Τετάρτη, 22 Νοεμβρίου 2017

OnePlus 5T εναντίον iPhone X | Το τεστ για το ταχύτερο smartphone στον κόσμο


Από την ημέρα που κυκλοφόρησε το iPhone X, οι φαν της Apple "πανηγυρίζουν" για το νέο A11 chip που έχει διαλύσει τις Android συσκευές στα benchmark. Στην πραγματική χρήση όμως αποδεικνύεται ότι ο συνδυασμός Snapdragon 835 και OxygenOS του OnePlus 5T, είναι καλύτερος και το τεστ ταχύτητας είναι εδώ για να το αποδείξει.

Τα benchmark υπάρχουν για να βλέπουμε με έναν εύπεπτο τρόπο τις μέγιστες δυνατότητες ενός smartphone και τα χρησιμοποιούμε για να συγκρίνουμε εύκολα δύο συσκευές μεταξύ τους. Όσον αφορά όμως την καθημερινή χρήση, δε λένε πάντα την αλήθεια. Στο ακόλουθο βίντεο βλέπουμε μία μονομαχία ανάμεσα στο iPhone X και το OnePlus 5T με σκοπό να μάθουμε αυτό που έχει πραγματικά αξία, δηλαδή το πόσο γρήγορα ανοίγουν και κλείνουν οι εφαρμογές στις δύο συσκευές.


Διαφήμιση
Διαφήμιση

Γιατί λοιπόν το OP5T είναι ταχύτερο; Μήπως ο SD 835 αναβαθμίστηκε; Όχι! Πολύ απλά η δουλειά που γίνεται στην OxygenOS ROM είναι εξαιρετική και η Google θα πρέπει να ρίξει επιτέλους μια ματιά στις βελτιώσεις της, για να τις προσθέσει στην επίσημη έκδοση.

0 στο: "OnePlus 5T εναντίον iPhone X | Το τεστ για το ταχύτερο smartphone στον κόσμο"