Δευτέρα, 2 Απριλίου 2012

mVideoPlayer HD: Ο καλύτερος player στο Android, θα αντικαταστήσει σίγουρα αυτόν που χρησιμοποιείτε


Περιπλανηθήκαμε πολύ ανάμεσα στους player για το Android θέλοντας να βρούμε ότι καλύτερο γίνεται για να παίξουμε τις ταινίες και τα βίντεό μας. Γίνεται ένας player να παίζει όσο πιο πολλά είδη αρχείων γίνεται, να μας βρίσκει αυτόματα υπότιτλους και να κατηγοριοποιεί τις ταινίες, τις σειρές και τα δικά μας βίντεο; Γινεται και λέγεται mVideoPlayer HD.

Πρόκειται λοιπόν για έναν πλήρη video player για ταμπλέτες (αλλά και για κινητά) ο οποίος το πρώτο πράγμα που θα κάνει είναι να ψάξει τη συσκευή μας για βίντεο αρχεία και να τα κατηγοριοποιήσει σε ταινίες, σειρές και προσωπικά. Έχει τη δυνατότητα να μας βρει πληροφορίες αλλά και αφίσες για την κάθε ταινία ξεχωριστά από την καλύτερη βάση δεδομένων στο ίντερνετ, το imdb ενώ μας λύνει τα χέρια και με τους υπότιτλους κατεβάζοντας τους κατάλληλους, αν υπάρχουν, σε όποια γλώσσα θέλουμε από το opensubtitles!


Το καλύτερο από όλα είναι οτι μας δίνει τη δυνατότητα να δούμε τα βίντεό μας και με άλλους media player που έχουμε εγκατεστημένους στη συσκευή μας. Μπορούμε δηλαδή να το χρησιμοποιήσουμε απλά ως βάση δεδομένων για κατηγοριοποίηση και αρχειοθέτηση! Διαχειρίζεται όλους τους τύπους αρχείων που μπορεί να παίξει η συσκευή σας, ακόμα και .mkv για τις ταινίες μεγάλης ανάλυσης.

Είναι πολύ σταθερός, με όμορφο περιβάλλον και διαθέτει έκδοση και για κινητά αλλά όχι με όλες τις δυνατότητες που προαναφέραμε. Λειτουργεί μόνο σε συσκευές με Android 4 ICS και είναι δωρεάν αν θέλετε να αντικαταστήσετε τον Mobo ή τον Rock player.

Θα τον βρείτε σε τρεις εκδόσεις:

78 στο: "mVideoPlayer HD: Ο καλύτερος player στο Android, θα αντικαταστήσει σίγουρα αυτόν που χρησιμοποιείτε"