Τρίτη, 6 Φεβρουαρίου 2018

Pixel 2 | Η Google ενεργοποιεί το Pixel Visual Core και οι φωτογραφίες μας απογειώνονται!


Η Google με το Pixel 2 και το HDR+ της, μας απέδειξε περίτρανα ότι υπάρχει χώρος για βελτιώσεις στην κάμερα ενός smartphone και μάλιστα χωρίς να αλλάξεις πολύ το hardware. Το έχουμε δει πολλάκις με τα δείγματα της ιδίας συσκευής και το δοκιμάσαμε με επιτυχία σε τρίτες συσκευές με την εφαρμογή Google Camera HDR+. Πλέον προχωράμε ένα βήμα παραπέρα καθώς η Google προσφέρει μέσω του Pixel Visual Core, καλύτερες φωτογραφίες και μέσα από τρίτες εφαρμογές, όπως για παράδειγμα το Instagram.

Με τη μηνιαία ενημέρωση του Φεβρουαρίου που βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε εξέλιξη, ενεργοποιείται λοιπόν το βοηθητικό chip επεξεργασίας εικόνας του Pixel 2. Αυτό που μας προσφέρει στην ουσία είναι ο αλγόριθμος βελτίωσης εικόνας που χρησιμοποιείται και στο HDR+ της εφαρμογής Google Camera, απλά αυτή τη φορά χρησιμοποιείται και για τρίτες εφαρμογές.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μετά την αναβάθμιση όταν για παράδειγμα προσπαθήσεις να βγάλεις μία φωτογραφία μέσα από την εφαρμογή του Instagram, του WhatsApp ή του Snapchat, αυτή θα περάσει από το Visual Core chip για να βελτιωθεί και στη συνέχεια θα επιστραφεί για να τη δημοσιεύσεις. Θα μπορούσαμε δηλαδή να πούμε ότι το Pixel Visual Core είναι μία hardware εκδοχή της εφαρμογής Google Camera, στην οποία όλες πλέον οι εφαρμογές έχουν πρόσβαση.

Τα επίσημα δείγματα από τη Google είναι απλά καταπληκτικά και εμείς μένουμε να... ζηλεύουμε όσους έχουν στην κατοχή τους το Pixel 2.
0 στο: "Pixel 2 | Η Google ενεργοποιεί το Pixel Visual Core και οι φωτογραφίες μας απογειώνονται!"