Leagoo S9 | Η Leagoo ετοιμάζει τον πρώτο Android Oreo κλώνο του iPhone X και το διαφημίζει με πάθος


Το iPhone X είναι μία συσκευή που καλώς ή κακώς προκαλεί το δικό της αντίκτυπο στη βιομηχανία των smartphone. Ιδιαίτερα το... σεμεδάκι στο επάνω μέρος της οθόνης, του δίνει ένα μοναδικό χαρακτήρα που το κάνει να ξεχωρίζει, πέρα από τη λειτουργικότητα που προσφέρει στην πράξη. Πολλοί Κινέζοι λοιπόν θέλουν να του μοιάσουν και η Leagoo θα μας παρουσιάσει σύντομα το S9, μια συσκευή που διαθέτει παρόμοια εγκοπή, χωρίς όμως καμία λογική εξήγηση για την ύπαρξή της!

Αυτό που έκανε η Apple με το iPhone X είναι στην πραγματικότητα ένας μεγάλος συμβιβασμός. Η εταιρία θέλησε να μας προσφέρει μία συσκευή με πέρα ως πέρα οθόνη, σε μία εποχή που αυτό δεν είναι εφικτό. Αναγκάστηκε λοιπόν να φτιάξει ένα χώρο στον οποίο μάζεψε όλες τις απαραίτητες μικροσυσκευές της μπροστινής όψης. Λογικότατο. Αυτό που δεν είναι λογικό όμως είναι να προσπαθείς να αντιγράψεις τον συμβιβασμό μιας άλλης συσκευής, απλά και μόνο επειδή θέλεις να της μοιάσεις.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Λάβαμε λοιπόν το newsletter της Leagoo με το οποίο μας προετοιμάζει για την επίσημη παρουσίαση του S9 στα τέλη Φεβρουαρίου. Περιμέναμε να διαβάσουμε για το νέο επεξεργαστή του, την ποιότητα κατασκευής ή τις χρήσιμες προσθήκες που έχει κάνει η εταιρία στο λογισμικό του. Αντ' αυτού όμως σημασία για τη Leagoo έχει ότι το S9...

...θα είναι το πρώτο smartphone με εγκοπή a la iPhone X και Android Oreo!

Αυτό είναι που ενδιαφέρει την εταιρία λοιπόν. Να φτιάξει έναν κλώνο του iPhone X. Όλα τα υπόλοιπα είναι δευτερεύοντα. Δεν ενδιαφέρεται για τα χαρακτηριστικά, για τις ανάγκες των καταναλωτών ή για τις αναβαθμίσεις ασφαλείας του λειτουργικού συστήματος. Σημασία έχει να μοιάσουμε στο iPhone. Τέλος.

Προφανώς και σε αυτή την εγκοπή η εταιρία θα βάλει το ακουστικό, την μπροστινή κάμερα και τους υπόλοιπους αισθητήρες, αλλά η λογική είναι κυρίως να μοιάζει με το iPhone. Μου θυμίζει την περίπτωση του vkworld T2 Plus Premium, το οποίο είναι ένα πανάκριβο τηλέφωνο, γιατί πολύ απλά το iPhone είναι επίσης ακριβό.

Δεν ξέρω αν αντιδράω υπερβολικά ή αν έχω πολύ υψηλές απαιτήσεις από τις αγορές μου, αλλά το σίγουρο είναι ότι γελάω όταν διαβάζω τέτοιες μπαρούφες. Επίσης πιστεύω ότι το smartphone αυτό θα έχει ένα κοινό που θα το προτιμήσει, αλλά θέλω ειλικρινά να ρωτήσω εσάς που διαβάζετε το συγκεκριμένο κείμενο, αν θα το αγοράζατε απλά και μόνο επειδή είναι το πρώτο με Android Oreo και "σεμεδάκι".

Σχόλια

Διαβάστε επίσης...

Sharp Aquos Crystal: Το smartphone που ψάχνουμε μόλις δημιουργήθηκε από τη Sharp

3D Printing | Γιατί οι εκτυπώσεις μου βγαίνουν χάλια και πώς μπορώ να τις διορθώσω;

Raspberry Pi | Φτιάξε το δικό σου web server με το LAMP και ανέβασε μία ιστοσελίδα, μία cloud υπηρεσία ή έναν gaming server από το χώρο σου

Πέντε τρόποι για να ξεκλειδώσεις τη συσκευή σου αν έχεις ξεχάσει το Μοτίβο ή το PIN

Galaxy Fold | Το αναδιπλούμενο smartphone της Samsung είναι πανέμορφο αλλά καθόλου πρακτικό

Οδηγός αγοράς | Τα καλύτερα Android smartphone του 2018 για το 2019

Xiaomi Robot Vacuum review | Η ρομποτική σκούπα της Xiaomi είναι ο καλύτερος φίλος του τεμπέλη!

OnePlus 7 Pro | Εξαιρετικό σε όλα του, αλλά το παίρνεις με 700 ευρώ;

Samsung Galaxy S10 | Είναι χωρίς αμφιβολία ο βασιλιάς του Android και αυτοί είναι οι λόγοι

3D Printing | Κάνε τον εκτυπωτή σου ασύρματο και χειρίσου τον μέσω Wi-Fi από το κινητό σου με το Geeetech 3DWiFi module