Δευτέρα, 4 Σεπτεμβρίου 2017

Android 8.0 Oreo review | Αυτά είναι τα σημαντικότερα νέα χαρακτηριστικά του


Το Android 8.0 Oreo είναι γεγονός εδώ και δυο εβδομάδες περίπου και οι κάτοχοι Pixel και Nexus συσκευών έχουν αρχίσει να το χρησιμοποιούν, αφού είναι και οι πρώτοι που λαμβάνουν την αναβάθμιση κάθε φορά. Όλοι οι υπόλοιποι θα χρειαστεί να περιμένουμε από τέσσερις έως έξι μήνες ή μπορεί και περισσότερο για να το λάβουμε, για όσους λοιπόν έχουν την απορία, σήμερα σας έχουμε ένα βίντεο με τα καλύτερα χαρακτηριστικά του.

Αν και η Oreo αναβάθμιση δεν έχει κάποιο νέο killer χαρακτηριστικό, δεν μπορεί να χαρακτηριστεί μικρή σε σχέση με το Android 7.0 Nougat.  Ο λόγος είναι γιατί έχει πέσει πολλή δουλειά όχι μόνο "κάτω από το καπό" για την καλύτερη διαχείριση των εφαρμογών και κατ' επέκταση τη βελτίωση της μπαταρίας, αλλά έχουμε αλλαγές και στο οπτικό κομμάτι και κυρίως στο μενού των ρυθμίσεων, το οποίο βγάζει επιτέλους νόημα!

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στο βίντεο που ακολουθεί λοιπόν θα δείτε μία μικρή περίληψη όσων μας έφερε το Nougat στις συσκευές, καθώς είναι τόσο λίγα που δεν κάναμε το ανάλογο βίντεο πέρυσι και στη συνέχεια εξηγούμε με λεπτομέρειες τι συμβαίνει με το Oreo.

0 στο: "Android 8.0 Oreo review | Αυτά είναι τα σημαντικότερα νέα χαρακτηριστικά του"