Κατεβάστε τις εκπληκτικές ζωντανές ταπετσαρίες του Google Pixel 2 σε οποιαδήποτε συσκευή


Το Google Pixel 2 διαθέτει πολλά ζηλευτά χαρακτηριστικά, με ένα από αυτά να είναι φυσικά η τρομερή του κάμερα. Το πιο εντυπωσιακό από όλα όμως είναι οι εκπληκτικές ζωντανές ταπετσαρίες, με τις οποίες οι Google ανακαλύπτει ξανά ένα από τα ωραιότερα χαρακτηριστικά του Android. Εννοείται ότι η ταχύτατη κοινότητα του Android έχει κάνει ήδη το θαύμα της και πλέον μπορούμε να τις κατεβάσουμε σε οποιαδήποτε συσκευή με Android 6.0+.

Μετά από την παρουσίαση κάθε "μεγάλης" Android συσκευής, οι ταπετσαρίες διατίθενται και στους υπόλοιπους και συνήθως δεν ασχολούμαστε μαζί τους, γιατί εντάξει μιλάμε απλά για εικόνες φόντου. Αυτή η περίπτωση όμως είναι διαφορετική, καθώς ιδιαίτερα εκείνες που προβάλουν τοποθεσίες, είναι τρομερά αληθοφανείς και σου δίνουν την εντύπωση ότι βρίσκεσαι πραγματικά εκεί. Η παραλία με τα κινούμενα κύματα, η έρημος με τα αερόστατα που βολτάρουν, αλλά και το δάσος στο οποίο διακρίνονται μερικά αυτοκίνητα να περνάνε από το δρόμο, είναι πανέμορφα και αξίζει να τα δοκιμάσεις έστω και μια φορά στη συσκευή σου.

Διαφήμιση
Διαφήμιση


Κατεβάζοντας λοιπόν την εφαρμογή "Ταπετσαρίες Pixel 2017" από το XDA, μπορούμε σε συσκευές με Android 6.0 να έχουμε τις πέντε μοναδικές τοποθεσίες, αλλά και τις δύο ταπετσαρίες με τον πλανήτη Άρη και τη Σελήνη. Δυστυχώς οι δύο με τη Γη λειτουργούν μόνο στο Android 7.0 προς το παρόν, ενώ υπάρχουν και ένα σωρό ακόμη αδιάφορες που συμπληρώνουν το πακέτο.

Μετά την εγκατάσταση της εφαρμογής, μπορούμε να επιλέγουμε την ταπετσαρία που θέλουμε από τις ρυθμίσεις του launcher, όσοι όμως δεν έχουν αυτή τη δυνατότητα, μπορούν να χρησιμοποιήσουν την εφαρμογή "Ταπετσαρίες" της Google από το Play Store.

Σχόλια

Δείτε επίσης...

Φεύγω από την Google (μέρος 15) | ''Ξηλώνουμε'' τα Google apps από το Android

Android | Γιατί δε θα αγόραζα ποτέ smartphone της OnePlus

Ιδιωτικό απόρρητο | Το αφελές επιχείρημα του ''Δεν έχω τίποτα να κρύψω''

Docker (μέρος 7) | Στήνουμε έναν reverse proxy για τα container μας με το Traefik

Android | Περιόρισε την παρακολούθηση των εφαρμογών και κόψε τις διαφημίσεις με το TrackerControl

Μάθε παιδί μου Linux (μέρος 11) | Δίσκοι, κατατμήσεις και σύστημα αρχείων (filesystem)

Ubuntu Touch 2020 review | Μια πραγματική mobile GNU/Linux διανομή έτοιμη για καθημερινή χρήση

Απόρρητο | ''Μπερδεύουμε'' τον αλγόριθμο Google και Facebook με ψεύτικες πληροφορίες

Docker (μέρος 1) | Τι είναι και πώς το εγκαθιστούμε στον υπολογιστή μας;

Android | Βάλε στην ''απομόνωση'' τις εφαρμογές που δεν εμπιστεύεσαι με το Shelter