Τετάρτη, 24 Οκτωβρίου 2018

Google Camera Night Sight | Οι νυχτερινές φωτογραφίες του Pixel 3 με το Night Sight είναι πραγματικά εκπληκτικές!


Μπορεί η Google να μας απογοητεύει κάθε χρόνο με το design των Pixel smartphone της, αλλά όσον αφορά την κάμερα είναι πραγματικά άπιαστη. Μας το αποδεικνύει και φέτος με τη λειτουργία Night Sight του Pixel 3, οι νυχτερινές φωτογραφίες του οποίου, απλά δεν υπάρχουν!

Αφού είδαμε από κοντά το Huawei Mate 20 Pro και το πολύ προσεγμένο του setup στην κάμερα, αδυνατούσαμε να φανταστούμε πώς το ΑΙ της Google μπορεί σε έναν μέτριο αισθητήρα να παράγει καλύτερα αποτελέσματα. Κι όμως! Η νέα λειτουργία Night Sight της εφαρμογής Google Camera, η οποία είναι στην ουσία ο απόγονος του HDR+, αποδεικνύεται ότι φέτος θα δημιουργήσει νέα στάνταρ στις φωτογραφικές μηχανές των smartphone μας. Ρίξτε μια ματιά στα δείγματα...

Διαφήμιση

Google Camera HDR+

Google Camera Night Sight

Google Camera HDR+

Google Camera Night Sight

Google Camera HDR+

Google Camera Night Sight

Google Camera HDR+

Google Camera Night Sight

Διαφήμιση

Το καλύτερο από όλα είναι ότι το Night Sight είναι (κυρίως) λογισμικό και αυτό σημαίνει ότι θα υπάρξει σύντομα τρόπος να το έχουμε και σε άλλες συσκευές, όπως έγινε παλιότερα με το Google Camera HDR+ port. Ήδη το πρώτο port έχει γίνει για τους κατόχους των Pixel και Pixel 2, οπότε περιμένουμε με ανυπομονησία να το δούμε σε ακόμη περισσότερα smartphone.


0 στο: "Google Camera Night Sight | Οι νυχτερινές φωτογραφίες του Pixel 3 με το Night Sight είναι πραγματικά εκπληκτικές!"