Δευτέρα, 19 Μαρτίου 2012

Six-Guns: Ένα φοβερό shoot 'em up παιχνίδι με φόντο την άγρια δύση από τη Gameloft


Η Gameloft δηλώνει παρούσα και μας παρουσιάζει ακόμα ένα εξαιρετικό παιχνίδι στην Android πλατφόρμα. Πρόκειται για ένα πρωτότυπο (για το Android πάντα) παιχνίδι με φόντο την άγρια δύση και σκοπό να μας μυήσει στη ζωή των cowboy.

Έχουμε ξαναπεί τι σημαίνει Gameloft για εμάς και η εταιρία μας επιβεβαιώνει ακόμη μια φορά με αυτό το παιχνίδι. Από σενάρια πάσχουμε καθώς ακολουθείται η δοκιμασμένη συνταγή της αντιγραφής γνωστών παιχνιδιών για κονσόλες, στην προκειμένη περίπτωση το Red Dead Redemption, όμως η εκτέλεση είναι εκπληκτική με όμορφα τοπία, εύκολο χειρισμό, και πλήρες μενού επιλογών.

Χειριζόμαστε έναν φτωχό και μόνο cowboy ο οποίος θέλει να βοηθήσει τους γύρω του αλλά και να "καθαρίσει" όποιον προσπαθήσει να τον σταματήσει. Στη διάθεσή μας έχουμε ένα χάρτη για να μπορούμε εύκολα να βρούμε τις πάνω από 40 αποστολές, αλλά και το άλογό μας το οποίο φωνάζουμε όποια στιγμή θέλουμε και το καβαλάμε για να κινηθούμε γρηγορότερα ή να αποφύγουμε κάποιον κίνδυνο. Τέλος, στην θήκη πάντα βρίσκεται το περίστροφο (sixgun), έτοιμο για να μας βγάλει ασπροπρόσωπους. 

Μπορούμε να κινηθούμε με σχετική ελευθερία μέσα στις πίστες, να καλυφθούμε από πυρά πίσω από βράχους και να χρησιμοποιήσουμε διαφόρων ειδών όπλα. Διαθέτει επίσης και ένα μαγαζάκι για να αγοράζουμε τον εξοπλισμό μας αλλά και το ημερολόγιο στο οποίο μπορούμε να δούμε τις αποστολές μας.

Συνολικά πρόκειται για ένα εξαιρετικό παιχνίδι που όμοιό του δεν έχουμε δει ακόμα στο Android. Το δοκιμάσαμε σε HTC Desire και Nexus S με σοβαρά κολλήματα αλλά καλύτερο με το Chainfire 3D, αλλά και στο Asus Transformer το οποίο δεν είναι συμβατο! Το καλύτερο από όλα όμως είναι οτι μπορούμε να το αποκτήσουμε δωρεάν από το Google Play Store.


0 στο: "Six-Guns: Ένα φοβερό shoot 'em up παιχνίδι με φόντο την άγρια δύση από τη Gameloft"