Πέμπτη, 19 Νοεμβρίου 2015

Tennis Racketeering: Παίξε τένις στην τηλεόραση μέσω Chromecast και χρησιμοποίησε το ρολόι σου για ρακέτα


Έχουμε παίξει παιχνίδια και παιχνίδια στο Android αλλά αυτά που συνδυάζουν πολλές συσκευές μαζί είναι πάντα πολύ εντυπωσιακά. Όχι για τα γραφικά τους και τη γενικότερη ποιότητά τους, αλλά για τον έξυπνο τρόπο που χρησιμοποιούν τις συσκευές αυτές. Τρανό παράδειγμα το Tennis Racketeering που συνδυάζει το smartphone, το smartwatch και το Chromecast σε ένα παιχνίδι τένις.

Πρόκειται λοιπόν για ένα αδιάφορο εκ πρώτης όψεως παιχνίδι με παιδικά γραφικά, το οποίο μπορούμε να παίξουμε απλά αγγίζοντας την οθόνη. Σου δίνει όμως τη δυνατότητα να το προβάλεις στην τηλεόρασή σου μέσω Chromecast και να χρησιμοποιήσεις για ρακέτα το κινητό, ένα άλλο κινητό που θα συνδέσεις με Bluetooth ή το Android Wear smartwatch σου. Παίζεις λοιπόν χρησιμοποιώντας αληθινές κινήσεις, όπως κάποτε μας δίδαξε το Nintendo Wii, αλλά η ακρίβεια στις κινήσεις δεν είναι τόσο προσεγμένη όσο με αυτή του Wii.

Παρ' όλα αυτά μπορούμε να παίξουμε μόνοι μας σε ολόκληρα τουρνουά, αλλά και με φίλους online κάνοντας login στο Google Play Games που είναι ενσωματωμένο. Θα το βρείτε δωρεάν στο Play Store, ενώ μετά από επτά ημέρες θα εμφανιστούν διαφημίσεις, τις οποίες μπορείτε να απενεργοποιήσετε αν θέλετε με ένα μικρό ποσό.


0 στο: "Tennis Racketeering: Παίξε τένις στην τηλεόραση μέσω Chromecast και χρησιμοποίησε το ρολόι σου για ρακέτα"