Αυτά είναι τα έξι καλύτερα παιχνίδια που παίξαμε το Σεπτέμβριο στο Android


Έφτασε για άλλη μια φορά η μέρα που ξεχωρίζουμε τα καλύτερα παιχνίδια του μήνα στο Android. Βλέποντας και τα προηγούμενα άρθρα, οφείλω να ομολογήσω ότι υπάρχει πλέον μια τεράστια και πολύ ποιοτική γκάμα, που μπορεί να καλύψει τους πάντες, εκτός φυσικά από τους hardcore gamer. Κάντε λοιπόν οικονομία φέτος. τσιμπήστε ένα Android TV-Box και μερικά Bleutooth χειριστήρια και φτιάξτε μια φθηνή κονσόλα για όλη την οικογένεια. Όσο για τα παιχνίδια, μπορείτε να ξεκινήσετε κατεβάζοντας τα έξι αυτού του μήνα.

Framed 2

Ξεκινάμε με έναν παλιό γνώριμο. Το Framed 2 είναι η συνέχεια του Framed που είχαμε δει παλιότερα και έχει ακριβώς το ίδιο concept με νέα ιστορία. Πρόκειται για ένα πρωτότυπο παιχνίδι στο οποίο πρέπει να αλλάξεις τη σειρά των γεγονότων σε ένα κινούμενο κόμικ, αν θέλεις να προχωρήσει η ιστορία στην επόμενη σελίδα. Το απολαύσαμε όσο και το πρώτο αν και είναι λίγο μικρό σε διάρκεια.

Κοστίζει 5,49 ευρώ στο Play Store.


Retro Soccer

Συνεχίζουμε με ένα ακόμη παιχνίδι ποδοσφαίρου, το οποίο διαφέρει πάρα πολύ σε σχέση με αυτά που έχουμε συνηθίσει. Το Retro Soccer θυμίζει πάρα πολύ το Sensible Soccer και είναι πιο πολύ ένα παιχνίδι αποστολών, παρά ένα κλασικό ποδοσφαιράκι. Έχεις λοιπόν μία ομάδα με την οποία αγωνίζεσαι προσπαθώντας όχι μόνο να κερδίσεις, αλλά να εκπληρώσεις κάποιες παραμέτρους, όπως για παράδειγμα να βάλεις δύο γκολ με έναν αμυντικό. Τα ματσάκια είναι πολύ μικρά και αυτό δε βαριέσαι εύκολα, ο χειρισμός είναι ότι πρέπει για οθόνες αφής και διαθέτει ένα σωρό επιλογές για να χτίσεις και να βελτιώσεις την ομάδα σου.

Θα το βρείτε δωρεάν στο Play Store.


Gemini

Πάμε στο Gemini το οποίο είναι από αυτά τα πολύ προσεγμένα και πανέμορφα παιχνίδια, που τα βρίσκεις επίσης στο PSN και το XBOX Live. Το Gemini είναι ένα ατμοσφαιρικό ταξίδι δύο αστεριών, τα οποία πηγαίνουν να βρουν τη θέση τους στον ουρανό, αλλά είναι με κάποιο τρόπο συνδεδεμένα μεταξύ τους. Πρέπει λοιπόν παρέα να ξεπεράσουν όλα τα εμπόδια για να εκπληρώσουν το σκοπό τους και όλο αυτό γίνεται με πολύ απλό χειρισμό και τρομερά γραφικά. Απλά φοβερό για το είδος του.

Κοστίζει 1,89 ευρώ στο Play Store.


Διαφήμιση
Διαφήμιση

Hot Guns - International Missions

Φτάνουμε στο Hot Guns το οποίο νομίζω πως είναι το πιο διασκεδαστικό παιχνίδι από όλα. Θυμίζει και αυτό ένα πολύ πετυχημένο παλιό arcade παιχνίδι, το Metal Slug. Εδώ λοιπόν τα πράγματα είναι πολύ απλά, προχωράς και πυροβολείς ότι κινείται, προσπαθώντας να αποφύγεις ταυτόχρονα ότι έρχεται κατά πάνω σου. Κλασικό και ποιοτικό arcade που πρέπει οπωσδήποτε να παίξετε με χειριστήριο Bluetooth.

Θα το βρείτε δωρεάν στο Play Store.


Survive: The Lost Lands

Για όσους έχουν παίξει το εξαιρετικό Stranded Deep σε PC θα χαρούν να μάθουν ότι το Survive είναι ότι πιο κοντινό έχουμε βρει στο Android και είναι απλά τρομερό. Πρόκειται για ένα παιχνίδι επιβίωσης στο οποίο βρίσκεσαι μόνος σου σε ένα νησί και πρέπει απλά να βρεις τον τρόπο να ζήσεις όσο περισσότερο γίνεται. Φτιάξε όπλα και καταλύματα, αντιμετώπισε άγρια ζώα και ιθαγενείς σε ένα open world παιχνίδι από τα λίγα στο Android.

Κοστίζει μόλις 0,59 ευρώ στο Play Store.


Noblemen: 1896

Και κλείνουμε με ένα ακόμη πρωτότυπο παιχνίδι μάχης, το οποίο μας βάζει στην πρώτη γραμμή του πολέμου. Στο Noblemen παίρνουμε το ρόλο ενός στρατιώτη, ο οποίος προσπαθεί να κινηθεί στο πεδίο της μάχης, προστατεύοντας από τη μία τον εαυτό του, απωθώντας όμως και τον εχθρό. Είναι ένα third-person shooter με έξυπνο σχεδιασμό μάχης, ο οποίος μας επιτρέπει ακόμη και να σχεδιάσουμε πώς θα κινηθούν τα στρατεύματα για να κερδίσουμε την κάθε μάχη. Ο χειρισμός του είναι προσεγμένος αλλά όχι ιδιαίτερα εύκολος, είναι όμως ένα παιχνίδι που αξίζει να δοκιμάσεις στην Android συσκευή σου.

Κυκλοφορεί και αυτό δωρεάν στο Play Store.

Δείτε επίσης...

Φεύγω από την Google (μέρος 15) | ''Ξηλώνουμε'' τα Google apps από το Android

Android | Γιατί δε θα αγόραζα ποτέ smartphone της OnePlus

Ιδιωτικό απόρρητο | Το αφελές επιχείρημα του ''Δεν έχω τίποτα να κρύψω''

Docker (μέρος 7) | Στήνουμε έναν reverse proxy για τα container μας με το Traefik

Μάθε παιδί μου Linux (μέρος 11) | Δίσκοι, κατατμήσεις και σύστημα αρχείων (filesystem)

Android | Περιόρισε την παρακολούθηση των εφαρμογών και κόψε τις διαφημίσεις με το TrackerControl

Ubuntu Touch 2020 review | Μια πραγματική mobile GNU/Linux διανομή έτοιμη για καθημερινή χρήση

Απόρρητο | ''Μπερδεύουμε'' τον αλγόριθμο Google και Facebook με ψεύτικες πληροφορίες

Docker (μέρος 1) | Τι είναι και πώς το εγκαθιστούμε στον υπολογιστή μας;

Android | Βάλε στην ''απομόνωση'' τις εφαρμογές που δεν εμπιστεύεσαι με το Shelter