Τα έξι καλύτερα παιχνίδια για να σκοτώσεις την ώρα σου και αυτό το μήνα


Άλλος ένας μήνας πλησιάζει προς το τέλος του και δεν έχουμε κανένα παράπονο καθώς μας πρόσφερε αρκετούς τίτλους παιχνιδιών για να περάσουμε την ώρα μας στο κινητό, το tablet και το Android TV-Box μας. Από τα 30 περίπου που τσεκάραμε αυτό το μήνα, αυτά τα έξι μας κράτησαν περισσότερο το ενδιαφέρον και για αυτό σας τα προτείνουμε.

Zombie Offroad Safari

Ξεκινάμε με το πιο χαλαρό παιχνιδάκι που ακούει στο όνομα Zombie Offroad Safari. Πρόκειται για ένα παιχνίδι τύπου Carmageddon, στο οποίο οδηγάμε ένα αυτοκίνητο και προσπαθούμε να πατήσουμε όσο περισσότερα ζόμπι μπορούμε. Δεν υπάρχει συγκεκριμένος χρόνος για κάθε πίστα κι έτσι μπορούμε αν θέλουμε να την εξερευνήσουμε για όπλα και κρυφές περιοχές, ενώ υπάρχουν και διάφορα challenge για να εκπληρώσουμε.

Είναι πολύ χαλαρό, τα γραφικά του θυμίζουν Minecraft και θα το βρούμε δωρεάν στο Play Store.


Balance of World

Συνεχίζουμε με το Balance of World το οποίο είναι και το πιο ενδιαφέρον από την εξάδα. Πρόκειται για ένα παιχνίδι στη λογική του Threes, στο οποίο καλείσαι να κάνεις προσθέσεις και αφαιρέσεις με τις κάρτες που εμφανίζονται στο ταμπλό. Οι κάρτες αντιπροσωπεύουν τους ανθρώπους και τα orc που βρίσκονται στον κόσμο και ο σκοπός μας είναι να κρατήσουμε την ισορροπία μεταξύ τους. Είναι ένα πάρα πολύ έξυπνο παιχνίδι το οποίο θα μας κρατήσει για πολύ καιρό και θα ακονίσει το μυαλό μας.

Θα το βρείτε με 0,99€ στο Play Store.


Lumino City

Το Lumino City είναι από αυτά τα πολυβραβευμένα παιχνίδια που πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσεις. Πρόκειται για ένα adventure παιχνίδι εξερεύνησης, στο οποίο πρέπει να λύσουμε γρίφους για να προχωρήσουμε. Έχει φτιαχτεί εξ' ολοκλήρου στο χέρι από χαρτί και έχει γυριστεί με κάμερες σαν τα stop motion animation και το θέμα του είναι η απαγωγή του "προστάτη" της Lumino City, τον οποίο πρέπει να βρούμε και να ελευθερώσουμε.

Είναι λίγο ακριβούτσικο καθώς κοστίζει 5,49€ στο Play Store, αλλά αξίζει τα λεφτά του.


The Last Ninja Twins

Πάμε στο The Last Ninja Twins το οποίο είναι στην λογική των endless runner που πολύς κόσμος αγαπάει. Η διαφορά στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι ότι χειριζόμαστε δύο ήρωες ταυτόχρονα, οπότε χρειάζεται καλός συντονισμός και όσο προχωράμε στις πίστες ίσως να θέλουμε και δύο μυαλά. Αν λοιπόν πιστεύεις ότι είσαι "pro" σε τέτοιου είδους παιχνίδια, εδώ θα δείξεις τι αξίζεις.

Κοστίζει 1,49€ στο Play Store.


N.O.V.A. Legacy

Τη σειρά N.O.V.A. σίγουρα τη γνωρίζετε αν παίζετε παιχνίδια στο Android. Το Legacy είναι το πιο πρόσφατο κεφάλαιο στην ιστορία της και αποτελεί ένα από τα καλύτερα first-person shooter για το κινητό μας. Αυτή η έκδοση που έχει μέγεθος μόλις 20MB, είναι εμπνευσμένη από το Call of Duty Infinity Warfare, στο οποίο καλούμαστε να προστατέψουμε την ανθρωπότητα από τους εξωγήινους.

Το καλύτερο από όλα είναι ότι μπορούμε να το κατεβάσουμε δωρεάν από το Play Store.


After the end: Forsaken Destiny

Το τελευταίο μας παιχνίδι για αυτό το μήνα είναι από τα καλύτερα που μπορείς να παίξεις στο Android. Τα γραφικά του θυμίζουν το εξαιρετικό Journey και το gameplay του μοιάζει με αυτό του Lara Croft GO. Πρόκειται για ακόμη ένα παιχνίδι εξερεύνησης στο οποίο καλούμαστε να λύσουμε περίπλοκους γρίφους για να προχωρήσουμε τις πίστες. Είναι ένα μαγικό παιχνίδι το οποίο σε βάζει να σκεφτείς και θα σε κρατήσει για αρκετό καιρό κολλημένο στο κινητό σου.

Θα το βρείτε με 4,69€ στο Play Store.

Δείτε επίσης...

Android | Γιατί δε θα αγόραζα ποτέ smartphone της OnePlus

Φεύγω από την Google (μέρος 15) | ''Ξηλώνουμε'' τα Google apps από το Android

Ιδιωτικό απόρρητο | Το αφελές επιχείρημα του ''Δεν έχω τίποτα να κρύψω''

Docker (μέρος 7) | Στήνουμε έναν reverse proxy για τα container μας με το Traefik

Μάθε παιδί μου Linux (μέρος 11) | Δίσκοι, κατατμήσεις και σύστημα αρχείων (filesystem)

Ubuntu Touch 2020 review | Μια πραγματική mobile GNU/Linux διανομή έτοιμη για καθημερινή χρήση

Android | Περιόρισε την παρακολούθηση των εφαρμογών και κόψε τις διαφημίσεις με το TrackerControl

Απόρρητο | ''Μπερδεύουμε'' τον αλγόριθμο Google και Facebook με ψεύτικες πληροφορίες

Docker (μέρος 1) | Τι είναι και πώς το εγκαθιστούμε στον υπολογιστή μας;

Android | Βάλε στην ''απομόνωση'' τις εφαρμογές που δεν εμπιστεύεσαι με το Shelter