Τετάρτη, 1 Μαρτίου 2017

[Quick tip] Ενεργοποίησε τα podcast στο Google Play Music για να ακούς... τι άλλο, το Technopolitan!


Το Google Play Music είναι χαλαρά η καλύτερη εφαρμογή μουσικής στο Android και όχι άδικα γιατί σου επιτρέπει να αγοράσεις τα κομμάτια που θέλεις, να ανεβάσεις και ακούσεις αυτά που ήδη έχεις στη βιβλιοθήκη σου και τέλος να απολαύσεις ένα από τα άπειρα podcast που διαθέτει. Το τελευταίο είναι προς το παρόν διαθέσιμο μόνο στην Αμερική, αλλά με ένα μικρό κολπάκι μπορούμε να το ενεργοποιήσουμε άμεσα και στη χώρα μας.

Αν θέλεις λοιπόν να ακούς από την ίδια εφαρμογή τον πανικό που συμβαίνει κάθε εβδομάδα στο Technopolitan, θα πρέπει απλά να κατεβάσεις μία εφαρμογή VPN όπως το TunnelBear και να τη ρυθμίσεις για να σου δώσει διεύθυνση IP από τις ΗΠΑ. Στη συνέχεια ανοίγεις το Play Music, πηγαίνεις στις 'Ρυθμίσεις' και πατάς 'Ανανέωση'. Αυτό ήταν, τώρα μπορείς να κλείσεις και να απεγκαταστήσεις το TunnelBear αν θέλεις.


Στο πλαϊνό μενού του Google Music θα βρίσκεται πλέον η επιλογή 'Podcasts' από την οποία μπορείς να διαλέξεις οτιδήποτε σε ενδιαφέρει, τα περισσότερα όμως είναι στα αγγλικά όπως είναι φυσικό. Η όαση σε όλα αυτά όπως είπαμε είναι το Technopolitan, το podcast των power user (και όχι μόνο) που σκοπό έχει να διασκεδάσει όσους ενδιαφέρονται να ακούσουν τεχνολογικά θέματα.


Νεότερα: Φάγαμε μεγάλο άκυρο φίλες και φίλοι καθώς το Google Music διαβάζει αυτόματα την τοποθεσία και στην επόμενη ανανέωση εξαφανίζεται και πάλι η επιλογή των podcast.

0 στο: "[Quick tip] Ενεργοποίησε τα podcast στο Google Play Music για να ακούς... τι άλλο, το Technopolitan!"