Πέμπτη, 7 Ιανουαρίου 2016

Angry Birds Friends: Συμβατό με το Chromecast για να παίζουμε στη μεγάλη οθόνη του σπιτιού


Στην πρόσφατη παρουσίαση του νέου Chromecast η Google μας υποσχέθηκε ότι εκτός από το streaming βίντεο και μουσικής, θα μπορούμε να παίζουμε και παιχνίδια στην τηλεόρασή μας, κάνοντας το κινητό μας μία mini παιχνιδοκονσόλα. Ενα από τα πρώτα παιχνίδια που υποστηρίζουν τη νέα λειτουργία είναι το Angry Birds Friends που κυκλοφορεί εδώ και λίγες μέρες στο Play Store.

Η αλήθεια είναι ότι υπήρχαν ήδη παιχνίδια που μπορούσες να παίξεις μέσω Chromecast, αλλά τα περισσότερα είτε σέρνονταν, είτε μας ανάγκαζαν να ενεργοποιήσουμε τη "Μετάδοση οθόνης" στο κινητό μας, κάτι που είναι εξαιρετικά ενεργοβόρο για αυτή. Με τη νέα μέθοδο που χρησιμοποιεί το Angry Birds Friends, μόλις συνδεθούμε στο Chromecast η συσκευή μας μετατρέπεται σε χειριστήριο και στην προκειμένη περίπτωση... σφεντόνα. Ακουμπώντας λοιπόν την οθόνη μπορούμε να χειριστούμε όχι μόνο τη σφεντόνα, αλλά και τα μενού μέσω ενός έξυπνου τρόπου που δε σε αφήνει να πάρεις τα μάτια από την τηλεόραση. Σαν κανονικό χειριστήριο κονσόλας δηλαδή.


Κατά τα άλλα δεν υπάρχει κάτι καινούριο στο σιχαμερό πλέον Angry Birds, εκτός από το γεγονός ότι μπορείς να οργανώσεις τουρνουά για να παίζεις με τους φίλους σου. Αξίζει όμως να το δοκιμάσετε απλά για να έχετε μία ιδέα για το τι μπορεί να κάνει πλέον το Chromecast και σίγουρα να το δείξετε στα παιδιά σας για να απασχολούνται τις δύσκολες ώρες.

Θα το βρείτε δωρεάν στο Play Store.

0 στο: "Angry Birds Friends: Συμβατό με το Chromecast για να παίζουμε στη μεγάλη οθόνη του σπιτιού"