ανοίξει και να δουλεύει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Καλημέρα φίλε
    Εχω έναν κλώνο s5 sm-g900 και μάλλον έπαθε σοφτ μπρικ.θα ήθελα να με βοηθήσεις σε παρακαλώ γιατί δεν τα καταφέρνω καλά και θέλω να το φτιάξω για να το δώσω πίσω.
    Ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Θα σου απαντήσει ο Chris βεβαια,απλα εγώ αναρωτιέμαι πως θα καταφέρεις να φτιαξεις μια συσκευή με mediated επεξεργαστη που χρειαζεται πολλές επι πλεον γνωσεις ,χωρίς όπως λες να ξερεις.Σε Samsung (κι όχι clone) τα πραγματα θα ηταν πολύ απλούστερα.. Δεν εχεις κάποιον φίλο πού να ξέρει & να σε βοηθήσει στα βηματα που θα χρειαστουν?Η συσκευή είναι αυτή? Clone 1:1 S5 SM-G900 MT6592..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Μόλις τώρα είδα κατα τύχη κάτι που εγραψες προχθες και μου διέφυγε εντελώς. Εκεί που μου περιγραφεις τι ακριβως βλέπεις στη recovery, γραφεις οτι βλέπεις και backup user data ...ΑΔΥΝΑΤΟΝ!! να γράφει κάτι τέτοιο μια stock recovery!! Γι αυτό σου είπα αν δεν το έχει στα χέρια του κάποιος τι να καταλάβει... Πρεπει μάλλον να έχει custom recovery (ποτέ stock recovery δεν μπορεί να κανει backup,αλλιως δεν θα χρειαζόμασταν τις διάφορες custom rec)..Μπες και παλι σε recovery mod και Γράψε μου τι ακριβως βλέπεις και τι χρωμα είναι η recovery..Βλέπεις πουθενά το λογότυπο πχ CWM ,TWRP,Philz Touch ?? Οποτε μήπως η συσκευή είναι και Rooted απλα δεν το ξέρεις??Μπες δες και γραψε μου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Δεν βρίσκω το recovery για το tablet μου στη λίστα. Είναι Toshiba AT100, ξέρεις από που μπορώ να το κατεβάσω?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Για δες αυτό: http://theunlockr.com/2013/03/26/how-to-install-clockworkmod-recovery-on-the-toshiba-thrive/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Καλησπερα φιλε μου.Συγνωμη που αργησα να απαντησω.Λοιπον η recovery ειναι σε μπλε χρωμα και γραφει

    reboot system now

    apply update from ADB

    apply update from sdcard

    apply update from cashe



    wipe data/factory reset


    wipe cashe partition


    backup user data και


    restore user data . Αυτα.Ελπιζω να καταλαβεις τι γινεται.Ευχαριστω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Σε μπλε χρωμα είναι η TWRP..Η philz touch ειναι προς το μωβ..βλέπεις κάπου στη recovery κάποιο λογότυπο όπως:TWRP,CWM,PhilzTouch cwm,??Δεν γίνεται να μην γράφει κάπου τη "μάρκα"..Δεν είναι stock recovery αυτή εφόσον σου ανοίγει το "backup/data -restore user data"..Και υπάρχει περιπτωση αυτός που στο έδωσε (αν ηταν έξυπνος χρήστης και ήξερε τι έκανε) να έχει ηδη κάποιο backup μέσα,οποτε μπορείς να επαναφέρεις τη συσκευή στη πρότερη κατασταση πατώντας restore (αν υπάρχει μέσα backup θα το εμφανίσει & θα γράφει και ημερομηνία δίπλα,ποτε το έκανε)..Ξανακοιτα πρεπει να γράφει " μάρκα".. Install zip (στη 2η θέση ) δεν γράφει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Νομίζω ότι είναι εργοστασιακή η recovery που έχει. Την έχω ξαναδεί, είναι από τις καινούριες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ωραία Chris καλά που το ειδες ήμουν έτοιμος να σε ρωτησω.Δεν έχω ξαναδεί stock rec τέτοια.Μπορεί να πάρει backup δηλαδη?Μου είπε και μπλε χρωμα κι οτι backup & restore κι ο νους μου πήγε στη twrp..OK thanks

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Οποτε αφού λέει ο chris οτι κυκλοφόρησαν τώρα τέτοιες αρα δεν έχει τέτοιο θέμα και κάτι άλλο συμβαίνει οποτε δωστου το πίσω η να το βάλει να λειτουργεί ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Γεια σου φιλε μου.Αυτα που σου εγραψα ειναι ολα σε μπλε.Δεν υπαρχει μωβ χρωμα πουθενα.
    Ξεκινα παο πανω σε κοκκινο χρωμα και γραφει αυτα:
    Android system recovery <3e>
    A100_72kk_3GW_EMMC_32_4_QHD_CB_I9_S856C 2
    Volume up/down to move highlight;
    enter button to select.
    Αυτα με κοκκινα γραμματα.Τα αλλα οπως ακριβως σου εχω γραψει.Ελπιζω να βρεις καποια ακρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ενταξει εχει δικιο ο chris η stock ειναι αφου ξεκιναει με κοκκινα γραμματα και εχει το <3e> ...Τι ακρη να βρω απο δω? Αμα ομως εχει backup & restore δουλευει κι αυτη οπως οι custom recovery's,και ισως αυτος να ειχε παρει ενα backup τη stock rom οταν το ειχε πρωτοπαρει..Ισως λεω..Θα μπορουσες πατωντας το restore αν υπαρχει μεσα backup να το κανεις εγκατασταση μηπως κι επανελθει η συσκευη..Ειναι σαν να φλασαρεις ξανα τη stock rom.Αυτα ομως ειναι υποθετικα γιατι δεν ξερεις αν αυτος ειχε παρει backup κι ουτε αν θα επανελθει η συσκευη γιατι δεν ξερουμε ακριβως τι ζημια εχει.Αν πατωντας το restore σου εμφανισει καποιο αρχειο και διπλα εχει και ημερομηνια η γραφει backup τοτε πρεπει να ειναι αυτο.Αν δεν εμφανισει τιποτα,τοτε δεν υπαρχει κανενα backup..Πρωτη φορα ακουω για τετοια συσκευη..Δεν εχει ουτε εγγυηση αυτο?Ετσι στο εδωσε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Πες την άποψή σου ή κάνε την ερώτησή σου ελεύθερα, ακολουθώντας όμως τους στοιχειώδεις κανόνες ευγένειας.

Δείτε επίσης...

Φεύγω από την Google (μέρος 15) | ''Ξηλώνουμε'' τα Google apps από το Android

Android | Γιατί δε θα αγόραζα ποτέ smartphone της OnePlus

Ιδιωτικό απόρρητο | Το αφελές επιχείρημα του ''Δεν έχω τίποτα να κρύψω''

Docker (μέρος 7) | Στήνουμε έναν reverse proxy για τα container μας με το Traefik

Μάθε παιδί μου Linux (μέρος 11) | Δίσκοι, κατατμήσεις και σύστημα αρχείων (filesystem)

Ubuntu Touch 2020 review | Μια πραγματική mobile GNU/Linux διανομή έτοιμη για καθημερινή χρήση

Android | Περιόρισε την παρακολούθηση των εφαρμογών και κόψε τις διαφημίσεις με το TrackerControl

Docker (μέρος 1) | Τι είναι και πώς το εγκαθιστούμε στον υπολογιστή μας;

Android | Βάλε στην ''απομόνωση'' τις εφαρμογές που δεν εμπιστεύεσαι με το Shelter

Απόρρητο | ''Μπερδεύουμε'' τον αλγόριθμο Google και Facebook με ψεύτικες πληροφορίες