Αυτά είναι τα έξι καλύτερα παιχνίδια που παίξαμε και αυτό το μήνα στο Android


Από το Σεπτέμβριο του 2017 μέχρι σήμερα, τα "δωρεάν" παιχνίδια του PlayStation Plus είναι πολύ ενδιαφέροντα και μονοπωλούν το gaming ενδιαφέρον μας. Δεν υπάρχει λοιπόν πολύς χρόνος για να παίξουμε και στο Android, για αυτό και ο Ιανουάριος πέρασε... "'άπαιχτος". Για το Φεβρουάριο όμως βρήκαμε έξι παιχνίδια που αξίζει να δοκιμάστε και μερικά από αυτά μπήκαν στο φάκελο με τα αγαπημένα μας.

Fun ways to think 2

Ξεκινάμε με ένα παιχνίδι που έχουμε παίξει όλοι κάποια στιγμή στη ζωή μας. Θυμάστε τα Ρέμπους που βρίσκαμε σε πολλά περιοδικά με σταυρόλεξα; Το Fun ways to think 2 είναι το ίδιο πράγμα, αλλά στην αγγλική γλώσσα. Σκοπός λοιπόν είναι να συνδυάσεις σύμβολα και γράμματα για να βρεις τη λέξη, με μερικές από αυτές να είναι αρκετά απαιτητικές. Ωραίο χαλαρό παιχνιδάκι που παίζεται χωρίς άγχος και σου δίνει μία αίσθηση ικανοποίησης.

Θα το βρείτε δωρεάν στο Play Store.


Geostorm

Συνεχίζουμε με το Geostorm, ένα παιχνίδι που βασίζεται στην ομώνυμη ταινία, της οποίας την ύπαρξη ομολογώ πως δε γνώριζα! Πρόκειται για ένα spin-off του Lara Croft Go και του Hitman Go, στο οποίο προσπαθούμε να περάσουμε τα εμπόδια της κάθε πίστας ,παίζοντας ένα είδος σκάκι. Έχει ωραία γραφικά, είναι έξυπνο και αρκετά πρωτότυπο σε σχέση με όσα βλέπουμε καθημερινά στο Android.

Κατεβάστε το δωρεάν από το Play Store.


Hexa turn

Πάμε τώρα σε κάτι πιο δύσκολο. Το Hexa turn είναι ένα puzzle game, στο οποίο προσπαθείς να εμποδίσεις το τρίγωνο να φτάσει στα τετράγωνα, κλείνοντάς του το δρόμο. Ακούγεται εύκολο και οι πρώτες πίστες είναι αρκετά απλές, αλλά θα δείτε πως πολύ σύντομα το πράγμα γίνεται πιο περίπλοκο και θέλει σκέψη. Αν πάντως είσαι άνθρωπος που νευριάζεις εύκολα, μην το κατεβάσεις, γιατί το τηλέφωνό σου θα βρεθεί αργά ή γρήγορα στον τοίχο.

Θα το βρείτε επίσης δωρεάν στο Play Store.


Διαφήμιση
Διαφήμιση

Linelight

Έφτασε η ώρα να αποκαλύψουμε το καλύτερο της εξάδας, αυτό που μας άρεσε περισσότερο και που σίγουρα αξίζει τα λεφτά του. Το Linelight είναι ένα εξαιρετικά πρωτότυπο και minimal παιχνίδι, στο οποίο πρέπει να οδηγήσεις μία δέσμη φωτός στον τερματισμό, ξεπερνώντας όλα τα εμπόδια. Ο χειρισμός του είναι εξαιρετικά απλός, καθώς παίζεται με ένα μόνο δάχτυλο, οι πίστες εναλλάσσονται τόσο ωραία μεταξύ τους και σου δίνουν την αίσθηση ότι πρόκειται για ένα τεράστιο επίπεδο, ενώ η μουσική που παίζει στο φόντο σε χαλαρώνει.

Κοστίζει 2.09€ στο Play Store, το οποίο ευχάριστο έξοδο που θα κάνετε αυτές τις μέρες.


Reflection

Πάμε στο Reflection, ένα παιχνίδι που μας θύμισε το εξαιρετικό Okay?. Με παρόμοια λογική και σχεδόν ίδιο στυλ, στο Reflection πρέπει με μία κίνηση να κάνουμε την μπάλα να χτυπήσει και στους τέσσερις τοίχους. Ακούγεται απλό αλλά δεν είναι, καθώς η μπάλα μας δεν πρέπει να ακουμπήσει σε διάφορα εμπόδια που βρίσκονται στο ενδιάμεσο.

Κατεβάστε το δωρεάν από το Play Store.


Skidstorm

Κλείνουμε με το Skidstorm, το πιο mainstream παιχνίδι από όλα. Πρόκειται για ένα racing game στο οποίο για να κερδίσεις θα πρέπει να μάθεις να κάνεις drift αλλά και να χρησιμοποιείς σωστά το nitro του αυτοκινήτου. Έχει καρτουνίστικα αλλά πολύ όμορφα γραφικά και θυμίζει λιγάκι το αντίστοιχο παιχνίδι Micro Machines στο PlayStation, με τα αυτοκίνητα μινιατούρες που τρέχουν επάνω σε τραπέζια κουζίνας, όπου η διαδρομή είναι φτιαγμένη από κουτάλια, μπολ, κούτες από κορν φλέικς και γάλατα. Τρομερό.

Και αυτό είναι δωρεάν στο Play Store. 


Αυτά και θα τα πούμε ξανά σε ένα μήνα!

Σχόλια

Δείτε επίσης...

Φεύγω από την Google (μέρος 15) | ''Ξηλώνουμε'' τα Google apps από το Android

Android | Γιατί δε θα αγόραζα ποτέ smartphone της OnePlus

Ιδιωτικό απόρρητο | Το αφελές επιχείρημα του ''Δεν έχω τίποτα να κρύψω''

Docker (μέρος 7) | Στήνουμε έναν reverse proxy για τα container μας με το Traefik

Μάθε παιδί μου Linux (μέρος 11) | Δίσκοι, κατατμήσεις και σύστημα αρχείων (filesystem)

Ubuntu Touch 2020 review | Μια πραγματική mobile GNU/Linux διανομή έτοιμη για καθημερινή χρήση

Android | Περιόρισε την παρακολούθηση των εφαρμογών και κόψε τις διαφημίσεις με το TrackerControl

Docker (μέρος 1) | Τι είναι και πώς το εγκαθιστούμε στον υπολογιστή μας;

Απόρρητο | ''Μπερδεύουμε'' τον αλγόριθμο Google και Facebook με ψεύτικες πληροφορίες

Android | Βάλε στην ''απομόνωση'' τις εφαρμογές που δεν εμπιστεύεσαι με το Shelter