Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου 2015

FRAMED: Ένα εξαιρετικό film noire κόμικ που εσύ γράφεις την ιστορία του!


puzzle παιχνίδια στο Android έχουν μία ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας και αυτό γιατί υπάρχουν σε τεράστια ποικιλία και συνήθως ο χειρισμός του ταιριάζει τέλεια στις συσκευές με οθόνη αφής. Το FRAMED είναι ακόμη ένα παιχνίδι τέτοιου είδους που διευρύνει τη γκάμα της κατηγορίας, με το πανέξυπνο σενάριο και τον πολύ ιδιαίτερο χαρακτήρα του.

Το FRAMED είναι ένα εξαιρετικά πρωτότυπο puzzle game που παρόμοιό του δεν έχουμε ξαναδεί στο Android. Πρόκειται για ένα διαδραστικό κόμικ με αστυνομική ιστορία και στυλ film noire, που συνοδεύεται από την ανάλογη jazz μουσική για να συμπληρώσει την όλη εμπειρία. Σκοπός μας είναι να βοηθήσουμε το μυστηριώδη άνδρα με τη βαλίτσα να ξεφύγει από τους διώκτες του και αυτό γίνεται μετακινώντας τα πλακίδια του κόμικ, αλλάζοντας ουσιαστικά την πορεία του στο σενάριο.


Είναι τόσο απλό που δε χρειάζεται να μάθεις κάτι για το χειρισμό του και σε βάζει κατ' ευθείαν στο ψητό. Εκτός από το πρώτο και το τελευταίο πλακίδιο που δε μετακινούνται για να έχουμε μία σταθερή ιστορία, όλα τα ενδιάμεσα βρίσκονται στη διάθεσή μας και είναι σίγουρο ότι σε μερικές από τις σελίδες του θα σπάσουμε το κεφάλι μας για να προχωρήσουμε. Δεν υπάρχουν ζωές και "Game Over", απλά προσπαθείς μέχρι ο τύπος να ξεπεράσει όλα τα εμπόδια. Είναι λίγο μικρό αλλά είναι κρίμα να μη το έχεις δοκιμάσει.

Αυτό είναι λοιπόν και δεν είναι τυχαίο ότι μπήκε και στη λίστα μας με τα καλύτερα του 2015 και είναι τώρα η ευκαιρία να το αποκτήσετε με μόνο 0.80€ στο Play Store, καθώς η τιμή του είναι μειωμένη λόγω εορτών.

0 στο: "FRAMED: Ένα εξαιρετικό film noire κόμικ που εσύ γράφεις την ιστορία του!"