Πέντε θα είναι τα νέα μοντέλα της Vernee για το 2017 μεταξύ των οποίων το Apollo 2 με Helio X30 και 8GB RAM!


Το 2016 μάθαμε ένα νέο όνομα στα ποιοτικά κινέζικα smartphone, με τη Vernee να μπαίνει για τα καλά στη συνείδησή μας ως μια εταιρία που κατασκευάζει αξιόλογες Android συσκευές. Φαίνεται λοιπόν ότι τους άνοιξε η όρεξη τους Κινέζους για ακόμη καλύτερες συσκευές το 2017 και με αρχή την έκθεση MWC σε λίγες μέρες, θα μας παρουσιάσει πέντε νέες συσκευές με την κάθε μία από αυτές να διαθέτει το δικό της ξεχωριστό "killer" χαρακτηριστικό.

Ξεκινώντας από τη ναυαρχίδα της, στα τέλη Φλεβάρη θα δούμε το Apollo 2, το οποίο θα είναι η συνέχεια του πετυχημένου περσινού Apollo. Η συγκεκριμένη συσκευή σύμφωνα με τη Vernee θα είναι η πρώτη με τον Helio X30 επεξεργαστή της Mediatek, ενώ θα είναι επίσης και μία από τις πρώτες με 8GB RAM! Από τα επίσημα promo που μας έστειλε η εταιρία, βλέπουμε ότι μοιάζει πάρα πολύ με το OnePlus 3T στην μπροστινή όψη, ενώ οι δύο εκδόσεις του για τις οποίες μιλήσαμε θα έχουν 6GB - 64GB και 8GB - 128GB RAM και αποθηκευτικό χώρο αντίστοιχα.

Φέτος επίσης δε θα έχουμε Apollo Lite, αλλά Apollo X και σύμφωνα με τη Vernee αυτό θα είναι το "Redmi Note 4 killer"! Είναι μία συσκευή η οποία θα ανακοινωθεί το Μάρτιο και θα έχει τον ίδιο Helio X20 επεξεργαστή με το Redmi Note 4, θα τρέχει Android 7.0 Nougat και θα έχει τρομερά ελκυστική τιμή. Το θέμα βέβαια είναι και ότι η Xiaomi κάνει τρομερή δουλειά όσον αφορά το software της, με τη MIUI να είναι μία από τις καλύτερες ROM που κυκλοφορούν.



Στη μικρή κατηγορία όπου πέρυσι είδαμε το αρκετά ενδιαφέρον Thor, φέτος θα έχουμε το Thor E και το Thor Plus με τις δύο συσκευές να έχουν ως βασικό χαρακτηριστικό τη μεγάλη μπαταρία. Λέμε μεγάλη μπαταρία και όχι αυτονομία, γιατί δεν ξέρουμε τις πραγματικές επιδόσεις, αλλά μόνο το μέγεθος το οποίο θα είναι 5020mAh και 6050mAh αντίστοιχα. Τα Thor θα συνεχίζουν να είναι πεντάιντσα και το 2017, προσφέροντάς μας μία ακόμη καλή επιλογή στο μικρότερο αυτό μέγεθος.

Κλείνουμε με το Mars το οποίο ήταν η μεσαία συσκευή της εταιρίας και φέτος θα αντικατασταθεί από το Mars Pro, το οποίο είναι σημαντικά αναβαθμισμένο με τον Helio P25 επεξεργαστή και με 6GB RAM.

Αυτή είναι λοιπόν μια πρώτη ιδέα που δείχνει ότι η Vernee μένει σταθερή στο πλάνο συσκευών που ξεκίνησε πέρυσι και βελτιώνει την αρκετά ενδιαφέρουσα γκάμα της. Οι τιμές φυσικά δεν έχουν ανακοινωθεί, αλλά τις υπολογίζουμε κοντά στις αρχικές των περσινών μοντέλων, μερικά από τα οποία ήταν ακριβούτσικα.

Δείτε επίσης...

Φεύγω από την Google (μέρος 15) | ''Ξηλώνουμε'' τα Google apps από το Android

Android | Γιατί δε θα αγόραζα ποτέ smartphone της OnePlus

Ιδιωτικό απόρρητο | Το αφελές επιχείρημα του ''Δεν έχω τίποτα να κρύψω''

Docker (μέρος 7) | Στήνουμε έναν reverse proxy για τα container μας με το Traefik

Μάθε παιδί μου Linux (μέρος 11) | Δίσκοι, κατατμήσεις και σύστημα αρχείων (filesystem)

Ubuntu Touch 2020 review | Μια πραγματική mobile GNU/Linux διανομή έτοιμη για καθημερινή χρήση

Android | Περιόρισε την παρακολούθηση των εφαρμογών και κόψε τις διαφημίσεις με το TrackerControl

Docker (μέρος 1) | Τι είναι και πώς το εγκαθιστούμε στον υπολογιστή μας;

Απόρρητο | ''Μπερδεύουμε'' τον αλγόριθμο Google και Facebook με ψεύτικες πληροφορίες

Android | Βάλε στην ''απομόνωση'' τις εφαρμογές που δεν εμπιστεύεσαι με το Shelter