Αυτά είναι τα έξι παιχνίδια που λατρέψαμε αυτό το μήνα στο Android


Έφτασε για άλλη μια φορά η πολυπόθητη αυτή στιγμή στην οποία ξεχωρίζουμε και παρουσιάζουμε τα καλύτερα παιχνίδια στο Android. Σήμερα έχουμε άλλη μια εξάδα η οποία οφείλω να πω ότι βγαίνει συνήθως από 30 - 50 παιχνίδια που δοκιμάζουμε έστω και για λίγο, έτσι για να καταλάβετε ότι σας προσέχουμε. Φυσικά δε θα αρέσουν όλα σε όλους, αλλά σίγουρα κάτι θα βρείτε που να είναι στο δικό σας γούστο. Αυτό το μήνα λοιπόν έχουμε τα εξής...

PinOut

Έχετε φανταστεί ποτέ πώς θα ήταν αν ενώναμε ένα endless runner παιχνίδι με ένα pinball; Η απάντηση είναι το PinOut, ένα εξαιρετικής ποιότητας παιχνίδι στο οποίο προσπαθείς να σπρώξεις τη μπίλια όσο πιο μακρυά γίνεται για να συνεχίσεις. Χρησιμοποιείς λοιπόν τα "αυτάκια" του pinball και προσπαθείς να στοχεύσεις τις διαδρομές που σου δίνουν περισσότερο χρόνο. Όταν ο χρόνος τελειώσει, τελειώνει αυτόματα και το παιχνίδι, αλλά αυτό που έχεις ζήσει με τις πανέμορφες neon πίστες είναι πραγματικά τρομερό.

Θα το βρείτε δωρεάν στο Play Store.

Σημείωση:
Δοκιμάστε επίσης και τα εξαιρετικά Smash Hit, Sprinkle Islands και Granny Smith από τον ίδιο προγραμματιστή.


Oceanhorn

Αν είστε λάτρεις του 'The Legend of Zelda' και θέλετε να ζήσετε μια παρόμοια περιπέτεια στο Android, το Oceanhorn είναι μία από τις καλύτερες επιλογές σήμερα. Σε αντίθεση με άλλα παιχνίδια του είδους, το συγκεκριμένο μας προσφέρει ένα δεκάωρο story mode (!) στο οποίο καλούμαστε να ανακαλύψουμε θησαυρούς, να μάθουμε μαγικά και φυσικά να σκοτώσουμε τέρατα. Είναι πραγματικά πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι και παίζεται τέλεια με ένα χειριστήριο στο Android TV-Box μας.

Θα το βρείτε δωρεάν στο Play Store  αλλά για να το απολαύσετε όλο θα πρέπει να πληρώσετε 5.99€.


Gear.Club

Πάμε τώρα σε μία πρόταση για τους λάτρεις της ταχύτητας. Το Drive Club είναι μία από τις τελευταίες racing προσθήκες στο Play Store και πρόκειται για ένα υπέρ πλήρες παιχνίδι για να ξοδέψεις άπειρες ώρες. Πέρα από τα πολύ καλά γραφικά και το συμπαθητικό gameplay, το Drive Club διαθέτει πολλές αποστολές σε εξωτικά μέρη, σου δίνει τη δυνατότητα να παίξεις ενάντια στους φίλους σου, ενώ έχει και ένα σωρό πραγματικά αυτοκίνητα για να αγοράσεις και να βελτιώσεις. Πολύ καλό.

Κυκλοφορεί δωρεάν στο Play Store.


Shadowmatic

Για όσους αρέσκονται σε πολύ ιδιαίτερα puzzle παιχνίδια, το Shadowmatic είναι πραγματικά μοναδικό. Πρόκειται για ένα παιχνίδι στο οποίο κρατάς ένα αντικείμενο και το περιστρέφεις, προσπαθώντας να δημιουργήσεις μία συγκεκριμένη σκιά στον τοίχο. Έχει τρομερά γραφικά και πραγματικά όσο κι αν το περιγράψεις με λόγια δεν μπορείς να το εξηγήσεις σωστά αν δεν το παίξεις ο ίδιος. Αυτό που μπορείς να πεις όμως είναι ότι θυμίζει πάρα πολύ το επίσης μοναδικό  Zen Bound 2 που λατρέψαμε παλιότερα.

Θα το βρείτε δωρεάν στο Play Store για τις πρώτες δέκα πίστες, αλλά για να παίξετε τις υπόλοιπες 100 θα πρέπει να πληρώσετε 2,99€.


Attack your friends!

Πάμε και σε ένα strategy τώρα το οποίο είναι εμπνευσμένο από το επιτραπέζιο Risk. To Attack your friends είναι μία ψηφιακή έκδοση του γνωστού παιχνιδιού και μας επιτρέπει να παίξουμε με έως και δύο φίλους μας με απώτερο σκοπό να κατακτήσουμε τον κόσμο. Έχει την ίδια λογική με το Risk στην οποία επιτίθεσαι σε συγκεκριμένες περιοχές του χάρτη ρίχνοντας το ζάρι, ενώ σου δίνει τη δυνατότητα να επικοινωνήσεις με τους αντιπάλους και να δημιουργήσεις συμμαχίες, μέσω του ενσωματωμένου chat.

Κατεβάστε το δωρεάν από το Play Store.


Super Mario Run!

Κλείνουμε με το πιο πολυαναμενόμενο παιχνίδι της χρονιάς. Ο Super Mario έφτασε μόλις σήμερα στο Android και είναι πραγματικά καταπληκτικός! Επιστρέφουμε λοιπόν στο Mushroom Kingdom στο οποίο η πριγκίπισσα Peach έχει για άλλη μια φορά απαχθεί (πολύ πρωτότυπο) και καλούμαστε να διασχίσουμε όλο το βασίλειο για να τη σώσουμε. Πρόκειται για την κλασική εμπειρία Mario στην οποία διασχίζουμε τις πίστες μαζεύοντας κέρματα και χτυπώντας κιβώτια με δωράκια. Διαθέτει multiplayer για να παίζουμε με τους φίλους μας και είναι γενικά ένα πλήρες παιχνίδι που θα σου φέρει μεγάλη νοσταλγία.

Σε αυτή τη νοσταλγία πατάει και η Nintendo η οποία μας ζητάει 9,99€ για την πλήρη έκδοση του παιχνιδιού, αλλά αν είσαι φαν του Mario τα δίνεις χωρίς δεύτερη σκέψη. Μπορείτε να το δοκιμάσετε δωρεάν στο Play Store.


Δείτε επίσης...

Φεύγω από την Google (μέρος 15) | ''Ξηλώνουμε'' τα Google apps από το Android

Android | Γιατί δε θα αγόραζα ποτέ smartphone της OnePlus

Ιδιωτικό απόρρητο | Το αφελές επιχείρημα του ''Δεν έχω τίποτα να κρύψω''

Docker (μέρος 7) | Στήνουμε έναν reverse proxy για τα container μας με το Traefik

Μάθε παιδί μου Linux (μέρος 11) | Δίσκοι, κατατμήσεις και σύστημα αρχείων (filesystem)

Ubuntu Touch 2020 review | Μια πραγματική mobile GNU/Linux διανομή έτοιμη για καθημερινή χρήση

Απόρρητο | ''Μπερδεύουμε'' τον αλγόριθμο Google και Facebook με ψεύτικες πληροφορίες

Android | Περιόρισε την παρακολούθηση των εφαρμογών και κόψε τις διαφημίσεις με το TrackerControl

Docker (μέρος 1) | Τι είναι και πώς το εγκαθιστούμε στον υπολογιστή μας;

Android | Βάλε στην ''απομόνωση'' τις εφαρμογές που δεν εμπιστεύεσαι με το Shelter