Τρίτη, 31 Δεκεμβρίου 2013

AllCast: Προβάλουμε εικόνες και βίντεο από την Android συσκευή μας στην τηλεόραση ασύρματα


Ένα από τα πιο μεγάλα "θέλω" των χρηστών Android συσκευών είναι η δυνατότητα να μπορούν να προβάλουν τις αγαπημένες τους εικόνες και βίντεο από την Android συσκευή τους στη μεγάλη οθόνη του σπιτιού. Δε μιλάμε φυσικά για τα βίντεο από το YouTube ή άλλες online υπηρεσίες, αλλά για τα προσωπικά, αυτά που βρίσκονται αποθηκευμένα στο κινητό ή το tablet μας.

Το AllCast είναι μια δημιουργία του γνωστού Koush (Helium, CWM recovery, ROM Manager) και προσφέρει ακριβώς αυτό. Συνδέεται με τις DLNA συσκευές μας όπως το XBOX, το Apple TV, το Google TV, το Android stick και διάφορες Smart TV του εμπορίου και μέσω του οικιακού δικτύου WiFi στέλνει τοπικά την εικόνα από το Android σε αυτές. Η θέαση είναι αρκετά καλή αλλά χρειάζεται η Android συσκευή μας να είναι αρκετά δυνατή, ενώ σίγουρα θα παρατηρήσουμε κολληματάκια λόγω της ασύρματης σύνδεσης. Παρ' όλα αυτά είναι μία πολύ ποιοτική προσπάθεια που κάνει τη δουλειά της.


Διατίθεται σε δωρεάν έκδοση στην οποία μπορούμε να δούμε βίντεο διάρκειας έως και ενός λεπτού, από το οποίο μπορούμε να απαλλαγούμε αγοράζοντας την Premium έκδοσή του, ενώ στα άμεσα πλάνα είναι και η αναπαραγωγή μουσικής.

Θα το βρείτε στο Play Store:

10 στο: "AllCast: Προβάλουμε εικόνες και βίντεο από την Android συσκευή μας στην τηλεόραση ασύρματα"