Δευτέρα, 11 Μαΐου 2015

PingPong root: Νέος τρόπος για να κάνουμε root στο Galaxy S6 / S6 Edge χωρίς να ενεργοποιήσουμε το Knox


Πριν βγει για τα καλά στην αγορά το Samsung Galaxy S6 / S6 Edge, ο μεγάλος Chainfire κατάφερε να του κάνει root μέσω του CF-Auto-Root, χωρίς όμως να δίνει ιδιαίτερη σημασία στο Knox. Επειδή όμως είμαστε απαιτητικοί καταναλωτές και τα θέλουμε όλα, μια ομάδα από την Κίνα δημιούργησε το PingPong root, μία πολύ απλή μέθοδο που αφήνει το Knox να... κοιμάται στο 0x0.

Είχαμε πολύ καιρό να δούμε μία μέθοδο που κάνει root στο κινητό μας χωρίς την παρουσία υπολογιστή και το PingPong root είναι ότι πιο απλό υπάρχει από την εποχή του ZergRush και του Towelroot! Απλά εγκαθιστάς ένα apk και ακολουθείς τις οδηγίες στην οθόνη!

Η διαδικασία

Ακολουθείτε τη διαδικασία με δική σας ευθύνη!

  • Κατεβάζουμε το αρχείο "party_xxxxx.7z" από τη σελίδα του στο XDA και το αποσυμπιέζουμε στο κινητό μας.
  • Ενεργοποιούμε τις "Άγνωστες Πηγές" στη συσκευή μας (βρίσκονται στο μενού "Ασφάλεια").
  • Εγκαθιστούμε το "pingpongroot.apk".
  • Το ανοίγουμε και πατάμε το πλήκτρο "Download Data". Στη συνέχεια πατάμε το "Get root" το οποίο αυτόματα θα μας εγκαταστήσει το SuperSU.
  • Αν όλα πάνε καλά, θα μας ζητήσει να επανεκκινήσουμε χειροκίνητα τη συσκευή μας. Αν όχι θα πρέπει να προσπαθήσουμε ξανά.
  • Όταν τελειώσουμε κάνουμε μία επανεκκίνηση χειροκίνητα και μπορούμε να απεγκαταστήσουμε πλέον την εφαρμογή του PingPong root.

Η εφαρμογή υποστηρίζει ήδη πολλά επίσημα firmware της Samsung για τα οποία μπορείτε να ενημερωθείτε εδώ, ενώ δε θεωρείται απίθανο αν στο μέλλον λειτουργεί και σε άλλες συσκευές της Samsung. Περισσότερες πληροφορίες στο νήμα της εφαρμογής στο XDA.

8 στο: "PingPong root: Νέος τρόπος για να κάνουμε root στο Galaxy S6 / S6 Edge χωρίς να ενεργοποιήσουμε το Knox"