Πέμπτη, 1 Νοεμβρίου 2012

Granny Smith: Βοηθήστε τη γιαγιά να κυνηγήσει τον κλέφτη στο πιο θεότρελο παιχνίδι! [Βίντεο]


Μια από τις εταιρίες οι οποίες κατασκευάζουν παιχνίδια στο Android και που χαίρει της εκτίμησης του "δόκτωρα" είναι σίγουρα η Mediocre. Αφού χαρήκαμε το εξαιρετικά πρωτότυπο και όμορφο Sprinkle, έρχονται σήμερα να μας προτείνουν το Granny Smith, ένα παιχνίδι που αν παίζατε μικροί κυνηγητό είναι σίγουρο οτι θα σας αρέσει.

Το Granny Smith είναι ένα πρωτότυπο παιχνίδι κυνηγητού στο οποίο πρέπει να βοηθήσουμε μια γιαγιά με πατίνια (!!!), να προλάβει τον κλέφτη για να μην της πάρει τα μήλα. Ο χειρισμός είναι πάρα πολύ απλός καθώς υπάρχουν δύο πλήκτρα όλα και όλα. Με το ένα πηδάμε τα εμπόδια που συναντάμε και με το άλλο σηκώνουμε τη μαγκούρα για να πιαστούμε από διάφορα σύρματα για να αιωρηθούμε. Ρίξτε μια ματιά στο βίντεο που ετοιμάσαμε, για να μπείτε καλύτερα στο νόημα:


Το κλειδί στο παιχνίδι είναι ο συγχρονισμός και οι προσγειώσεις. Αν πηδάμε στο σωστό σημείο και προσγειωνόμαστε με το σωστό τρόπο, δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Το πρώτο σετ από πίστες είναι αναγνωριστικό και δε θα σας δυσκολέψει να το τερματίσετε, αλλά τα επόμενα χρειάζονται ώρες παιχνιδιού, πολλές πτώσεις και αρκετές χαμένες ζωές για να πάρετε τα τρία μήλα.Είναι "φρέσκο" και έξυπνο, ενώ οι μικρές του πίστες προσφέρουν άφθονο γέλιο και ακόμα και αν έχετε μόνο πέντε λεπτά για να σκοτώσετε, θα ψηθείτε να να το ανοίξετε έστω και για τόσο λίγο. Διαθέτει έναν αρκετά μεγάλο αριθμό επιπέδων ο οποίος θα αυξηθεί σύντομα και με νεότερες, ενώ το κόστος του είναι σε πολύ λογικά επίπεδα, στα 0,99€.

Θα το βρείτε στο Google Play Store.

6 στο: "Granny Smith: Βοηθήστε τη γιαγιά να κυνηγήσει τον κλέφτη στο πιο θεότρελο παιχνίδι! [Βίντεο]"