Τρίτη, 25 Ιουλίου 2017

Amp Me | Άκου τη μουσική σου μαζί με τους φίλους σου, ακόμη και αν δεν είστε στον ίδιο χώρο!


Είσαι με την παρέα σου στην παραλία και θέλεις να ακούσεις την αγαπημένη σου playlist στο Spotify, αλλά το ηχειάκι του κινητού σου δε σου επιτρέπει να την απολαύσεις. Το ήξερες ότι με το Amp Me μπορείς να μετατρέψεις τα smartphone των φίλων σου σε ηχεία, για να ακούτε τη μουσική σας σαν άρχοντες;

Το είδαμε για πρώτη φορά ως χαρακτηριστικό του Samsung Galaxy S4 (Group Play) και καταφέραμε να το δοκιμάσουμε με την εφαρμογή Sound Seeder και σε άλλες συσκευές. Αυτό που κάνει όμως το Amp Me ξεπερνάει όλα όσα έχουμε δει μέχρι σήμερα από παρόμοιες εφαρμογές.

Πέρα από το γεγονός ότι μας επιτρέπει να μετατρέψουμε σε ηχεία όλες τις συνδεδεμένες συσκευές, μπορούμε επίσης να συνδεθούμε και σε κανονικά Bluetooth ηχεία για ακόμη καλύτερο ήχο. Μας δίνει ακόμη τη δυνατότητα να παίξουμε μουσική από την εσωτερική μνήμη της συσκευής μας, το YouTube, το SoundCloud και το Spotify, αλλά το καλύτερο από όλα είναι ότι μπορούμε να ακούμε ταυτόχρονα την ίδια playlist και με ανθρώπους που δε βρίσκονται στον ίδιο χώρο!


Διαφήμιση
Διαφήμιση


Κατά κάποιο τρόπο λοιπόν δημιουργεί ένα "ραδιοφωνικό" σταθμό, τον οποίο μπορεί να ακούσει όποιος διαθέτει την εφαρμογή. Ο δημιουργός του... party μπορεί να ορίσει ποιοι θα μπορούν να προσθέσουν τραγούδια στην playlist κι έτσι όλοι μπορούμε να βάλουμε αυτά που μας αρέσουν και να γουστάρουμε.

Οι δυνατότητες είναι πραγματικά τρομερές, ειδικά αν στο χώρο μας έχουμε πολλές Android συσκευές. Λειτουργεί σε smartphone, tablet, TV-Box, Raspberry Pi και οτιδήποτε τρέχει Android και μπορούμε να το κατεβάσουμε δωρεάν από το Play Store.

0 στο: "Amp Me | Άκου τη μουσική σου μαζί με τους φίλους σου, ακόμη και αν δεν είστε στον ίδιο χώρο!"