Δευτέρα, 11 Ιουλίου 2016

[Quick tip] Πρόσθεσε στάσεις στο επόμενό σου ταξίδι με το Google Maps


Το Google Maps έχει αναδειχτεί στο απόλυτο εργαλείο πλοήγησης στο Android και όχι μόνο, με την πληθώρα των επιλογών που μας προσφέρει. Είναι εύκολο στη χρήση, μας δείχνει την κίνηση στους δρόμους, λειτουργεί ακόμη και χωρίς σύνδεση στο ίντερνετ και πλέον μας επιτρέπει να προσθέσουμε στάσεις στο ταξίδι μας. Βασικό αυτό για κάποιον που το χρησιμοποιεί ως εργαλείο στη δουλειά του και κάνει συχνές στάσεις ή για όσους θέλουν να κάνουν ένα μακρύ ταξίδι και πρέπει να οργανώσουν τις στάσεις τους για καφέ, νερό, τουαλέτα και... ξεπιάσιμο.

Στην τελευταία του αναβάθμιση λοιπόν το Google Maps έχει αυτή τη δυνατότητα, η οποία κανονικά έπρεπε να υπάρχει από την αρχή, αλλά ας μην το σχολιάσουμε και ο τρόπος για να τη χρησιμοποιήσουμε είναι εξαιρετικά απλός:

  • Ανοίγουμε την εφαρμογή του Google Maps στο κινητό μας και προσθέτουμε κανονικά την αφετηρία και τον προορισμό μας.
  • Για να προσθέσουμε μία στάση, ανοίγουμε το μενού των ρυθμίσεων και διαλέγουμε την αντίστοιχη επιλογή.
  • Τέλος προσθέτουμε τη στάση μας και μετακινούμε τους προορισμούς μας πάνω ή κάτω στη λίστα, ανάλογα με το πού θέλουμε να πάμε πρώτα και πού θέλουμε να καταλήξουμε.


Είναι κάτι τόσο απλό αλλά και εξαιρετικά χρήσιμο και πρόκειται πραγματικά για μία σωτήρια επιλογή για όσους χρησιμοποιούν το Google Maps κατά κόρον.

0 στο: "[Quick tip] Πρόσθεσε στάσεις στο επόμενό σου ταξίδι με το Google Maps"