Αποτελέσματα: Ποιον θεωρείτε τον πιο ολοκληρωμένο video player στο Android;


Το θέμα μας την περασμένη εβδομάδα ήταν οι video player και ζητήσαμε να μάθουμε από εσάς ποιον χρησιμοποιείτε και ποιον θεωρείτε τον καλύτερο. Αν και προσωπικά χρησιμοποιώ το συνδυασμό DicePlayer και mVideoPlayer, νικητής αναδείχτηκε ο MX Player.

Αποτελέσματα

Πριν πάμε όμως στο νικητή, αξίζει να αναφέρουμε οτι στη δεύτερη θέση βρέθηκε ο Android video player (!!!), κάτι που δεν περίμενα να δω μετά το κράξιμο που ρίχνουμε καθημερινά στις προεγκατεστημένες εφαρμογές. Φαίνεται λοιπόν οτι όντως εξυπηρετεί το μέσο χρήστη ο οποίος μάλλον δε βλέπει ταινίες με εξωτερικούς υπότιτλους, γιατί δεν τις υποστηρίζει, όμως είναι ποιοτικός και ελαφρύς.

Ο νικητής λοιπόν είναι ο MX Player με ποσοστό 40%, ο οποίος ήταν ο πρώτος με multi-core αποκωδικοποίηση, δηλαδή χρησιμοποιεί όλους τους διαθέσιμους πυρήνες της συσκευής για να προβάλει το βίντεό μας απροβλημάτιστα. Διαθέτει codec για όλες (σχεδόν) τις συσκευές Android και υποστήριξη hardware acceleration, ενώ υποστηρίζει τα γνωστότερα είδη υποτίτλων (.srt, .sub, .txt, .ssa, .ass, .smi, .sami, .mpl, .psb). Θα ήθελα να κατεβάζει υπότιτλους και αφίσες από τις ταινίες και τις σειρές μου όπως κάνει ο mVideoPlayer αλλά δεν το κάνει... ακόμα.

Μετά από αυτόν το χάος καθώς στη δεύτερη θέση βρέθηκε μαζί με τον προεγκατεστημένο, ο DicePlayer ο οποίος μοιάζει σε χαρακτηριστικά με τον MX και στην τρίτη θέση ο γνωστός μας VLC ο οποίος είναι ακόμα σε πρόωρη μορφή και δεν υποστηρίζει πολλές συσκευές.

Επόμενο θέμα;
Με την εξάπλωση των smartphone/tablet έχουμε πλέον αρχίσει να αλλάζουμε τις συνήθειές μας και χρησιμοποιούμε όλο και περισσότερο τις φορητές συσκευές για καθημερινές εργασίες όπως την ανταλλαγή email, το chat, το browsing και την αναπαραγωγή μουσικής και βίντεο. Το ερώτημα είναι, ποια από τα παραπάνω προτιμάμε να κάνουμε πλέον από αυτές τις συσκευές και όχι από τον υπολογιστή; Μπορούμε να αντικαταστήσουμε τον υπολογιστή μας με τη συσκευή μας έστω και για λίγες ημέρες; Δώστε μας τα φώτα σας!

Υ.Γ. Επιτρέπονται οι πολλαπλές απαντήσεις.

Σχόλια

 1. Όταν λες συνδυασμό ??Πως τους χρησιμοποιείς ???

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Χρησιμοποιώ τον mVideoPlayer για να έχω μια όμορφη βάση δεδομένων με αφίσες, σύνοψη και γρήγορες πληροφορίες για τα βίντεο μου και κατεβάζω αυτόματα υπότιτλους.

   Ότι δεν μπορεί να παίξει αυτός, το δίνω στον Dice.

   Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δείτε επίσης...

Psiphon 113: Η εφαρμογή που σου δίνει ελεύθερο και δωρεάν ίντερνετ από το κινητό σου (χωρίς πλάκα)

Πέντε τρόποι για να ξεκλειδώσεις τη συσκευή σου αν έχεις ξεχάσει το Μοτίβο ή το PIN

Πώς μπορούμε να εγκαταστήσουμε περισσότερες εφαρμογές με ευκολία, σε όλες τις συσκευές Android

Εφαρμογές Google: Μάθετε τα μυστικά τους και πώς θα τις χρησιμοποιήσετε με επιτυχία!

Android Basics | Τι είναι Root και πώς μπορείς να το κάνεις σε οποιαδήποτε συσκευή;

Online αγορές από Κίνα | Με τη νέα μέθοδο αποστολής EU Express το δέμα μας δεν περνάει από τελωνείο

Android Basics: Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το λεγόμενο brick

Πώς μπορούμε να επαναφέρουμε φωτογραφίες και άλλα αρχεία που έχουμε διαγράψει από την Android συσκευή μας;

Χρησιμοποιήστε την πλοήγηση του Google Maps στην Ελλάδα, χωρίς σύνδεση στο ίντερνετ!

Android Basics: Γιατί στο Android 4.2 δεν μπορώ να μεταφέρω τις εφαρμογές μου στην SD κάρτα;