Τρίτη, 10 Οκτωβρίου 2017

To Daydream VR μεταδίδει πλέον περιεχόμενο και στην τηλεόραση μέσω του Chromecast


Η απόλαυση VR περιεχομένου είναι μία εμπειρία που τη ζεις μόνος σου, καθώς το headset το φοράει ένα άτομο κάθε φορά. Έχουμε πιάσει όμως πολλές φορές τον εαυτό μας να γελάμε με τις αντιδράσεις κάποιου που το χρησιμοποιεί, ο οποίος συνήθως προσπαθεί να μας εξηγήσει τι είναι αυτό που βλέπει μέσα από τα δικά του μάτια. Η Google λοιπόν αποφάσισε να μας λύσει αυτό το πρόβλημα, δίνοντας τη δυνατότητα στους χρήστες του Daydream VR, να στέλνουν ασύρματα την εικόνα στην τηλεόραση μέσω Chromecast.

Κατ' αρχάς να πούμε ότι η μετάδοση της εικόνας μέσω του Chromecast ήταν δυνατή και πριν σε Daydream αλλά και Cardboard VR, αλλά η εμπειρία ήταν τραγική. Ο λόγος είναι γιατί ήμαστε αναγκασμένοι να κάνουμε "cast" ολόκληρη την οθόνη μέσω της εφαρμογής Google Home, με τους θεατές μας να βλέπουν το περιεχόμενο κομμένο στη μέση, όπως δηλαδή εμφανίζεται και στην οθόνη του smartphone. Με τη νέα αναβάθμιση της εφαρμογής Daydream, μπορούμε ενώ βρισκόμαστε στο μενού, να επιλέξουμε τη μετάδοση σε κάποιο Chromecast και στην τηλεόρασή μας θα προβληθεί μία ολοκληρωμένη εικόνα, την οποία μπορούν να απολαύσουν και οι φίλοι μας που μας παρακολουθούν.


Διαφήμιση
Διαφήμιση

Είναι κάτι που έλειπε είναι η αλήθεια από το Daydream, αλλά λείπει ακόμη περισσότερο από το Cardboard VR, το οποίο είναι συμβατό με περισσότερες συσκευές, άρα μπορεί να το χρησιμοποιήσει και περισσότερος κόσμος. Αν διαθέτετε κάποιο Daydream headset μπορείτε να αναβαθμίσετε την εφαρμογή δωρεάν από το Play Store, ενώ αν δεν είναι ακόμη εκεί διαθέσιμο, υπάρχει πάντα και η ασφαλής λύση του APKmirror.

0 στο: "To Daydream VR μεταδίδει πλέον περιεχόμενο και στην τηλεόραση μέσω του Chromecast"