Δευτέρα, 3 Νοεμβρίου 2014

Sideload Launcher: Ο πρώτος custom launcher για το Android TV μας βοηθάει να βρούμε τις εφαρμογές που έχουμε εγκαταστημένες


Όπως όλες οι νέες συσκευές της Google, έτσι και το Nexus Player, η πρώτη Android TV συσκευή που γίνεται διαθέσιμη στο ευρύ κοινό, διαθέτει την ιδέα της Google για το πώς πρέπει να τη χρησιμοποιούμε. Μιλάμε φυσικά για τον Leenback Launcher ο οποίος μας παρουσιάζει σχεδόν στο σύνολό του, το περιεχόμενο του Google Play που η εταιρία θέλει να προωθήσει.

Πολλοί χρήστες λοιπόν μαζί και ο γνωστός Chainfire (SuperSU, OmniROM) αναρωτήθηκαν πού θα βρίσκουν τις εφαρμογές που εγκαθιστούν εφόσον δεν υπάρχει το πλήκτρο "All apps" όπως στα κινητά μας; Έτσι δημιουργήθηκε ο Sideload Launcher ο οποίος λύνει ακριβώς αυτό το συγκεκριμένο πρόβλημα.

Εγκαθιστώντας τον λοιπόν αποκτούμε στη συσκευή μας τη γνωστή λίστα εφαρμογών από την οποία μπορούμε να τρέξουμε οποιαδήποτε έχουμε εγκαταστήσει, κάνοντάς την ακόμα πιο λειτουργική. Μπορεί να είναι κάτι που θεωρείται στάνταρ τόσα χρόνια στο Android, αλλά το Android TV τώρα κάνει τα πρώτα του βήματα και έτσι θα δούμε πολλές τέτοιες βασικές εφαρμογές, τις οποίες θα χρειαστούν όσοι αποκτήσουν μία από τις πρώτες συσκευές.

Θα το βρείτε δωρεάν στο Play Store.

0 στο: "Sideload Launcher: Ο πρώτος custom launcher για το Android TV μας βοηθάει να βρούμε τις εφαρμογές που έχουμε εγκαταστημένες"