Σάββατο, 29 Νοεμβρίου 2014

Lumific: Μία εξαιρετική εναλλακτική της εφαρμογής 'Φωτογραφίες' στο Android


Στο πλαίσιο της γενικής ανανέωσης των προεγκατεστημένων εφαρμογών που επιχειρείται στο Android, η Google αντικαθιστά όλο και περισσότερες από αυτές με νέες, οι οποίες χρησιμοποιούν λίγο ή πολύ τις υπηρεσίες της. Πρόσφατα και κατά την αναβάθμιση σε Android 5.0, οι χρήστες Nexus συσκευών έχασαν και την εφαρμογή "Συλλογή" από τη συσκευή τους η οποία αντικαταστάθηκε από την αντίστοιχη της Google ονόματι "Φωτογραφίες".

Οι "Φωτογραφίες" όμως είναι μία εφαρμογή η οποία κατά γενική ομολογία δε βολεύει κανέναν, αλλά και είναι και "δεμένη" με το Google+, το οποίο πολύς κόσμος δε χρησιμοποιεί. Έτσι αν θέλουμε να απενεργοποιήσουμε το Google+ στη συσκευή μας, θα χάσουμε και το μοναδικό τρόπο για να βλέπουμε τις φωτογραφίες μας. Τι έπρεπε να κάνουμε λοιπόν; Να βρούμε έναν άξιο αντικαταστάτη. Και τι βρήκαμε; Μία εφαρμογή απείρως καλύτερη!

Το Lumific είναι όλα όσα θα θέλαμε από μία εφαρμογή προβολής εικόνων και το αλλάζουμε άνετα με το μέχρι πρότινος αγαπημένο μας QuickPic. Οργανώνει και παρουσιάζει τις εφαρμογές μας σε χρονολογική σειρά και ανά τοποθεσία και έτσι έχουμε τη δυνατότητα να βλέπουμε κατά κάποιον τρόπο το παρελθόν μας όμορφα και τακτοποιημένα. Μπορούμε να βάλουμε ένα event φωτογραφιών στα αγαπημένα μας για να το βλέπουμε ξεχωριστά και όχι με τον υπόλοιπο χαμό, ενώ μπορούμε επίσης να κρύψουμε και τις φωτογραφίες που δε μας αρέσουν αλλά δε θέλουμε και να διαγράψουμε. Στην εξαιρετική οργάνωση προσθέστε επίσης και την αυτόματη διόρθωση, καθώς το Lumific φωτίζει, ισιώνει, περικόπτει και διορθώνει τα χρώματα στις φωτογραφίες μας, βελτιώνοντάς τις συνολικά, ενώ δεν αποθηκεύει μόνιμα το αποτέλεσμα σε περίπτωση που δε μας αρέσει. Τέλειο!


Προσθέστε σε όλα τα παραπάνω την υποστήριξη βίντεο και την αναζήτηση ανά ημερομηνία ή τοποθεσία που έρχονται σύντομα και έχετε την καλύτερη εφαρμογή παρουσίασης εικόνων στο Google Play.

Θα τη βρείτε στο δωρεάν στο Play Store και από σήμερα μπαίνει στα αγαπημένα μας.

15 στο: "Lumific: Μία εξαιρετική εναλλακτική της εφαρμογής 'Φωτογραφίες' στο Android"