Τρίτη, 4 Αυγούστου 2015

Pure Pool: Το πιο ρεαλιστικό παιχνίδι μπιλιάρδου στο Android αποκλειστικά για συσκευές με Tegra K1


Αν υπάρχει μία εταιρία που να μπορεί να φέρει γραφικά κονσόλας στο Android, αυτή είναι σίγουρα η Nvidia και μας το έχει αποδείξει πολλάκις στο παρελθόν με τους Tegra επεξεργαστές της. Φέτος με το Pure Pool μας δείχνει τα δόντια και του Tegra K1, ο οποίος βρίσκεται εγκατεστημένος μεταξύ άλλων και στο Nexus 9 της Google.

Το Pure Pool είναι ένα από τα πιο ρεαλιστικά παιχνίδια στο Android, σε τέτοιο βαθμό μάλιστα που δεν έχει σημασία αν κερδίζεις ή χάνεις από τον αντίπαλό σου, αλλά το ευχαριστιέσαι και μόνο που το βλέπεις. Διαθέτει ένα σωρό τραπέζια στα οποία μπορείς να παίξεις τα ομολογουμένως λίγα game mode που διαθέτει, αλλά μας αποζημιώνει με τρομερούς "ένας εναντίον ενός" αγώνες στο ίντερνετ με πραγματικούς παίκτες! Ειδικά τα online πρωταθληματάκια είναι πολύ ανταγωνιστικά.


Το θέμα είναι ότι για να το κατεβάσουμε πρέπει να έχουμε στην κατοχή μας μία συσκευή με επεξεργαστή Tegra K1 και η μοναδική που κυκλοφορεί επίσημα στην Ελλάδα είναι το Nexus 9 (υπάρχει και το Xiaomi Mi Pad όμως). Όσοι το έχετε λοιπόν, θα το βρείτε με 5,47€ στο Play Store.

0 στο: "Pure Pool: Το πιο ρεαλιστικό παιχνίδι μπιλιάρδου στο Android αποκλειστικά για συσκευές με Tegra K1"