Στο Πλαίσιο τρελάθηκαν και μας προσφέρουν ένα TOP smartphone με τιμή κάτω από 100 ευρώ!


Καλές οι αγορές από την Κίνα αλλά αν δεν πάρεις κινητό από τον τόπο σου, πώς θα ζήσουν και οι ελληνικές επιχειρήσεις; Πρέπει να βοηθήσουμε την οικονομία μας και να στηρίξουμε τα εγχώρια καταστήματα, τα οποία κάνουν ότι μπορούν για να μας προσφέρουν το καλύτερο. Μεγάλο παράδειγμα το Πλαίσιο, το οποίο μας δίνει μία μοναδική ευκαιρία για να αποκτήσουμε ένα TOP smartphone με λιγότερα από 100 ευρώ!

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Όσοι έχετε γραφτεί στο newsletter του Πλαισίου θα το έχετε πάρει ήδη χαμπάρι και ίσως θα έχετε ήδη αδειάσει τα ράφια των καταστημάτων του. Παρ' όλα αυτά το παρουσιάζουμε γιατί τέτοιες προσφορές δε χάνονται! Το Πλαίσιο λοιπόν και μόνο για αυτό το σαββατοκύριακο μας προσφέρει το TOP smartphone, όπως είναι ο τίτλος του newsletter, που ακούει στο όνομα Huawei Y5 II DS.

Είναι πραγματικά αυτό που περίμενα για να αλλάξω το Mi Mix, καθώς διαθέτει τρία τρομερά χαρακτηριστικά που κάνουν τη διαφορά. Τις κάμερες των 8MP και 2MP αντίστοιχα, την μπαταρία των 2.200mAh και τη σύνδεση σε Wi-Fi! Ειδικά αυτό το τελευταίο είναι μια νέα τεχνολογία που δύσκολα θα βρεις σε άλλα smartphone!


Δεν τελειώσαμε όμως εδώ καθώς οι ειδικοί του Πλαισίου το έψαξαν καλά και μας δίνουν τους τρεις λόγους για να το λατρέψεις!

Πρώτον η 'μεγάλη, φωτεινή και εύχρηστη οθόνη', η οποία αποτελείται από ένα πολύ μεγάλο πάνελ πέντε ιντσών, με την τρισμέγιστη ανάλυση των 720p! Πραγματικά είναι τόσο μεγάλη που δύσκολα θα το κρατάς στα χέρια σου, αλλά ευτυχώς είναι 'εύχρηστη', οπότε ησυχάσαμε με αυτό. Εννοείται ότι σε αυτή την οθονάρα μπορείς να απολαύσεις τα βίντεό σου στο YouTube, αλλά και να δεις φωτογραφίες με την παρέα σου στις διακοπές. Μόνο στις διακοπές όμως!

Διαφήμιση
Διαφήμιση


Δεύτερον και εδώ θέλω να καθήσετε σε μία καρέκλα γιατί πρόκειται να μιλήσουμε για μία νέα τεχνολογία που θα σας σοκάρει. Στο συγκεκριμένο smartphone μπορείς να βάλεις δύο κάρτες SIM! Ναι καλά διαβάσατε, δύο κάρτες SIM και παραφράζοντας το τραγούδι της Αλίκης Βουγιουκλάκη, αυτό το smartphone είναι... διπλό. Δεν ξέρω αν το καταλάβατε καλά αλλά με αυτή την προηγμένη τεχνολογία και με λιγότερα από 100 ευρώ παίρνεις ένα TOP smartphone και στην ουσία έχεις δύο! Απίστευτο!

Και κλείνουμε με το τρίτο πλεονέκτημα που πραγματικά απογειώνει τη συσκευή. Το Πλαίσιο μας λέει 'Σέρφαρε και στην παραλία' γιατί πολύ απλά μπορεί να συνδεθεί σε 4G δίκτυα! Εντάξει Ιαπωνία γίναμε με τόση τεχνολογία, δεν εξηγείται αλλιώς. Με αυτό το τηλέφωνο λοιπόν μπορείς να κατεβάσεις το τελευταίο επεισόδιο της αγαπημένης σου σειράς, δεν έχει σημασία που θα χρεωθείς 1GB δεδομένα και να το απολαύσεις στην οθονάρα που λέγαμε πριν. Μπορείς επίσης 'να ανανεώσεις το status σου στο Facebook από το κατάστρωμα του πλοίου' παρακαλώ, κάτι που μάλλον δε γίνεται με άλλα τηλέφωνα, αλλά μη σας πάρω στο λαιμό μου γιατί δεν το έχω δοκιμάσει.


Δεν ξέρω για εσάς αλλά εγώ πήρα ήδη τηλέφωνο να μου κρατήσουν ένα από αυτά. Πραγματικά ίσα που προλαβαίνετε να αποκτήσετε αυτό το TOP smartphone!

Σημείωση 1:
Και για όσους δεν κατάλαβαν ακόμη, κάνουμε πλάκα, αλλά τα όσα λέει το Πλαίσιο είναι πέρα για πέρα αληθινά.

Σημείωση 2:
Νομίζω ότι είναι το άρθρο με τα περισσότερα θαυμαστικά στην ιστορία του Dr. Android.

Διαβάστε επίσης...

Sharp Aquos Crystal: Το smartphone που ψάχνουμε μόλις δημιουργήθηκε από τη Sharp

Raspberry Pi | Μετατρέπουμε το Pi σε έναν πραγματικό ραδιοφωνικό σταθμό!

Bridgefy - Offline Messaging | Κάνε chat με τους φίλους σου χωρίς σύνδεση στο ίντερνετ σε κοντινές αποστάσεις

Πέντε τρόποι για να ξεκλειδώσεις τη συσκευή σου αν έχεις ξεχάσει το Μοτίβο ή το PIN

Android | Δε λαμβάνεις αναβαθμίσεις στη συσκευή σου; Μπορεί να φταίει η Wind!

Android Basics | Τι είναι το πρόγραμμα Android One, ποια τα πλεονεκτήματα και ποια τα αρνητικά του;

Galaxy Fold | Το αναδιπλούμενο smartphone της Samsung είναι πανέμορφο αλλά καθόλου πρακτικό

Οδηγός αγοράς | Τα καλύτερα Android smartphone του 2018 για το 2019

Φεύγω από την Google | Οι ρυθμίσεις που πρέπει να κάνουμε στο Android για να αποφύγουμε τη Google

Android | Ποιος είναι ο σωστός τρόπος για να διαγράψω τα δεδομένα μου πριν πουλήσω το παλιό μου τηλέφωνο;