Τετάρτη, 3 Ιουνίου 2015

Spoticast: Η εφαρμογή που συνδέει το Spotify με το Chromecast για να ακούμε τη μουσική μας στην τηλεόραση!


Όσοι έχουν αποκτήσει το Chromecast και επωφελούνται καθημερινά από την ευκολία που μας προσφέρει, θα έχουν προσέξει ότι το Spotify δεν το υποστηρίζει και έτσι δεν υπάρχει η δυνατότητα να ακούσουν τη μουσική τους στα ηχεία της τηλεόρασης. Ευτυχώς όμως υπάρχει το Spoticast, το οποίο έρχεται να γεφυρώσει εύκολα και γρήγορα, το χάσμα ανάμεσα στις δύο υπηρεσίες.

Προφανώς και είναι ηθελημένη η μη υποστήριξη του Chromecast από το Spotify, αφού οι υπηρεσίες του διαφέρουν ακόμα και μεταξύ tablet και smartphone, αλλά με το Spoticast μπορούμε να λύσουμε το πρόβλημα αυτό χωρίς να μπούμε σε μεγάλη διαδικασία. Αρκεί μόνο να κάνουμε login με το λογαριασμό μας στο Spotify και να συνδεθούμε στο Chromecast, μέσα από το Spoticast, ενώ για να ακούσουμε τη μουσική μας, χρησιμοποιούμε κανονικά την εφαρμογή του Spotify.


Εννοείται ότι μπορούμε να συνδέσουμε ενσύρματα το κινητό μας στην τηλεόραση ή να χρησιμοποιήσουμε την εφαρμογή του PlayStation αν το έχουμε και αυτό, αλλά με το Spoticast είναι πιο απλά και εύκολα τα πράγματα και μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε και με ηχεία που έχουν ενσωματωμένη την υπηρεσία Google cast.

Είναι μία απλή λύση χωρίς χακιές που αξίζει να δοκιμάσετε και θα τη βρείτε δωρεάν στο Play Store.

0 στο: "Spoticast: Η εφαρμογή που συνδέει το Spotify με το Chromecast για να ακούμε τη μουσική μας στην τηλεόραση!"