Τετάρτη, 12 Απριλίου 2017

TechValue review | Ποιοι είναι οι τέσσερις λόγοι για να αγοράσεις το Xiaomi Mi Mix;


Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα smartphone που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή στην αγορά, είναι σίγουρα το Mi Mix της Xiaomi. Γράψαμε στο παρελθόν τις πρώτες εντυπώσεις μας, είδαμε κατά πόσον είναι ανθεκτικό και παρακολουθήσαμε ένα σωρό review στο ίντερνετ. Δεν υπάρχει όμως καλύτερη άποψη από αυτή του Ελληνάρα που ζει μέσα στην ίδια οικονομική κατάσταση και ξέρει τί κυκλοφορεί στην αγορά μας.

Ομολογώ ότι ζήλεψα που οι φίλοι από το TechValue έκαναν το review πριν από εμένα (έρχεται και το δικό μας εν καιρώ), αλλά άξιζε. Είναι ωραίο να βλέπεις τις απόψεις και άλλων ανθρώπων, που θα σου προσφέρουν μια πιο "γεμάτη" ματιά για το προϊόν που σε ενδιαφέρει, ειδικά όταν νομίζεις πως έχεις κατασταλάξει στη δική σου γνώμη.

Ποιοι είναι λοιπόν οι τέσσερις λόγοι για να το αποκτήσει κάποιος το Mi Mix; Μα φυσικά το design, η οθόνη, η κατασκευή και τα πολύ καλά χαρακτηριστικά του.


Για να σοβαρευτούμε όμως και άσχετα αν το Mi Mix είναι το αγαπημένο τηλέφωνο του Doctor, δεν αποτελεί και τόσο καλή επιλογή. Ο λόγος είναι γιατί η έκδοση των 6GB RAM κοστίζει 566 ευρώ στο Gearbest, ενώ με 440 ευρώ μπορείς να πάρεις το ισάξιο και σε ορισμένα σημεία καλύτερο OnePlus 3T.

0 στο: "TechValue review | Ποιοι είναι οι τέσσερις λόγοι για να αγοράσεις το Xiaomi Mi Mix;"