Τετάρτη, 15 Αυγούστου 2018

Power Shade | Αποκτήστε την μπάρα ειδοποιήσεων του Android 9.0 Pie σε όλες τις συσκευές χωρίς root


Το Android 9.0 Pie είναι επίσημο εδώ και λίγες μέρες και περιμένουμε πώς και πώς να δούμε τις πρώτες custom ROM για να το δοκιμάσουμε. Μέχρι τότε όμως μας καλύπτει να αντιγράψουμε το οπτικό κομμάτι του, για να φρεσκάρουμε λιγάκι τη συσκευή μας, κάτι που γίνεται ως ένα βαθμό με το Power Shade.

Το Power Shade είναι μία εφαρμογή που μιμείται την μπάρα ειδοποιήσεων του Android 9.0, η οποία έχει αλλάξει αρκετά σε σχέση με την προηγούμενη έκδοση. Είναι φτιαγμένο από τον ίδιο προγραμματιστή που μας έφερε πέρυσι την αντίστοιχη εφαρμογή για το Android 8.0 Oreo και όπως στην προηγούμενη έτσι και σε αυτή, δε χρειάζεται να έχουμε κάνει root.

Διαφήμιση

Εκτός από τη μεγάλη αλλαγή στο οπτικό κομμάτι, η εφαρμογή μας προσφέρει και κάποια χρήσιμα εργαλεία όπως τη γρήγορη απάντηση σε μηνύματα, την αρχειοθέτηση ειδοποιήσεων ή την αναβολή τους για να τις διαβάσουμε αργότερα. Μας παρουσιάζει επίσης τις ειδοποιήσεις σε ομάδες, κάνοντάς τις έτσι πιο εύκολο να τις διαχειριστούμε αν είναι πολλές.

Android 9.0 Pie | Android 8.0 Oreo

Για να χρησιμοποιήσουμε λοιπόν το Power Shade, το μόνο που χρειάζεται να κάνουμε είναι να το κατεβάσουμε δωρεάν από το Play Store, να του δώσουμε τις άδειες που χρειάζεται και να το ενεργοποιήσουμε. Η μπάρα ειδοποιήσεων θα μετατραπεί αυτόματα σε αυτή του Android 9.0 και μπορούμε πλέον να ευχαριστηθούμε αυτή τη βελτίωση στο λειτουργικό σύστημα, χωρίς να περιμένουμε την αναβάθμιση από τον κατασκευαστή.

0 στο: "Power Shade | Αποκτήστε την μπάρα ειδοποιήσεων του Android 9.0 Pie σε όλες τις συσκευές χωρίς root"