Κυριακή, 18 Αυγούστου 2013

SoundSeeder: Μετατρέψτε τις Android συσκευές σας σε WiFi ηχεία για να ακούτε μουσική!


Ένα από τα κυριότερα, αποκλειστικά χαρακτηριστικά του Galaxy S4 είναι το Group Play - Share Music. Με τη βοήθειά του μπορούμε να παίζουμε μουσική από μία Android συσκευή και να την ακούμε ταυτόχρονα από τις υπόλοιπες που έχουμε στην κατοχή μας, μετατρέποντάς τις σε ηχεία. To μεγάλο το δαιμόνιο των Android προγραμματιστών για άλλη μια φορά τα κατάφερε και το Soundseeder είναι εδώ για να εξυπηρετήσει και εμάς τους υπόλοιπους που δεν έχουμε Galaxy συσκευές.

Αποτελείται από δύο εφαρμογές, το Music Player και το Speaker και όπως καταλαβαίνετε το πρώτο εγκαθίσταται στη συσκευή που παίζει τη μουσική και το δεύτερο σε αυτές που θα χρησιμοποιήσουμε ως ηχεία. Η μουσική μεταφέρεται μέσω WiFi έτσι όλες οι συσκευές θα πρέπει να είναι συνδεδεμένες στο ίδιο δίκτυο. Μη σκάτε όμως αν δεν έχετε router κοντά σας, καθώς μπορείτε να μετατρέψετε τη μία συσκευή σε WiFi Hotspot και να συνδέσετε πάνω της τις υπόλοιπες.

Όσον αφορά τις λειτουργίες που παρέχει, δε υπάρχει καλύτερος κριτής από τα ίδια μας τα μάτια οπότε ρίξτε μια ματιά στο παρακάτω βίντεο για να ενημερωθείτε:


Καλό έτσι; Το καλύτερο είναι ότι "τα ηχεία" δε χρειάζεται να είναι τελευταίας τεχνολογίας, καθώς αρκεί να φοράνε την έκδοση Android 2.2+, ενώ ή κεντρική συσκευή χρειάζεται Android 4.1+ για λειτουργήσει.

Το βρήκαμε στο XDA αλλά θα το βρείτε και στο Play Store δωρεάν με δύο εφαρμογές:

0 στο: "SoundSeeder: Μετατρέψτε τις Android συσκευές σας σε WiFi ηχεία για να ακούτε μουσική!"