Απίστευτη ευκαιρία! Το Lenovo Moto C είναι το ''όλα σε ένα'' smartphone σύμφωνα με τα Public! Μπααα...


Όταν ψάχνεις για νέο smartphone, θέλεις αυτό που θα επιλέξεις να τα κάνει όλα στη χαμηλότερη δυνατή τιμή. Τέτοιες συσκευές θέλουν να πουλάνε και τα ελληνικά καταστήματα και μετά το TOP smartphone του Πλαισίου, το Public περνάει στην αντεπίθεση με το Lenovo Moto C, το smartphone που είναι "όλα σε ένα"!

Δεν είναι βόας, δεν είναι κροταλίας. Είναι το Moto C, ένα smartphone που στοιχίζει μόλις 79,90€ και διαθέτει "τετραπύρηνο επεξεργαστή για περιήγηση, streaming και gaming". Για όσους δεν έχουν έχουν πειστεί ακόμη, το πρόσφατο newsletter του Public συνεχίζει λέγοντας πως "Ναι, είναι όλα σε ένα!". Προσωπικά έχω εντυπωσιαστεί, οπότε ας αναλύσουμε τα τρομερά χαρακτηριστικά του για να δούμε πόσο "value for money" είναι επιτέλους αυτό τηλέφωνο.

Πρώτα από όλα ο πανίσχυρος επεξεργαστής του, ο Mediatek MT6580m, ο οποίος πιάνει τους 21.000 πόντους στο Antutu! Αυτή η ωμή δύναμη σε συνδυασμό με το 1GB RAM και κυρίως τα 8GB αποθηκευτικού χώρου, προφανώς και θα σου επιτρέψουν να παίξεις με άνεση όλα τα παιχνίδια που υπάρχουν στο Play Store. Το gaming λοιπόν είναι δεδομένο αν το αποκτήσεις.


Πάμε στην περιήγηση, η οποία σε αυτό το smartphone γίνεται με απόλυτη άνεση χάρη στην πληθωρική οθόνη των πέντε ιντσών! Η οθόνη σου προσφέρει επίσης "ολοζώντανη εμπειρία προβολής" και η ανάλυσή της το αποδεικνύει έχοντας 854 x 480p. Πραγματικά δεν μπορώ να πιστέψω πώς τα κατάφεραν να φτιάξουν μια οθόνης τέτοιας ποιότητας!

Σειρά έχει το streaming και πραγματικά το Moto C λάμπει σε αυτό τον τομέα. Οι τρελές ταχύτητες του δικτύου... 3G που υποστηρίζει, θα σου επιτρέψουν να δεις ταινίες, σειρές και άλλα βίντεο μέσω των αγαπημένων σου εφαρμογών. Σε αυτό φυσικά βοηθάει και πάλι η τεράστια οθόνη του, με "τα πλούσια χρώματα και την εκπληκτική ανάλυση" με την οποία πραγματικά θα απολαύσεις τα αγαπημένα σου προγράμματα.

Δεν τελειώσαμε όμως ακόμη καθώς το Moto C διαθέτει και ένα εξαιρετικό σετ κάμερας. Ειδικά με την μπροστινή των 2MP, μπορείς να βγάλεις "εκπληκτικές selfie σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού", ενώ αν θέλεις το κάτι παραπάνω, η πίσω κάμερα των 5MP "θα σε ικανοποιήσει στο μέγιστο βαθμό".


Διαφήμιση
Διαφήμιση

Δε θα μπορούσαμε όμως να κλείσουμε χωρίς να συγκρίνουμε το εξαιρετικό αυτό smartphone με "τις καλύτερες τεχνολογίες της αγοράς". Σε μία κλίμακα λοιπόν από το 1 έως το 10, τα Public βάζουν στο Lenovo Moto C:

  • 8 στην οθόνη και τα γραφικά,
  • 8 στον επεξεργαστή και
  • 7 στην αποθήκευση.


Φίλοι μου αυτό το smartphone δε χάνεται και πραγματικά πιστεύω ότι στα Public βάζουν κι από την τσέπη τους για να μας το προσφέρουν. Προφανώς και αυτό θα είναι το καλύτερο smartphone της χρονιάς στα βραβεία του Dr. Android για το 2017 και νομίζω πως το μόνο τηλέφωνο που αυτή τη στιγμή μπορεί να το κοντράρει είναι το iPhone X.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στη σελίδα του στα Public.

Σημείωση:
Επειδή στο γραπτό λόγο ίσως να μη βγαίνει το περιπαικτικό ύφος του άρθρου, προφανώς και κάνουμε πλάκα. Επίσης όλες οι φράσεις που βρίσκονται σε αγκύλες ("") είναι αναφορές από το newsletter και τη σελίδα των Public!

Δείτε επίσης...

Φεύγω από την Google (μέρος 15) | ''Ξηλώνουμε'' τα Google apps από το Android

Android | Γιατί δε θα αγόραζα ποτέ smartphone της OnePlus

Ιδιωτικό απόρρητο | Το αφελές επιχείρημα του ''Δεν έχω τίποτα να κρύψω''

Docker (μέρος 7) | Στήνουμε έναν reverse proxy για τα container μας με το Traefik

Μάθε παιδί μου Linux (μέρος 11) | Δίσκοι, κατατμήσεις και σύστημα αρχείων (filesystem)

Ubuntu Touch 2020 review | Μια πραγματική mobile GNU/Linux διανομή έτοιμη για καθημερινή χρήση

Docker (μέρος 1) | Τι είναι και πώς το εγκαθιστούμε στον υπολογιστή μας;

Android | Περιόρισε την παρακολούθηση των εφαρμογών και κόψε τις διαφημίσεις με το TrackerControl

Android | Βάλε στην ''απομόνωση'' τις εφαρμογές που δεν εμπιστεύεσαι με το Shelter

Απόρρητο | ''Μπερδεύουμε'' τον αλγόριθμο Google και Facebook με ψεύτικες πληροφορίες