Πέμπτη, 15 Μαρτίου 2018

LineageOS 15.1 | Διαθέσιμη η αναβάθμιση σε Android 8.1 Oreo


Οι περισσότεροι θα συμφωνήσουμε ότι η πρώην CyanogenMod και νυν LineageOS είναι η καλύτερη custom ROM στο Android. Δεν είναι τόσο τα χαρακτηριστικά που μας προσφέρει, αλλά η συνέπεια στις αναβαθμίσεις, η υποστήριξη πάρα πολλών συσκευών και φυσικά η πολύχρονη παρουσία της στο χώρο. Η LineageOS αναβαθμίστηκε λοιπόν στην έκδοση 15.1 και πέραν των δικών της, μας φέρνει και όλα τα χαρακτηριστικά του Android 8.1 Oreo.

Είναι πάντα πολύ ευχάριστο όταν η έκδοση της αγαπημένης μας ROM συμβαδίζει με την τελευταία έκδοση του Android και έτσι συνδυάζονται τα μοναδικά της χαρακτηριστικά, μαζί με αυτά του επίσημου Android. Η LineageOS 15.1 διαθέτει για παράδειγμα τα κανάλια ειδοποιήσεων, τη λειτουργία Picture-in-Picture (PIP), την πολύ βοηθητική αυτόματη συμπλήρωση κωδικών, καθώς και τη βελτίωση του συστήματος στη διαχείριση RAM και μπαταρίας, που η Google δημιούργησε για εμάς. Σε αυτά συμπληρώστε και τις ρυθμίσεις αυξημένης ασφάλειας του LineageOS, καθώς και τις άπειρες επιλογές παραμετροποίησης και έχουμε την τέλεια Android ROM.

Για όσους θέλουν να μάθουν όλα τα χαρακτηριστικά της νέας έκδοσης, στο XDA μάλιστα ετοίμασαν ένα βίντεο που περιλαμβάνει τα πάντα:


Διαφήμιση
Διαφήμιση

Όπως πάντα η διάθεσή της ξεκινάει από λίγα μοντέλα και εξαπλώνεται σιγά σιγά στα υπόλοιπα. Μπορείτε λοιπόν να ρίξετε μια ματιά στην επίσημη σελίδα της, για να δείτε αν η συσκευή σας έχει αναβαθμιστεί και να την εγκαταστήσετε, ενώ όσοι δεν την έχετε δοκιμάσει, αξίζει σίγουρα να τη φορέσετε σε μία υποστηριζόμενη συσκευή.

Περισσότερες πληροφορίες και ολόκληρο το changelog της συγκεκριμένης έκδοσης, θα το βρείτε στο λεπτομερέστατο άρθρο του XDA.

0 στο: "LineageOS 15.1 | Διαθέσιμη η αναβάθμιση σε Android 8.1 Oreo"