Zer Phones | Όταν ο Έλληνας αναλαμβάνει να φτιάξει smartphone, δημιουργεί απλά το καλύτερο!


Οι Έλληνες μπορούν να κάνουν τα πάντα. Από την αρχαία Ελλάδα μέχρι σήμερα, έχουμε άπειρα παραδείγματα συμπατριωτών μας που κατάφεραν να δημιουργήσουν απλά το καλύτερο. Ένα τέτοιο λαμπρό παράδειγμα είναι ο Όμιλος Ζερβουδάκη, μία εταιρία που ανέλαβε να μας απαλλάξει από τα κακής ποιότητας κινέζικα smartphone, δημιουργώντας τα "ελληνικά θαύματα", ονόματι Zer Phone!

Ότι και να πεις είναι λίγο για αυτά τα εξαιρετικά smartphone. Αρκεί να δείτε μία εκπομπή παρουσίασης του Θεοδόση Ζερβουδάκη και θα καταλάβετε αμέσως ότι μιλάμε για την αιχμή της τεχνολογίας. Ποια Samsung και ποια Apple τώρα, εδώ μιλάμε για συσκευές που ούτε στα όνειρά του δεν είχε δει ο Steve Jobs. Το μεγάλο μυαλό του Θεοδόση όμως τα κατάφερε και έχουμε επιτέλους μια βαριά βιομηχανία στην Ελλάδα, όπου τα εργοστάσια της Zer δίνουν δουλειά σε πολλούς συνανθρώπους μας. Αυτό θα πει "ελληνικό".


Τα εκπληκτικά μοντέλα της Zer

Πάμε όμως στο ζουμί και ας δούμε τα φετινά εκπληκτικά μοντέλα που κυριολεκτικά μας χαρίζει η Zer! Το πρώτο είναι το Zer Z8, μία συσκευή για μικρές τσέπες, η οποία στοιχίζει μόλις 130 ευρώ.

To Zer Z8 κυκλοφορεί με την... τελευταία έκδοση Android 5.1 Lollipop και είναι ένα τετραπύρηνο μοντέλο που μπορεί να κάνει τα πάντα χάρη στο 1GB RAM και τα 8GB αποθηκευτικού χώρου! Άπλετος χώρος. Δε γνωρίζουμε ακριβώς τον μοντέλο του επεξεργαστή του, αλλά υποψιαζόμαστε ότι είναι ο ΜΤ6582 της Mediatek από το μακρινό 2014! Αυτό λοιπόν και μόνο κάνει τη συγκεκριμένη συσκευή μοναδική στην παγκόσμια αγορά. Συλλεκτικό μοντέλο.

Δεν τελειώσαμε φυσικά καθώς διαθέτει δύο κάμερες! Ναι καλά διαβάζετε, δύο. Μία μπροστά και μία πίσω, με τη δεύτερη να έχει κορυφαία ανάλυση στα 8MP! Η οθόνη του είναι στις 5,5 ίντσες με ανάλυση 720p και σου δίνει τη δυνατότητα να περιηγηθείς στο ίντερνετ με τις τρελές ταχύτητες των δικτύων... 3G. Τέλος το "killer" χαρακτηριστικό του είναι ότι μπορείς να βάλεις δύο κάρτες SIM μέσα! Το καταλαβαίνετε; Μπορείτε να έχετε δύο νούμερα σε μία συσκευή! Απλά πρωτοποριακό.

Διαφήμιση
Διαφήμιση


Μερικοί άνθρωποι όμως θέλουν το κάτι παραπάνω, γιατί πολύ απλά έχουν τα χρήματα και θέλουν να αποκτήσουν το καλύτερο της αγοράς. Ο Ζερβουδάκης το έχει και ονομάζεται Zer M20. Η φετινή ναυαρχίδα της Zer λοιπόν, η οποία κοστίζει μόλις 200 ευρώ είναι το "creme de la creme" των smartphone. Είναι ίδιο με το Z8 αλλά με τα επιπλέον 70 ευρώ που θα δώσεις, παίρνεις τις εξής αναβαθμίσεις:

  1. τεράστιος αποθηκευτικός χώρος στα 16GB
  2. τρομακτική μπαταρία στα 3.000mAh
  3. υπέρ-τεχνολογία 4G και...
  4. Android 6.0 Marshmallow!

Προσωπικά πιστεύω ότι μιλάμε για το smartphone της χρονιάς, το οποίο θα κονταροχτυπηθεί στις πωλήσεις με το Google Pixel 2. Ήταν να μην ασχοληθεί μια ελληνική εταιρία και ήδη από ότι μαθαίνουμε η Samsung, η Huawei και η LG ετοιμάζονται να φύγουν από την Ελλάδα, γιατί δεν μπορούν να ανταγωνιστούν τη Zer!

Σημείωση:
Προφανώς και κάνουμε πλάκα, αλλά αν νομίζετε ότι υπερβάλουμε, δείτε απλά ένα δείγμα εκπομπής του τρισμέγιστου Θεοδόση Ζερβουδάκη και θα καταλάβετε.

Δείτε επίσης...

Φεύγω από την Google (μέρος 15) | ''Ξηλώνουμε'' τα Google apps από το Android

Android | Γιατί δε θα αγόραζα ποτέ smartphone της OnePlus

Ιδιωτικό απόρρητο | Το αφελές επιχείρημα του ''Δεν έχω τίποτα να κρύψω''

Docker (μέρος 7) | Στήνουμε έναν reverse proxy για τα container μας με το Traefik

Android | Περιόρισε την παρακολούθηση των εφαρμογών και κόψε τις διαφημίσεις με το TrackerControl

Μάθε παιδί μου Linux (μέρος 11) | Δίσκοι, κατατμήσεις και σύστημα αρχείων (filesystem)

Ubuntu Touch 2020 review | Μια πραγματική mobile GNU/Linux διανομή έτοιμη για καθημερινή χρήση

Απόρρητο | ''Μπερδεύουμε'' τον αλγόριθμο Google και Facebook με ψεύτικες πληροφορίες

Docker (μέρος 1) | Τι είναι και πώς το εγκαθιστούμε στον υπολογιστή μας;

Android | Βάλε στην ''απομόνωση'' τις εφαρμογές που δεν εμπιστεύεσαι με το Shelter