Παρασκευή, 16 Φεβρουαρίου 2018

Google Assistant | Δε θα μιλήσει ελληνικά ούτε μέσα στο 2018


Αν περιμένατε με ανυπομονησία την έλευση του Google Assistant στην Ελλάδα, με την επίσημη υποστήριξη της ελληνικής γλώσσας, βρείτε καλύτερα μια άλλη εναλλακτική. Η Google παρουσίασε την επέκταση της υπηρεσίας για το 2018 και δυστυχώς η χώρα μας δεν περιλαμβάνεται ούτε φέτος στα σχέδιά της.

Πιο συγκεκριμένα στο συνέδριο Digital News Initiative στο Άμστερνταμ, η εταιρία παρουσίασε ένα χάρτη που περιλαμβάνει τα πλάνα επέκτασης για την υπηρεσία της μέσα στο 2018. Μεταξύ των συνολικά 52 χωρών και 25 γλωσσών που ανακοινώθηκαν, δεν υπάρχει η Ελλάδα, καθώς και όλα τα Βαλκάνια, η Ανατολική Ευρώπη και το μεγαλύτερο μέρος της Αφρικής. Αντίθετα σχεδόν σε όλη την αμερικανική ήπειρο, τη Ρωσία, τη Δυτική Ευρώπη, την Ινδία, τη Σαουδική Αραβία και την Ωκεανία, το Google Assistant είναι ή θα είναι διαθέσιμο μέσα στο 2018.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Βέβαια ο "Βοηθός" της Google είναι από τις πιο απαιτητικές υπηρεσίες, όσον αφορά στην πρόσβαση στα προσωπικά μας δεδομένα και για όσους προσπαθούν να βρουν λύσεις για να τα προστατεύσουν, η συγκεκριμένη είδηση δεν έχει μεγάλη αξία. Στο Dr. Android έχουμε καλύψει αρκετά θέματα σχετικά με την προστασία των δεδομένων μας, ενώ δείξαμε και πώς μπορεί κάποιος να δημιουργήσει τον προσωπικό του βοηθό, χωρίς να στέλνει τα δεδομένα του σε καμία εταιρία. Μιλάμε για τον περιβόητο Κίτσο Assistant φυσικά.

Για όσους τέλος θέλουν οπωσδήποτε τον Google Assistant, τους έχουμε μία συμβουλή:

Κάντε παιδιά να γίνουμε πολλοί για να μας υπολογίζουν στο μέλλον...


0 στο: "Google Assistant | Δε θα μιλήσει ελληνικά ούτε μέσα στο 2018"