Τρίτη, 13 Σεπτεμβρίου 2016

[Quick tip]: Άκου τη μουσική σου από το YouTube στο παρασκήνιο με τη βοήθεια του Firefox


Ένας από τους κορυφαίους browser που μπορείς να επιλέξεις για το κινητό σου είναι ο γνωστός μας Firefox, ο οποίος διαθέτει όλα τα βασικά χαρακτηριστικά που χρειαζόμαστε στο κινητό μας. Λίγο πολύ όμως όλοι είναι ίδιοι κι έτσι οι μικρές λεπτομέρειες είναι που κάνουν τη διαφορά. Μία από αυτές λοιπόν που κάνει τον Firefox ξεχωριστό σε σχέση με τους άλλους, είναι το γεγονός ότι μπορεί να παίξει μουσική από βίντεο του YouTube στο παρασκήνιο.

Είναι κάτι που έκανε παλιότερα και ο Chrome, αλλά καταργήθηκε στις επόμενες εκδόσεις και αποτελεί μία πρώτης τάξεως επιλογή για όσους ακούν τη μουσική τους μέσω YouTube. Δεν είναι τυχαίο που πολύς κόσμος ζητάει κάτι τέτοιο, μιας και το YouTube είναι η δημοφιλέστερη δωρεάν υπηρεσία μουσικής, με τη Google να αρνείται να προσθέσει ένα τέτοιο χαρακτηριστικό στην επίσημη εφαρμογή της, για προφανείς λόγους.

Τι κάνουμε λοιπόν; 

  • Ανοίγουμε τον Firefox και μπαίνουμε από κει στο YouTube.
  • Επιλέγουμε τη λίστα αναπαραγωγής που θέλουμε να ακούσουμε.
  • Πατάμε το πλήκτρο "Home" για να επιστρέψουμε στην αρχική οθόνη.

Το κακό με την όλη υπόθεση είναι ότι η συσκευή μας συνεχίζει να να κατεβάζει δεδομένα για ολόκληρο βίντεο και όχι για αρχείο ήχου, ενώ και το Black screen of Life που έσβηνε την οθόνη για να μας εξοικονομήσει μπαταρία, καταργήθηκε από το Play Store δυστυχώς.

0 στο: "[Quick tip]: Άκου τη μουσική σου από το YouTube στο παρασκήνιο με τη βοήθεια του Firefox"