Τρίτη, 3 Οκτωβρίου 2017

Android Wear | Ξεκινάει η πρώτη beta αναβάθμιση σε Android 8.0 Oreo με το LG Watch Sport


Η ανάπτυξη του Android Wear συνεχίζεται και ήρθε πλέον η ώρα να περάσει στη νέα έκδοση του Android 8.0 Oreo, φέρνοντας στα smartwatch μας όλες τις βελτιώσεις του. Η πρώτη beta λοιπόν είναι διαθέσιμη, αλλά προς το παρόν μόνο για τους κατόχους του LG Watch Sport.

Τι φέρνει η νέα αναβάθμιση; Δύο από τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά του Android 8.0 όπως:

  • Τα κανάλια ειδοποιήσεων με τα οποία μπορούμε να ρυθμίσουμε ποιες ειδοποιήσεις θα λαμβάνουμε από την ίδια εφαρμογή. Για παράδειγμα στο Facebook να βλέπουμε μόνο τα άμεσα μηνύματα και όχι τα νέα αιτήματα φιλίας.
  • Τα όρια εκτέλεσης εφαρμογών στο παρασκήνιο (background limits) με τα οποία κάθε εφαρμογή που συνεχίζει να εκτελείται αφού την κλείσουμε, θα πρέπει να μας εμφανίζει μία σχετική ειδοποίηση.


Διαφήμιση
Διαφήμιση

Αυτό το τελευταίο είναι κάτι που το περιμέναμε, καθώς θα βοηθήσει πολύ στην αυτονομία των συσκευών, που λόγω μεγέθους δεν μπορούν να έχουν μεγαλύτερες μπαταρίες.

Οι κάτοχοι του LG Watch Sport λοιπόν, μπορούν να εγγραφούν στη σελίδα των beta εκδόσεων και η αναβάθμιση θα τους έρθει αυτόματα μέσω OTA. Θα υπάρξουν σίγουρα και άλλες συσκευές αλλά δυστυχώς δε γνωρίζουμε ακόμη ποιες θα είναι αυτές.

Περισσότερες πληροφορίες στην επίσημη σελίδα της Google.

0 στο: "Android Wear | Ξεκινάει η πρώτη beta αναβάθμιση σε Android 8.0 Oreo με το LG Watch Sport"